Basta oyleydi sonra deyisti bilerek oyle bi konu actim bi benim esim mi boylemi diyeDün açtığın konuda yazdığın :
Slm kizlar esinizin sevdiginiz ve sevmediginiz huylari nelerdir??
=> Benimki ailesine cok duskundur
=>isden gelince her aksam cay icer ve sekerini bile bana attirir !!
=> 7 aylik evliyiz ve bana hic yardimci olmaz ev islerinde ..
İyi yonu yatak odasinda bi sut dokmus kedi olur sevgilim askim karicim diye etrafimdan ayrilmaz
7
Basta oyleydi sonra deyisti bilerek oyle bi konu actim bi benim esim mi boylemi diye
Zoruma gittigi icin geldim annm gile hic ortada bir sey yokken benim usdume bu kadar gelmesi ni kaldiramadim o yuzden geldim annm gile ...Eski konunuzu okumadım belkide siz haklısınız gitmekle
Eski konularını okudum sırf eşinin burnu surtsun diye annene gidiyosun Resmen. Nasıl kaldiriyosun böyle bişeyi sana tokat atmış sebebi bile belli değil şimdi de atmadi diyosun. Burnu surtsun gelsin yalvarsin senin amacın iyi gelsin yalvarsin sende dön geri sonra yersin dayağı yok yere.
Girdi ama babam gelmelerini isdemedi iyi dusun diyo seni isdeyen esin tek basina sen kovsanda kac kere gelirdi diyo ...Canım benim her erkek bir olmazki 1 kere gelmiş almaya keşke uzatmasaydınız kapansaydı.Şu anki psikolojini çok iyi anlıyorum araya tarafsız aile büyükleri girmedimi sizi bir araya getirmek için
Canım babanda yanlış yapmış çünkü daha yeni evlisin hemen seni sahiplenmemesi gerekiyordu benceGirdi ama babam gelmelerini isdemedi iyi dusun diyo seni isdeyen esin tek basina sen kovsanda kac kere gelirdi diyo ...
Boşanmayi goze alamiyorsaniz niye evi terkediyorsunuz? Çocuk oyuncagi mi bu? 2.5 aylik bir zamanin ayri gecmesi ayriliktir, muhtemelen esiniz de geri donmenizi istemiyor. Ya bosanin ya evinize dönün. Dondugunuzde esinizin yaptigi ve bundan sonra yapacagi her seyi kabul etmis olacaksiniz bunu da unutmayin. Gitti bensiz yapamadi burnu surtuldu dondu diyecek...
Geri donmeyi bende dusunmuyordum giderken hakliyimGeri döneceğiniz evden neden çıkıp gidiyosunuz?
Tokat attı demişsin önceki konunda.Okudugun icin tskkur ederim cnm
Dovmedi bana hic bu gune kadar el kaldirmadi ... Elini o anki sinirle kaldirdi geri indirdi .. Ama hakaret etti duzelirmiki diye ....
Gidersem ayri oturacagiz kiraya cikacagiz kv yanina gitmem kesinlikle artik...
Sen okudun biliyosun konuyu sence gitmeye degermi ??
Canım kardeşim şimdi ufak tefek tartışmalardan dolayı boşanırsan ileride belki çok pişman olacaksın derim.Telden demi konuşmadınız şimdiye kadar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?