Evli Kizlar yardiminiza ihtiyacim var !!!!
Esimle tartisdik ve ben annm gile geldim 2.5 ay oldu esimde 1 kez geldi bn gitmedim birdahada gelmedi.... Simdi ne olacak bilmiyorum ne yapacagimida bilmiyorum ?? Esiniz sizden kac ay ayri dura bilir seven erkek gelirdi demi! !!8 aylik evliyim birde
Canim konu acip yazmisdim konuyu okursan sevinirim bir daha yazmayim ->>esimin ne yapmaya calisdigini anla"' diye konu acmisdimNeden tartıştın sorun neydi?
1 kez geldi demişsiniz geldiğinde konuşma tutumunuz nasıldı tartıştınız mı belki o bir adım attım diye sizden bir adım bekliyordurEvli Kizlar yardiminiza ihtiyacim var !!!!
Esimle tartisdik ve ben annm gile geldim 2.5 ay oldu esimde 1 kez geldi bn gitmedim birdahada gelmedi.... Simdi ne olacak bilmiyorum ne yapacagimida bilmiyorum ?? Esiniz sizden kac ay ayri dura bilir seven erkek gelirdi demi! !!8 aylik evliyim birde
Okudugun icin tskkur ederim cnmEski konunu okudum.
Kocan beş para etmez bir herif.
Ailesinin önünde seni yok yere dövmüş sana ve ailene küfürler etmiş.
Sen gitmemişsin ki o gitsin bırakın demiş resmen.
Nesine döneceksin bunun bu arasa ne aramasa ne!
Ay içim sıkıldı eviniz bile ayrı değil.
Kv yanına gitmek mi istiyorsun gerçekten?
Yanlış yapmışsın canım benimEvli Kizlar yardiminiza ihtiyacim var !!!!
Daha öncede 3 kere evi terkedip annenin yanına gitmişsin, çocuk oyununa dönmüş bu iş kusura bakma. Büyük ihtimalle gideceğini düşünüyor. Zaten yanına gelmiş ve sana seni sevdiğini söylemiş. Ama sen adamı kovmuşsun, kayınpederine boşanmak istiyorum deyip telefonu kapatmışsın. Her tartışmada anne evine gitmemek lazım bence. Bunu 4. yapışınız. Bir fotoğraf yüklemişsiniz olay olmuş. O mesele neden bu kadar büyüdü anlamadım. Kocanda anormal birisi zaten, bırak ne hali varsa görsün.
Okudugun icin tskkur ederim cnm
Dovmedi bana hic bu gune kadar el kaldirmadi ... Elini o anki sinirle kaldirdi geri indirdi .. Ama hakaret etti duzelirmiki diye ....
Gidersem ayri oturacagiz kiraya cikacagiz kv yanina gitmem kesinlikle artik...
Sen okudun biliyosun konuyu sence gitmeye degermi ??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?