Merhaba daha çok yeniyim. Bir sıkıntım var size danışmak istiyorum. 3 senedır uzaktan uzağa bir ilişki yaşadım evlenmeyi düşünüyorduk tam aradığım insan olduğunu düşünüyordum onu çok seviyordum. O da başta bana çok düşkündü çok iyiydi kendisi Doğulu doğuda yaşıyor her şeyden vazgeçip onun için oraya gidecektim ailesini İstanbul'a getirecekti ama annesi istemedi sonra ikna oldu ama o bana çok soğuk davranmaya yamamaya başladı ve kendisinin haksız olduğu bir konuda beni suçlu çıkararak beni bıraktı ayrıldık o kadar ağladım ama oralı olmadı hala bazen inanamıyorum o adam bu adam nasıl olur diye aslında çok aklı başında biriyim ama korkuyorum ya unutmazsam diye geri dönsün gibi niyetim yok içm soğudu ama unuttum diyemiyorum onu öyle unutmak istiyorum ki resmini gördüğüm zaman etkilenmim ayrıca evli olup daha ilk aylardan pişman olan o kadar kişinin durumunu okudum ki dedim sanrım Allah beni korumuş lütfen özellikle evli olanlar bana bir şey diyin bekarken insan iyi olacak diye şehir bile değiştirmeyi düşünüyor seviyorum diye ya peki sonu?