- 29 Mayıs 2021
- 13.516
- 87.638
- 548
- 36
Düzelir tabi çünkü farkındalık var. Hem bireysel hem çift terapisine gitsin. Sorun olarak ne söylüyor? Evliliğin nesi ağır gelmiş? Yatırım yaptık diyorsunuz, günlük harcamalarınızı zora sokuyor mu bu yatırımın ödemeleri? Mesela benim babam ilk kez banka kredisi çektiği zaman psikolojisi çok bozulmuştu, kendisini büyük bir baskı altında hissediyordu, olurda ödeyemezse diye.Merhabalar, çok yorgunum çok kötü hissediyorum kendimi. Kocamla büyük bir aşk ile evlendik herkesin parmak gösterdiği o çifttik. Gerçekten o kadar çok ama o kdar çok hayrandılar ki bize çok kişi konusuyordu. Hem fiziksel hem duygusal anlamda çok uyumluyduk. 5yıldır birlikte 3 yıldırda evliyiz. Her şey çok güzel olduğunu zannediyordum , benden hiç uzaklaşmadı , aşk doluyduk ama sonra kocam krizlere girdi. Çıkmazda olduğunu bir yıldır bu duyguyla baş etme çalıştığını, evlilik kavramının ona çok ağır geldiğiniz , bir hanenin sorumluluğunu kaldıramadığımı , maddi manevi tükendiğini , sürekli bana güçlğ görünmeye çalıştığını , kendini yetersiz hissetiğini söykedi. Kahroldum , yemin ederim hiç istekli bir kadın değilimdir , kendi paramı kendim kazanıyorum birlikte en az 100 bin aylık gelirimiz var. Evet ödemelerimiz oluyor ama yatırım amaçlı ödemelerdi bunlar. Kısmadım , kısıtlamadım hiçbir zaman. Alan tanıdım ona ama yetmemişim. Giderek azalmışım onda. Sorun bana olan sevgisi değilmiş hala çok seviyorum sensiz korkunç bir hayatım olacak ama evlilik kavramı bana göre değilmiş diyor. Duygusal olarak çöküşteyim destek alcak bireysel psikiyatriden ama sonuçta kararım değişmezse saygı duy litfen çok karanlıktayım her şeyi mahvettim seni de benle birlikte dibe çektim diyor. Senin için çabalıcam tek değerli varlığımsın diyor. Ne yapacağımı şaşırdım 3 günde 3 kilo verdim bu süreçte ne yapabilirim lütfen fikir verir misiniz bana? Bunu yasayan oldu mu ? Düzelir mi ? Kocamı çok seviyorum bitsin istemiyorum. Kendimde terapi alacağım bı süreçte , uçurumdan atılmış gibi hissediyorumx
Evliliği evcilik, çocuk oyuncağı falan mı saniyor acaba bu erkolarMerhabalar, çok yorgunum çok kötü hissediyorum kendimi. Kocamla büyük bir aşk ile evlendik herkesin parmak gösterdiği o çifttik. Gerçekten o kadar çok ama o kdar çok hayrandılar ki bize çok kişi konusuyordu. Hem fiziksel hem duygusal anlamda çok uyumluyduk. 5yıldır birlikte 3 yıldırda evliyiz. Her şey çok güzel olduğunu zannediyordum , benden hiç uzaklaşmadı , aşk doluyduk ama sonra kocam krizlere girdi. Çıkmazda olduğunu bir yıldır bu duyguyla baş etme çalıştığını, evlilik kavramının ona çok ağır geldiğiniz , bir hanenin sorumluluğunu kaldıramadığımı , maddi manevi tükendiğini , sürekli bana güçlğ görünmeye çalıştığını , kendini yetersiz hissetiğini söykedi. Kahroldum , yemin ederim hiç istekli bir kadın değilimdir , kendi paramı kendim kazanıyorum birlikte en az 100 bin aylık gelirimiz var. Evet ödemelerimiz oluyor ama yatırım amaçlı ödemelerdi bunlar. Kısmadım , kısıtlamadım hiçbir zaman. Alan tanıdım ona ama yetmemişim. Giderek azalmışım onda. Sorun bana olan sevgisi değilmiş hala çok seviyorum sensiz korkunç bir hayatım olacak ama evlilik kavramı bana göre değilmiş diyor. Duygusal olarak çöküşteyim destek alcak bireysel psikiyatriden ama sonuçta kararım değişmezse saygı duy litfen çok karanlıktayım her şeyi mahvettim seni de benle birlikte dibe çektim diyor. Senin için çabalıcam tek değerli varlığımsın diyor. Ne yapacağımı şaşırdım 3 günde 3 kilo verdim bu süreçte ne yapabilirim lütfen fikir verir misiniz bana? Bunu yasayan oldu mu ? Düzelir mi ? Kocamı çok seviyorum bitsin istemiyorum. Kendimde terapi alacağım bı süreçte , uçurumdan atılmış gibi hissediyorumx
Tabi canım yanında ol isteyecek.Allah korusun ya bunalima girmiştir kafaya çok takıyordur belki düşüne düşüne psikolojisini bozmuştur ne bileyim belki normalde de zaten psikolojisi bozuktu evlendi iyice bozuldu ama inşallah diger türlusu degıldır ama öyle bir şey olsa ben bu süreçte yanımda ol demezdi diye düşünüyorum yanında istiyor ayrılmak istemiyor ki adam
Evlilikte sadakat dışında ne sorumluluğu varmişta bunalmiş mesela sordunuz mu?
Siz de calisiyormuşsunuz zaten yani bekar olsa tek gelirle tek basina bir evde yaşasa daha mi refah olacakti maddi olarak?
Cocuk var mi yazmamişsiniz.
Acaba yatirim yapma işini farketmeden abarttiniz mi? 100bin kira da varsa pek yuksek degil, kira yoksa daha iyi. Tatilleriniz, hobileriniz icin harcamalariniz oluyor mu rahatca?
Birlikte terapiye gitmeyi deneyebilirsiniz belki. Hayatinda birinin olmadigindan emin olun tabi
3 yıl uzun bir süre.3 ay dese dedikleri doğru olabilir de.kafa karıştırıcı yani.Merhabalar, çok yorgunum çok kötü hissediyorum kendimi. Kocamla büyük bir aşk ile evlendik herkesin parmak gösterdiği o çifttik. Gerçekten o kadar çok ama o kdar çok hayrandılar ki bize çok kişi konusuyordu. Hem fiziksel hem duygusal anlamda çok uyumluyduk. 5yıldır birlikte 3 yıldırda evliyiz. Her şey çok güzel olduğunu zannediyordum , benden hiç uzaklaşmadı , aşk doluyduk ama sonra kocam krizlere girdi. Çıkmazda olduğunu bir yıldır bu duyguyla baş etme çalıştığını, evlilik kavramının ona çok ağır geldiğiniz , bir hanenin sorumluluğunu kaldıramadığımı , maddi manevi tükendiğini , sürekli bana güçlğ görünmeye çalıştığını , kendini yetersiz hissetiğini söykedi. Kahroldum , yemin ederim hiç istekli bir kadın değilimdir , kendi paramı kendim kazanıyorum birlikte en az 100 bin aylık gelirimiz var. Evet ödemelerimiz oluyor ama yatırım amaçlı ödemelerdi bunlar. Kısmadım , kısıtlamadım hiçbir zaman. Alan tanıdım ona ama yetmemişim. Giderek azalmışım onda. Sorun bana olan sevgisi değilmiş hala çok seviyorum sensiz korkunç bir hayatım olacak ama evlilik kavramı bana göre değilmiş diyor. Duygusal olarak çöküşteyim destek alcak bireysel psikiyatriden ama sonuçta kararım değişmezse saygı duy litfen çok karanlıktayım her şeyi mahvettim seni de benle birlikte dibe çektim diyor. Senin için çabalıcam tek değerli varlığımsın diyor. Ne yapacağımı şaşırdım 3 günde 3 kilo verdim bu süreçte ne yapabilirim lütfen fikir verir misiniz bana? Bunu yasayan oldu mu ? Düzelir mi ? Kocamı çok seviyorum bitsin istemiyorum. Kendimde terapi alacağım bı süreçte , uçurumdan atılmış gibi hissediyorumx
Bende düzelmedi umarım sizde düzelir iyisiyle kötüsüyle ex eşimi severdim allah var o da beni sever bütün deliliklerime okeydi ama evliliği yapamadık şu gün hala karşıma gelsin kötüyüm desin ilk ben sarılır destek olurum ama ara ara ya boşanmasaydım diye düşündüğümde sadece boğuluyormuşum gibi hissediyorum onu ve ailesini insan olarak çook seviyorum ama evlilik nooo aslaaaaa benlik değilmiş anladımMerhabalar, çok yorgunum çok kötü hissediyorum kendimi. Kocamla büyük bir aşk ile evlendik herkesin parmak gösterdiği o çifttik. Gerçekten o kadar çok ama o kdar çok hayrandılar ki bize çok kişi konusuyordu. Hem fiziksel hem duygusal anlamda çok uyumluyduk. 5yıldır birlikte 3 yıldırda evliyiz. Her şey çok güzel olduğunu zannediyordum , benden hiç uzaklaşmadı , aşk doluyduk ama sonra kocam krizlere girdi. Çıkmazda olduğunu bir yıldır bu duyguyla baş etme çalıştığını, evlilik kavramının ona çok ağır geldiğiniz , bir hanenin sorumluluğunu kaldıramadığımı , maddi manevi tükendiğini , sürekli bana güçlğ görünmeye çalıştığını , kendini yetersiz hissetiğini söykedi. Kahroldum , yemin ederim hiç istekli bir kadın değilimdir , kendi paramı kendim kazanıyorum birlikte en az 100 bin aylık gelirimiz var. Evet ödemelerimiz oluyor ama yatırım amaçlı ödemelerdi bunlar. Kısmadım , kısıtlamadım hiçbir zaman. Alan tanıdım ona ama yetmemişim. Giderek azalmışım onda. Sorun bana olan sevgisi değilmiş hala çok seviyorum sensiz korkunç bir hayatım olacak ama evlilik kavramı bana göre değilmiş diyor. Duygusal olarak çöküşteyim destek alcak bireysel psikiyatriden ama sonuçta kararım değişmezse saygı duy litfen çok karanlıktayım her şeyi mahvettim seni de benle birlikte dibe çektim diyor. Senin için çabalıcam tek değerli varlığımsın diyor. Ne yapacağımı şaşırdım 3 günde 3 kilo verdim bu süreçte ne yapabilirim lütfen fikir verir misiniz bana? Bunu yasayan oldu mu ? Düzelir mi ? Kocamı çok seviyorum bitsin istemiyorum. Kendimde terapi alacağım bı süreçte , uçurumdan atılmış gibi hissediyorumx
Bende düzelmedi umarım sizde düzelir iyisiyle kötüsüyle ex eşimi severdim allah var o da beni sever bütün deliliklerime okeydi ama evliliği yapamadık şu gün hala karşıma gelsin kötüyüm desin ilk ben sarılır destek olurum ama ara ara ya boşanmasaydım diye düşündüğümde sadece boğuluyormuşum gibi hissediyorum onu ve ailesini insan olarak çook seviyorum ama evlilik nooo aslaaaaa benlik değilmiş anladım
Kötüye düşünmek istemiyorum desen daha iyi olur sanki de ne bileyim birine yorum yapmak kendime yorum yapmakla aynı olmuyor çünkü benim başıma böyle bir şey gelse sakin kalır mıyım bılmıorum Allah yaşatmasın tabi ama zor bir şeyTabi canım yanında ol isteyecek.
Karıncayı bilmem naparken belini kırmak istemeyen tiplerden.
Lütfen bu numaraları yemeyin.
Aynısını yazacaktım neymiş ağır gelen?? Sırtında taş mı taşıyor, evde 3 çocuğa mı bakıyor, nedir yani... KOnu sahibesi maddi manevi kimseye yük olacak biri değilim anladığım kadarıyla. Sadece şımarıklık yani boşanıp ne yapacakmış, dangalakça bir fikir.
Aslında sordum açık açık zaten evlilik istemiyorsun söyle varsa ben de yoluma gideyim dedim. Ama bunu benden önce kendine hakaret sayacağını ne olursa olsun bunu birbirimize asla yaşatmayacağımızı konuşmuştuk. Görüyorum gerçekten büyük bir depresyonda. İnsandır beşer şaşar ama bir kadınla ilgili olduğunu sanmıyorum her şeyini irdeledim. Telefon bile kullanmıyor , kendine bakmıyor, berbat haldeaAklıma başka birine aşık olmuş olabileceği ihtimali geliyor da neyse...
Evet , ailesiyle ilişkileri yok denecek kadar az. Benim aileme aşık. Baba sevgisi almamış , annesi 20 yıldır depresyonda birisi. 15 yasından beri bağımsız yaşıyorÇok bağımsız bir kişiliğe sahip biri miydi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?