- 9 Eylül 2007
- 21.429
- 66.507
- 1.123
ayrıca koyuduguz profil resmide pedofili çağrıştıran bir resim, ülkenin hali içler acısıyken biraz dikkatli olalım
Troll musun arkadasim ya da sapik?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ayrıca koyuduguz profil resmide pedofili çağrıştıran bir resim, ülkenin hali içler acısıyken biraz dikkatli olalım
bu tarz çocuk resimlerinin pedofili çağrışımları için kullanıldığını biraz araştırın isterseniz. size uyarı yapıyorum, sanırım ki bilmeden koydunuz ama bugün insanlar reklamlarda çocuk oynatılmasına bile bas bas bağrıyor siz bana trolll müsünüz diyorsunuz, duyar kasıyorsanız bu olayda kasınTroll musun arkadasim ya da sapik?
bu tarz çocuk resimlerinin pedofili çağrışımları için kullanıldığını biraz araştırın isterseniz. size uyarı yapıyorum, sanırım ki bilmeden koydunuz ama bugün insanlar reklamlarda çocuk oynatılmasına bile bas bas bağrıyor siz bana trolll müsünüz diyorsunuz, duyar kasıyorsanız bu olayda kasın
Su fotograftan aklina pedofili gelen biri ancak bir hirsiz olabilirdi zaten :)
Ya da baska bi sey. Anladin sen onuSu fotograftan aklina pedofili gelen biri ancak bir hirsiz olabilirdi zaten :)
Guzel bir kiz cocugu gorunce akliniza pedofili mi geliyor? Allah cocuklarimizi sizin gibilerden korusun
analama probleminiz mi var, açıp son yayınları okuyun isterseniz, medyanın dünyanın en güzel çocukları adı altında seçtiği çocukların ne amaçlara hizmet ettiğini, sizin gibi bilinçsizler yüzünden bu olaylar çoğalıyor, bizim mahallede bir şey olmaz diyip çocuğunu bırakanlar gibi bilinçsizsinizGuzel bir kiz cocugu gorunce akliniza pedofili mi geliyor? Allah cocuklarimizi sizin gibilerden korusun
Ya da baska bi sey. Anladin sen onu
Özgür ruh. bence güzel.Şimdi toplu cevap vereyim yazılanlara. Evet ismimim yazılı olduğu kurumlar var. Kaşe vs de var tabi ama kaç para bir kaşe o mesele değil açıkçası.
Sadece evlendiğim için böyle bir değişiklik yapma fikrine hep karşıydım. Sadece evlendim sonuçta kimliğimin değişmesine gerek yok kafasındayım.
Kişisel sebepler dolayısıyla istiyorum bunu. Bir nevi özlük hakları meselesi
Marketten erik çalan biri tarafından bilinçsiz ilan edildim. Yatağın altına girip ağlıcam bi süre.analama probleminiz mi var, açıp son yayınları okuyun isterseniz, medyanın dünyanın en güzel çocukları adı altında seçtiği çocukların ne amaçlara hizmet ettiğini, sizin gibi bilinçsizler yüzünden bu olaylar çoğalıyor, bizim mahallede bir şey olmaz diyip çocuğunu bırakanlar gibi bilinçsizsiniz
Bende cok kiziyorum ve aklim almiyor gercekten , insan kendine neden bunu yapar?Hahahahh aynen
Aklım almıyor çözemiyorum kadınların kendini bu denli ötekileştirmesini Çok kızıyorum,çok üzülüyorum.
Valla anlamak mumkun diil kuzum , benim beynim bile basmiyor olayaBanlanmamaya calismak gun gectikce daha zor bir hal aliyor buralarda milana.. o kadar sacma yorumlar var ki baskasinin adina utanmaktan olecegiz
İkisi de banlanmış, al birini vur otekine
Ikinci uyelik almisHayirdir yeni üyesiniz ne kadar zamanda tanıdınız da şu yorumu yaptiniz...
İkinci üyelik alıp bir de anında belli etmekIkinci uyelik almis
Kibledim ben , mune gelince bakar icabina
Ikinci uyelik almis
Kibledim ben , mune gelince bakar icabina
Konuya gelip alakasız yorum yapmak üstelik dün üye olmuşkenİkisi de banlanmış, al birini vur otekine