• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Evlilik. Kendi soyadımı kullanmak..

Troll musun arkadasim :KK53: ya da sapik?
bu tarz çocuk resimlerinin pedofili çağrışımları için kullanıldığını biraz araştırın isterseniz. size uyarı yapıyorum, sanırım ki bilmeden koydunuz ama bugün insanlar reklamlarda çocuk oynatılmasına bile bas bas bağrıyor siz bana trolll müsünüz diyorsunuz, duyar kasıyorsanız bu olayda kasın

bu tarz çocuk resimlerinin pedofili çağrışımları için kullanıldığını biraz araştırın isterseniz. size uyarı yapıyorum, sanırım ki bilmeden koydunuz ama bugün insanlar reklamlarda çocuk oynatılmasına bile bas bas bağrıyor siz bana trolll müsünüz diyorsunuz, duyar kasıyorsanız bu olayda kasın

Su fotograftan aklina pedofili gelen biri ancak bir hirsiz olabilirdi zaten :)

ayrıca koyuduguz profil resmide pedofili çağrıştıran bir resim, ülkenin hali içler acısıyken biraz dikkatli olalım

Guzel bir kiz cocugu gorunce akliniza pedofili mi geliyor? Allah cocuklarimizi sizin gibilerden korusun

Guzel bir kiz cocugu gorunce akliniza pedofili mi geliyor? Allah cocuklarimizi sizin gibilerden korusun
analama probleminiz mi var, açıp son yayınları okuyun isterseniz, medyanın dünyanın en güzel çocukları adı altında seçtiği çocukların ne amaçlara hizmet ettiğini, sizin gibi bilinçsizler yüzünden bu olaylar çoğalıyor, bizim mahallede bir şey olmaz diyip çocuğunu bırakanlar gibi bilinçsizsiniz

Şimdi toplu cevap vereyim yazılanlara. Evet ismimim yazılı olduğu kurumlar var. Kaşe vs de var tabi ama kaç para bir kaşe o mesele değil açıkçası.
Sadece evlendiğim için böyle bir değişiklik yapma fikrine hep karşıydım. Sadece evlendim sonuçta kimliğimin değişmesine gerek yok kafasındayım.
Kişisel sebepler dolayısıyla istiyorum bunu. Bir nevi özlük hakları meselesi
Özgür ruh. bence güzel.

Bir konuda yaşanan anlaşmazlığın kan davasına döndürülüp her topiğe yansıtılması bu sitenin sevdiği birşey olmadığı gibi polemik oluşturduğundan yasaktır da.
Üye yorumu kovalar laf sokarım derseniz banlanmaktan başınız döner hanımlar.

analama probleminiz mi var, açıp son yayınları okuyun isterseniz, medyanın dünyanın en güzel çocukları adı altında seçtiği çocukların ne amaçlara hizmet ettiğini, sizin gibi bilinçsizler yüzünden bu olaylar çoğalıyor, bizim mahallede bir şey olmaz diyip çocuğunu bırakanlar gibi bilinçsizsiniz
Marketten erik çalan biri tarafından bilinçsiz ilan edildim. Yatağın altına girip ağlıcam bi süre.

Back