Anlayamadım? Saçmalık kısmını özellikleÇocuk sahibi olmayı düşünüyor musunuz? İleride ne bu saçmalık diyebilir zira size.
Kimlere veriyorlar ben araştırdığımda kriterler yoktu ya da detaylı bakamadım. Bilginiz varsa paylaşır mısınız?Herkese vermiyorlar o Hakkı aile mahkemesine dava açabilirdiniz . 1 sene falan Sürüyor bildiğim .
Evet ya sadece eşinin soyadını alıyorsun yada 2 soyadını birlikte kullanıyorsun. Benim istediğim sadece benim soyadım olsun kullandığım.Evlenince sizin soyadınız otomatik olarak değişmiyor sanırım. Sadece eşinin soyadını alanlar da var iki soyadı kullananlar da var çünkü. İkisinden birini seçme şansı sunuyor olmaları lazım değil mi?
Şimdi toplu cevap vereyim yazılanlara. Evet ismimim yazılı olduğu kurumlar var. Kaşe vs de var tabi ama kaç para bir kaşe o mesele değil açıkçası.
Sadece evlendiğim için böyle bir değişiklik yapma fikrine hep karşıydım. Sadece evlendim sonuçta kimliğimin değişmesine gerek yok kafasındayım.
Kişisel sebepler dolayısıyla istiyorum bunu. Bir nevi özlük hakları meselesi
Öyle bir karışıklık olacak durumum yok kesinlikle. Yine de böyle bir hakkım yok mudur?Evliliğiniz hayırlı olsun öncelikle. Çok emin olmamakla birlikte eğer mesleğiniz gereği evlilik öncesi soyadınızla tanınıyorsanız, çift soyadı kullanmanın karışıklığa yol açacağına dair geçerli sebepleriniz varsa evlilik öncesi soyadınızı kullanmanız mümkün diye biliyorum.
Türkan Şoray mesela Hülya Avşar isminizin bir marka ya da Tanınmış biri olmanız gerekiyorKimlere veriyorlar ben araştırdığımda kriterler yoktu ya da detaylı bakamadım. Bilginiz varsa paylaşır mısınız?
Usul nedir bilmiyorum, ama gönülden destekliyorum. Hep derim, soy dediğin babadan geçer zaten, kocadan değil. Evlenince kocanın adını almak kadar saçmalık yok bence. O benimkini alsın, illa ortak olacaksaŞimdi toplu cevap vereyim yazılanlara. Evet ismimim yazılı olduğu kurumlar var. Kaşe vs de var tabi ama kaç para bir kaşe o mesele değil açıkçası.
Sadece evlendiğim için böyle bir değişiklik yapma fikrine hep karşıydım. Sadece evlendim sonuçta kimliğimin değişmesine gerek yok kafasındayım.
Kişisel sebepler dolayısıyla istiyorum bunu. Bir nevi özlük hakları meselesi
Öyle bir karışıklık olacak durumum yok kesinlikle. Yine de böyle bir hakkım yok mudur?
Gerçekten bu sorunun cevabına ihtiyacım var ve bu yüzden tartışmak istemiyorum sizinle.Evlenirken zaten maddi manevi tüm haklarının yarısını da eşler birbirine devreder
Sadece evlendim dediğiniz şey ömrünüzün geri kalanı
Çocuklarınızın babası olacak adamdan bahsetiyorsunuz
İsterseniz çocuklar da sizin soyadınızı tasısın doğunca
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?