• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

evlilik isteyen sevgilim herşeyden vazgeçti

Evlilik kararı için çok yan çizeni gördüm ama böyle bi sebeple psikolojim bozuldu diyeni yeminle ilk defa görüyorum :KK76:
Sizin için ne kadar acıysa burdan da o kadar komik,keşke baktığımız yerden görseniz ilişkiyi o zaman üzülmez gülben ergen stayl şükredersiniz:işsiz:

anahtar cümle şu; "bak beni bu hale getirip de sonra psikolojime hastalikli dersen". bu temelle söylenmiş kaç cümle okudum burda şiddet gören kadınlardan. bunun devamı şöyle gelecek, beni sinirlendirip sonra da niye dövdün dersen...

manipüle ediliyorsunuz. o kadar manipüle edilmişsiniz ki, hgerçekten söz konusu davranışınızın bu derece ciddi bir hata olduğuna inanmışsınız.

çıkın bu yanılsamadan geç olmadan.

Bahanesi tam olarak şu; gözünün üstünde kaşın var.
Akıllı kadınların menfaatçi erkeklerden vazgeçmemelerini anlamıyorum. Ayrıca mühendis adamı havada kaparlar. Çok mu tipsiz, konuşma yeteneği mi yok nedir anlayamadım?

ağzına sağlam bir geçir sonra al sana hata de lütfen ya.

evlencez vaadiyle kandırıp yatıp gezip tozup sonra olmuyor el değmemiş kız istiyorum diyen haysiyetsizlerden bir tık daha haysiyetsiz göründü bana sevgilin. lütfen yanlış anlama bu diyeceklerimi de ilişkinin içindeyken karşındakinin kötü yönlerini görmemek için diretiyor insan. bi dışardan bakabilsen ilişkine gayet güzel anlarsın neyin ak neyin kara olduğunu.

nasıl bir arsızsa artık hem senden geçinip hem de üstü kapalı para koparma derdinde daha da yuh yani.

cidden ben gidip ağzına geçireyim iki tane sen yapamıyorsan çok sinir oldum şimdi.

hata dediği şey o kadar hata değil ki yani amacının sadece sana suçlu hissettirip ad hominem yapmak olduğu çok ama çok açık.

lütfen kendi kıymetini bil ayrıl o asalaktan ve ona yedireceğin paraya git güzeeel bi tatil yap kafanı dinle.

ne yazık ki insan kedni söküğünü dikemiyor. aynı durumda biri gelse akıl verebilirim ama şimdi napıcağımı bilmiyorum
Sizin erkek arkadaşınızı eski erkek arkadaşınızla gittiginiz bir yere götürmek de ki amacınız neydi.
Benim 2 sey aklıma geliyor o an orası uygun bulunmuş gidilmistir.
Ya da eski erkek arkadaşınıza nispet yapmak icin gitmissinizdir. 2. İse eski erkek arkadaşınızı unutamamışsınızdır.

Şuanki sevgiliniz bence 2. Seçeneğin ihtimalini düşünüyor. Öyle olmasa bile. Öyle olmadığını ona Ispatlamanız lazım. ona ne kadar deger verdiğinizi bilmesi lazım. Kendini ezik hissetmiş belliki.

Konudaki "hata" bu mu?
Hani, baştan okuyayım dedim.
Lakin 15 sayfa...
Ve güven sarsan mesele bu yani öyle mi?
Sevgilisini iliskilerinin başlarında, eski sevgilisi ile daha önce gittikleri bir yere götürmüs hatası bu. Yeni sevgili sonradan öğrenmiş bunu sindirememiş.

Sizin erkek arkadaşınızı eski erkek arkadaşınızla gittiginiz bir yere götürmek de ki amacınız neydi.
Benim 2 sey aklıma geliyor o an orası uygun bulunmuş gidilmistir.
Ya da eski erkek arkadaşınıza nispet yapmak icin gitmissinizdir. 2. İse eski erkek arkadaşınızı unutamamışsınızdır.

Şuanki sevgiliniz bence 2. Seçeneğin ihtimalini düşünüyor. Öyle olmasa bile. Öyle olmadığını ona Ispatlamanız lazım. ona ne kadar deger verdiğinizi bilmesi lazım. Kendini ezik hissetmiş belliki.
O an için orası uygundu açıkçası o yüzden gittik ama giderken bile aklımda yoktu yani

Back