• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

evlilik isteyen sevgilim herşeyden vazgeçti

boşver bu tür asalaklar vicdanlara çalışıyoo sende seviyorum diyerek elindekini avucundakini veriyorsun
ne için ucu açık bir konu evlilik..işte evlenecez ama soran olsaa ne tarih ne başka bişey var ortada..yazık değilmi gençliğine güzelliğine..seninde bir onurun gururun var ..
ayrıca hata hepimiz için..ne yapmışsınki bunu herseferinde sana hissettiriyor
oo işine gelince rahatca evinde kalıp maddi manevi yararlanıyooo...
valla güzel yere kapak atmışş...madem o kadar onurluuu adam baştan kabul etmez neyse artık o hatan..
tatlım bencee sen ona kapıyı gösterrr madem öyle işte böyle diye..
onun bunun adamlarının psikolojini düzeltecez diye ömür geciyor...değmez uğraşmaya...:KK12:
Aynen. Adam guya cok gururlu. Ayrilmiyor da. Cunku kizi kasa olarak kullaniyor. Ama evlenecek kadar deger vermiyor. Baska birini bulana kadar kizi elinde tutuyor.

iyi ki yazmışım buraya hepinize teşekkür ederim :) aylardır içinde bulunduğum psikolojiye dönüp bakınca nasıl bir baskı altındaymışım onu gördüm. çok güçsüz,umutsuz ve suçlu hissediyordum. affedilmeyecek,unutulmayacak birşey asla yapmadım. o hayatımdayken ne gözümün ucundan ne de aklımdan ondan başka kimse geçmedi.
evlilik takıntısı olan biri de olmadım hiç bir zaman. ama yaşım,konumum,ailem gereğince beni tutan hiç bi şey yok. bir insan neden sevdiği biriyle aynı evi paylaşmak, aynı hayaller için çabalamak istemez ki? işlerin ciddiye bindiğini gördüğü an bunu bahane etti. aslında bu kadar basit. Beni kullanmak gibi kötü bir niyetle hareket etmiyor belki ama evlilik,sorumluluk gibi şeylerden kaçış bu adamın kişiliği ne yazık ki... değişeceğini düşünmüyorum artık.
geçenlerde bir film izliyorduk. filmde kadın sevgilisinden hamile kalıyor ve sevinçle bunu adama söylüyor. adam mutlu olmuyor bundan ve ayrılıyorlar. Dönüp bana dedi ki biz de böyle bir ülkede yaşasaydık (fransada geçiyor film) benden çocuk yapar mıydın? ben de hayır dedim. yani benden emin değilsin dedi, emin olmama izin vermiyorsun ki dedim. "ben kendimi biliyorum " dedi. yani şu konuşma herşeyi özetliyor aslında. kendini biliyor. sorumluluk istemeden birlikte yaşamak belki çocuk bile yapmak iyi hoş. ama işi bir kağıt parçasına dökmek zor. birlikte yaşarken benim geçmişim sorun değil, evlilik gündeme gelince sorun...
3-4 güne tekrar yanıma gelecek, artık ona düzgün bir konuşma yapacak cesaretim var. benim bir gururumun olduğunu öğrenecek...

Canım sözlerim seni çok incitecek ama bu adam seni bariz bir şekilde kullanıyor maalesef :( Lütfen kendine gel ve gerçekleri gör... Aynı evde yaşamıyorsunuz ama adama maddi destek sağlıyorsun. Aynı evi paylaşsanız anlarım da evleriniz ayrıyken senden maddi destek kabul etmesi ne kadar haysiyetsiz bir erkek olduğunu gösterir... Bir de ben şu lafından çok iğreti oldum "bahara doğru bir yerden para bulsak da bahçeye arı alsak"... Açık açık söyleyememiş ama senden "Aaa ne olacak aşkım ben veririm sana para, alırız arılarımızı" demeni beklemiş... Allahtan oltaya gelmemişsin...

Bu adam seni hem maddi hem de manevi açıdan sömürüyor. Kesinlikle evlenilecek biri değil, kesinlikle!!! Daha evlenmeden bu kafada bir de sen onu evlendikten sonra gör ki seninle kafasında bir gelecek planı bile yok bence... Seven ve aşık olan adam sevdiğini her şeyi ile kabullenir (geçmişinden bahsediyorum, sadakatsizliği kimse kabullenemez) Ve senin yaptığın şeye hata bile denilemez. O kadar mükemmelsin ki ilişkide bir kılıf bulamamış bu saçma sapan şeye takılmış. Çünkü evliliği erteleyip durmak için bir bahane bulması gerekiyordu anlasana...

Bu adam resmen sizi kullanıyor hatta sömürüyor. Ben de hata hata dediniz aldattınız filan sandım. O yaptığınız hata filan değil. Evlenmemek için bahane bulmuş. Daha fazla kendinizi kullandırmayın lütfen.

sizi sömürüyor..
suçlu hissettirip maddi kazanç sağlıyor..
sorumsuz, düzenbaz..
daha ne diyeyim..
kaçın kurtulun, kendini bir şey sanmasın böyle odunlar.

İyiki buraya yazmışsın bence de ,bu psikolojiyle hata yapmaktan kurtuluyorsun.

Hicbir zaman şunu unutma, kimse senden değerli değil. İnsanlar hata yapabilir, bunun farkına gerçekten varıp özür dilenirse , bir tekrarı olmadığı sürece affedilebilir. Seninki hata değil , hatacikcikmis. Çok sacmalamis.

merhaba herkese,
kimselere anlatamadığım bir derdim var. insanın canını sanırım en çok sevdiğine derdini açamaması acıtıyor.
sevgilimle 1 senedir birlikteyiz. benim için yaşadığı şehirden kalkıp yanıma geldi buraya taşındı. Daha ilk aylarımızdan itibaren evlilik lafı etmeye başladı. hatta imam nikahından bile söz eder oldu. Ben avukatım o da mühendis ama iş konusunda çok sıkıntı yaşıyor kendi alanında pek iş bulamıyor. maddi açıdan zorlanıyor biraz. Ben kendi kazandığımı onunla paylaştım, herşeyine yetmeye çalıştım. bunların hiçbiri sorun değil benim için çünkü aşıktım. aynı durumda ben olsam o da benim için yapardı.

çok iyi anlaşıyoruz,birbirimizi çok seviyoruz. gözümüz birbirimizden başka kimseyi görmüyor. benim ailemle tanıştı onu çok seviyorlar hatta. herşey güzel gidiyordu. ailelerin tanışması vs. konuşulmaya başlanmıştı.
Ama benim ilişkinin başında yaptığım bir hata nedeniyle yaklaşık 2-3 ay önce ayrılma noktasına geldik.ondan sonra ilişkimiz için artık daha ilerisini şu an düşünemeyeceğini, zamana bırakmamızı söyledi. ben o kadar kör aşığım ki bunu söylemesine rağmen tamam dedim. annesi tanışmaya gelmek istedi,ona bile engel olmuş. ve bunların benim canımı yaktığını düşünmüyor.

aradan aylar geçiyor. bana devamlı hayallerimizi,ilerideki evimizi,onun çocuklarının annesi olmamı istediğini söylüyor ama ne zaman evlilik adı geçse benim hatam yüzünden psikolojisinin bozulduğunu,zamana bırakmam gerektiğini söylüyor. geçenlerde otururken bahara doğru elimize biraz para geçse dedi,durdu böyle. ben de salak gibi umutlandım işte. neyse sonra devam etti dedi ki "köydeki bahçeye arı mı alsak.." mal gibi kaldım yemin ederim sinirlerim o kadar bozuk ki.

rest çekebilsem biraz burnunu sürtebilsem keşke. bana kız kardeşinin düğününü, eniştenin kardeşini ne kadar çok sevdiğini anlatıyor ki bu çift toplam 5ayda tanışıp evlendiler. O bunları anlattıkça canımı yakıyor. Evlilik sorumluluğunu almayacak bir kişiliği olduğunu, hiçbir zaman birlikte hayallerimize kavuşamayacağımızı hissediyorum bazen.
Çok uzun oldu farkındayım ama lütfen bana bir akıl verin ne yapmalıyım? onu gerçekten çok seviyorum ama yola gelmesi lazım.
Acik ve net adam evlilik asla istemiyor. SENin ona nasil asik oldugunu cozmus arada evlilik deyip seni mutlu edip devam ediyo ama asil amaci evlilik asla degil

merhaba herkese,
kimselere anlatamadığım bir derdim var. insanın canını sanırım en çok sevdiğine derdini açamaması acıtıyor.
sevgilimle 1 senedir birlikteyiz. benim için yaşadığı şehirden kalkıp yanıma geldi buraya taşındı. Daha ilk aylarımızdan itibaren evlilik lafı etmeye başladı. hatta imam nikahından bile söz eder oldu. Ben avukatım o da mühendis ama iş konusunda çok sıkıntı yaşıyor kendi alanında pek iş bulamıyor. maddi açıdan zorlanıyor biraz. Ben kendi kazandığımı onunla paylaştım, herşeyine yetmeye çalıştım. bunların hiçbiri sorun değil benim için çünkü aşıktım. aynı durumda ben olsam o da benim için yapardı.

çok iyi anlaşıyoruz,birbirimizi çok seviyoruz. gözümüz birbirimizden başka kimseyi görmüyor. benim ailemle tanıştı onu çok seviyorlar hatta. herşey güzel gidiyordu. ailelerin tanışması vs. konuşulmaya başlanmıştı.
Ama benim ilişkinin başında yaptığım bir hata nedeniyle yaklaşık 2-3 ay önce ayrılma noktasına geldik.ondan sonra ilişkimiz için artık daha ilerisini şu an düşünemeyeceğini, zamana bırakmamızı söyledi. ben o kadar kör aşığım ki bunu söylemesine rağmen tamam dedim. annesi tanışmaya gelmek istedi,ona bile engel olmuş. ve bunların benim canımı yaktığını düşünmüyor.

aradan aylar geçiyor. bana devamlı hayallerimizi,ilerideki evimizi,onun çocuklarının annesi olmamı istediğini söylüyor ama ne zaman evlilik adı geçse benim hatam yüzünden psikolojisinin bozulduğunu,zamana bırakmam gerektiğini söylüyor. geçenlerde otururken bahara doğru elimize biraz para geçse dedi,durdu böyle. ben de salak gibi umutlandım işte. neyse sonra devam etti dedi ki "köydeki bahçeye arı mı alsak.." mal gibi kaldım yemin ederim sinirlerim o kadar bozuk ki.

rest çekebilsem biraz burnunu sürtebilsem keşke. bana kız kardeşinin düğününü, eniştenin kardeşini ne kadar çok sevdiğini anlatıyor ki bu çift toplam 5ayda tanışıp evlendiler. O bunları anlattıkça canımı yakıyor. Evlilik sorumluluğunu almayacak bir kişiliği olduğunu, hiçbir zaman birlikte hayallerimize kavuşamayacağımızı hissediyorum bazen.
Çok uzun oldu farkındayım ama lütfen bana bir akıl verin ne yapmalıyım? onu gerçekten çok seviyorum ama yola gelmesi lazım.
Senin paranı yerken çok güzel ama evlilik deyince ayyyyyy sen taaaaa geçmişte şu hatayı yaptın ben yapamam

Ahhh.ah.şu anki aklım geçmişte başımda olsaydı...ne tavizler vermişim ama bir ben değilmişim. Bakıyorum da insan eğitimli de olsa,zeki de olsa,mantıklı da olsa böyle saçma sapan durumların içerisinde kendine en büyük kötülüğü etmekten de geri durmuyor. Yanlış anlamayın kınamıyorum. Ama madem buradaki insanlara sordunuz; cevap :sizin göremediklerinizi biz görüyoruz. Bu adamdan ne köy olur ne kasaba.bu bir psikopat bence.ya da çok akıllı bir deli.böyle bir takıntı normal değil. Gerçekten taktıysa da normal değil. Yok bunu bahane edip aslında sizi kullanıyorsa da normal değil. Hemen değerli vaktinizi kurtarın.sonra çok arıyorsunuz emin olun.

Merhaba herkese tekrardan
Daha önce yazmıştım aslında yanıma geldiğinde konuşmayı düşünüyordum ama dün dayanamayıp tüm içimdekileri yazdım. Beni geleceğinde istemediğini,sadece bugünü yaşadığını,gururumun çok kırıldığını, içinde bulunduğu psikolojik durumdan ancak kendi isterse çıkabileceğini,bu durumun hastalıklı olduğunu,ben ne kadar yanında olursam olayım bazı şeylere gücüm yetmediğini...
Ne dedi biliyor musunuz? Aynen kopyalayıp yapıştırıyorum

ben onca seye katlanip gecmesini beklerken her hayalimde seni gorurcesine hayatimin merkezine oturtmusken beni bu yol ayrimina getirirsen bu bencil yaklasimla yurumem....bak beni bu hale getirip de sonra psikolojime hastalikli dersen ve uzerine ya benle yada bensiz dersen git derim sana...

Ben daha ne yapayım? Ne kadar değersizmişim gözünde,mücadele eder zannediyordum bırakmaz zannediyordum sanki bu durum işine bile geldi....

Daha önce yazmıştım aslında yanıma geldiğinde konuşmayı düşünüyordum ama dün dayanamayıp tüm içimdekileri yazdım. Beni geleceğinde istemediğini,sadece bugünü yaşadığını,gururumun çok kırıldığını, içinde bulunduğu psikolojik durumdan ancak kendi isterse çıkabileceğini,bu durumun hastalıklı olduğunu,ben ne kadar yanında olursam olayım bazı şeylere gücüm yetmediğini...

ben onca seye katlanip gecmesini beklerken her hayalimde seni gorurcesine hayatimin merkezine oturtmusken beni bu yol ayrimina getirirsen bu bencil yaklasimla yurumem....bak beni bu hale getirip de sonra psikolojime hastalikli dersen ve uzerine ya benle yada bensiz dersen git derim sana...

Ben daha ne yapayım? Ne kadar değersizmişim gözünde,mücadele eder zannediyordum bırakmaz zannediyordum sanki bu durum işine bile geldi....

Mücadele etmemesine çok sevindim, lütfen kızmayın bana ama hayatınızın kurtulduğunu düşünüyorum.

Ya siz hukukçusunuz, muhakeme gücünüzün gelişmiş olması gerekiyor. Olaylara objektif bakın lütfen. Sizle evlenmeyecek kadar büyük görüyor hatanızı ama sizin evinizde, sizin paranızla yaşamaktan vazgeçecek kadar büyük de görmüyor. Mantıklı geliyor mu size. Hata dediği de hata değil zaten. Kabullenemiyorsa ayrılsın, düşünmeyle olacak bir iş değil bu. Sonuç olarak bencil olan da sizsiniz ona göre, yok artık!

Lütfen, size dönüp yalvarsa bile önünüze bakın. Eminim daha iyi bir gelecek bekliyor sizi. İki gün üzülürsünüz geçer.

Butun sayfalari tek tek okudum.butun arkadaslara katiliyorum.
Kendi degerini kendin belirle.bu adamdan hicbirsey olmaz.kullanmis demek istemiyorum bir mal degiliz ama somurmesine izin verme.
Inan cok daha iyi birini hakediyorsun.lutfen bu hatam dedigin olaydan kurtul bu bir hata degil.kendini degersizlestirme.

Nasil da akil oyunu oynuyor degil mi? Manipulasyon gucu muhtesem. Butun sucu sana birakiyor. Bu tiplerin tek yapabildigidir bu. Sana vicdan yaptiriyor. Umarim bu oyunlara gelmezsin. Bu arada katlandigi bunca sey nedir merak ettim? Siz mi o mu katlaniyor bence bunu sorgulayin? Birakilmasi cok mu zor biri? Umarim bitirme gucunu kendinizde bulursunuz cunku bu iliskiyi siz bitirmezseniz, bu adam sizin ruhunuzu somurup bitirecek.

Bende psikolojim bozuldu hata yüzünden denince büyük bir şey beklemiştim. Çocuk mu bu adam? Ne var bunda psikolojisi bozulacak? Tamamen bahane başka hiçbir şey değil. Aşkın gözü kördür ama bu kadar da değil, Bu adamla ömür geçer mi?

Back