evlilik isteyen sevgilim herşeyden vazgeçti

Aynen. Adam guya cok gururlu. Ayrilmiyor da. Cunku kizi kasa olarak kullaniyor. Ama evlenecek kadar deger vermiyor. Baska birini bulana kadar kizi elinde tutuyor.

Canım sözlerim seni çok incitecek ama bu adam seni bariz bir şekilde kullanıyor maalesef Lütfen kendine gel ve gerçekleri gör... Aynı evde yaşamıyorsunuz ama adama maddi destek sağlıyorsun. Aynı evi paylaşsanız anlarım da evleriniz ayrıyken senden maddi destek kabul etmesi ne kadar haysiyetsiz bir erkek olduğunu gösterir... Bir de ben şu lafından çok iğreti oldum "bahara doğru bir yerden para bulsak da bahçeye arı alsak"... Açık açık söyleyememiş ama senden "Aaa ne olacak aşkım ben veririm sana para, alırız arılarımızı" demeni beklemiş... Allahtan oltaya gelmemişsin...

Bu adam seni hem maddi hem de manevi açıdan sömürüyor. Kesinlikle evlenilecek biri değil, kesinlikle!!! Daha evlenmeden bu kafada bir de sen onu evlendikten sonra gör ki seninle kafasında bir gelecek planı bile yok bence... Seven ve aşık olan adam sevdiğini her şeyi ile kabullenir (geçmişinden bahsediyorum, sadakatsizliği kimse kabullenemez) Ve senin yaptığın şeye hata bile denilemez. O kadar mükemmelsin ki ilişkide bir kılıf bulamamış bu saçma sapan şeye takılmış. Çünkü evliliği erteleyip durmak için bir bahane bulması gerekiyordu anlasana...

Bu adam resmen sizi kullanıyor hatta sömürüyor. Ben de hata hata dediniz aldattınız filan sandım. O yaptığınız hata filan değil. Evlenmemek için bahane bulmuş. Daha fazla kendinizi kullandırmayın lütfen.

sizi sömürüyor..
suçlu hissettirip maddi kazanç sağlıyor..
sorumsuz, düzenbaz..
daha ne diyeyim..
kaçın kurtulun, kendini bir şey sanmasın böyle odunlar.

İyiki buraya yazmışsın bence de ,bu psikolojiyle hata yapmaktan kurtuluyorsun.

Hicbir zaman şunu unutma, kimse senden değerli değil. İnsanlar hata yapabilir, bunun farkına gerçekten varıp özür dilenirse , bir tekrarı olmadığı sürece affedilebilir. Seninki hata değil , hatacikcikmis. Çok sacmalamis.

Acik ve net adam evlilik asla istemiyor. SENin ona nasil asik oldugunu cozmus arada evlilik deyip seni mutlu edip devam ediyo ama asil amaci evlilik asla degil

Senin paranı yerken çok güzel ama evlilik deyince ayyyyyy sen taaaaa geçmişte şu hatayı yaptın ben yapamam

Ahhh.ah.şu anki aklım geçmişte başımda olsaydı...ne tavizler vermişim ama bir ben değilmişim. Bakıyorum da insan eğitimli de olsa,zeki de olsa,mantıklı da olsa böyle saçma sapan durumların içerisinde kendine en büyük kötülüğü etmekten de geri durmuyor. Yanlış anlamayın kınamıyorum. Ama madem buradaki insanlara sordunuz; cevap :sizin göremediklerinizi biz görüyoruz. Bu adamdan ne köy olur ne kasaba.bu bir psikopat bence.ya da çok akıllı bir deli.böyle bir takıntı normal değil. Gerçekten taktıysa da normal değil. Yok bunu bahane edip aslında sizi kullanıyorsa da normal değil. Hemen değerli vaktinizi kurtarın.sonra çok arıyorsunuz emin olun.

Merhaba herkese tekrardan
Daha önce yazmıştım aslında yanıma geldiğinde konuşmayı düşünüyordum ama dün dayanamayıp tüm içimdekileri yazdım. Beni geleceğinde istemediğini,sadece bugünü yaşadığını,gururumun çok kırıldığını, içinde bulunduğu psikolojik durumdan ancak kendi isterse çıkabileceğini,bu durumun hastalıklı olduğunu,ben ne kadar yanında olursam olayım bazı şeylere gücüm yetmediğini...
Ne dedi biliyor musunuz? Aynen kopyalayıp yapıştırıyorum

ben onca seye katlanip gecmesini beklerken her hayalimde seni gorurcesine hayatimin merkezine oturtmusken beni bu yol ayrimina getirirsen bu bencil yaklasimla yurumem....bak beni bu hale getirip de sonra psikolojime hastalikli dersen ve uzerine ya benle yada bensiz dersen git derim sana...

Ben daha ne yapayım? Ne kadar değersizmişim gözünde,mücadele eder zannediyordum bırakmaz zannediyordum sanki bu durum işine bile geldi....

Mücadele etmemesine çok sevindim, lütfen kızmayın bana ama hayatınızın kurtulduğunu düşünüyorum.

Ya siz hukukçusunuz, muhakeme gücünüzün gelişmiş olması gerekiyor. Olaylara objektif bakın lütfen. Sizle evlenmeyecek kadar büyük görüyor hatanızı ama sizin evinizde, sizin paranızla yaşamaktan vazgeçecek kadar büyük de görmüyor. Mantıklı geliyor mu size. Hata dediği de hata değil zaten. Kabullenemiyorsa ayrılsın, düşünmeyle olacak bir iş değil bu. Sonuç olarak bencil olan da sizsiniz ona göre, yok artık!

Lütfen, size dönüp yalvarsa bile önünüze bakın. Eminim daha iyi bir gelecek bekliyor sizi. İki gün üzülürsünüz geçer.

Butun sayfalari tek tek okudum.butun arkadaslara katiliyorum.
Kendi degerini kendin belirle.bu adamdan hicbirsey olmaz.kullanmis demek istemiyorum bir mal degiliz ama somurmesine izin verme.
Inan cok daha iyi birini hakediyorsun.lutfen bu hatam dedigin olaydan kurtul bu bir hata degil.kendini degersizlestirme.

Nasil da akil oyunu oynuyor degil mi? Manipulasyon gucu muhtesem. Butun sucu sana birakiyor. Bu tiplerin tek yapabildigidir bu. Sana vicdan yaptiriyor. Umarim bu oyunlara gelmezsin. Bu arada katlandigi bunca sey nedir merak ettim? Siz mi o mu katlaniyor bence bunu sorgulayin? Birakilmasi cok mu zor biri? Umarim bitirme gucunu kendinizde bulursunuz cunku bu iliskiyi siz bitirmezseniz, bu adam sizin ruhunuzu somurup bitirecek.

Bende psikolojim bozuldu hata yüzünden denince büyük bir şey beklemiştim. Çocuk mu bu adam? Ne var bunda psikolojisi bozulacak? Tamamen bahane başka hiçbir şey değil. Aşkın gözü kördür ama bu kadar da değil, Bu adamla ömür geçer mi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…