• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

evlilik isteyen sevgilim herşeyden vazgeçti

Ben anlamadım adamın düzgün bir işi yoksa size basıl evlenme teklif etsin ne yapacak ancak plan yapabilir. Sizin kafanızdaki evlilik hayali ne? siz çalışın o da geçisi işlerden ne kazanabilirse yuvarlanıp gideriz mi? Sizin hatanıza felan hiç girmek istemiyorum. Adam sanki kendisi ingiliz prensi size de vebalı aşıgı gibi davranıyor. Hatanızı sindiremiyorsa ayrılsın. Ömür boyu yüzünüze vuracak buna ragmen bu adamla evlenmek istiyorsunuz. Belliki siz evlenmeyi kafaya koymuşsunuz bunu sevgilinize de ısrarcı bir şekilde yansıtıyorsanız adamın kendini ingiliz prensi sanması çok normal.

benim derdim hemen evlilik değil ama ciddi bir adım atılması en azından. çok haklısın söylediklerinde

hayır o hayatıma girdikten sonra yanlış hiçbir şey yapmadım sadece ilişkimizin ilk zamanlarında eski erkek arkadaşımla gittiğim bir yere onu da götürmüştüm. hepsi bu
Buda bı yanlış değil ki o bahane arıyor bence sizin sağladığınız imkanları kaybetmemek içinde elinde tutuyor

kızlar hepinize teşekkür ederim işteyken bakamadım mesajlara. açıkçası yorum geleceğini bile düşünmüyordum. söylediklerinizde haklı olduğunuz yerler var. hastalıklı bir ilişkiye doğru gidiyoruz. Şu an şehir dışında, dönünce ciddi olarak konuşmayı düşünüyorum. hata dediğim şey ilişkimizin ilk başlarında ben onu eski erkek arkadşımla gittiğim bir yere götürmüştüm. bu yani. sonrasında asla aldatma vs olmadı. geçen hafta ayrılmak istediğimi söyledim ama bırakmadı.

siteye eski üyeyim ama nasıl kullanacağımı pek bilmiyorum yukarıda bikaç kişiye cevap yazdım canım
Şimdi okudum Yani sana tek bir tavsiyem var bu boş beleş adamı hemen şutla. Çok seviyesiz yazdım özür diliyorum ama resmen cinlerim tepeme çıktı. O senin gibi bir kız bulmuşta bunamış afedersin. Koskoca avukatsın toplumda bir saygınlığın var, hem işsizken ona bu kadar destek çıkıyorsun, hemde her türlü nazını cazını çekiyorsun. Offff canım elini sallasan ellisi sana ya. Evlenmekten vaz geçme sebebine bak alakaya çay demle resmen. Birde buna hata diyor. Gerçekten kahkaha attım sinirden. Lütfen amq lütfen kendine olan saygın adına bu adamı hemen çıkart hayatından.6 ay içinde başkası ile evlenmezsen bende bu hayatta hiç yaşamamışım. Artık tüm kariyerli adamlar senin gibi mesleği olan kadınları fellik fellik arıyor . Kendi değerinin umarım en Kısa sürede farkına varırsın

bi kaç hafta önce bu mevzudan yine tartıştık ben ayrılmak istediğimi söyledim ama aşığım diyor bırakmıyor zaman istediğini söylüyor devamlı. ne kadar daha sabredebilirim, sabretsem de değişecek mi bilmiyorum
İşte kilit nokta bu. Siz devam ettikçe o değişmemeye ve elindeki saçma sapan kozu kullanmaya devam edecek. Siz de söylediklerinizin hükmü olmadığını görüp değersizlik, suçluluk hissine gireceksiniz ve bundan sonra haklı yere bir şey deseniz bile nasılsa beni bırakamaz diyecek bir adamla karşılaşacaksınız. Belki bu kişi gerçekten çok iyi birisi ve ilk ciddi ilişkisisiniz diye hazmedemiyordur onu siz daha iyi bilirsiniz ama sonuç olarak çocukça tepkilerle ilişkinizi yıpratıyor.
Bağlanma kadar gerektiğinde bağı koparma da çok önemlidir. Bunu yapamıyorsanız da önce bir farkındalık kazanmak sonra gerekirse profesyonel destek almak gerekir.

eski erkek arkadaşımla gittiğimiz bi yere onu da götürmüştüm daha sonra bunu öğrendi
Hata bu muydu avukat hanım. Sizdeki bu taviz niye? Bunda ne var. Ha eğer çok muhafazakar derseniz anlarım o zamanda yine çelişki işi niye uzatıyor o zaman. Yok malesef benim şu aklımı alıp 20 yaşıma koysalar az ders vermezdim insanlara ama yok işte hayat illa bı burnumuzu surtecek dimi. Bayılıyoruz acı çekmeye kendimizi ezdirmeye. Bayiliyoruz insanların kaprisini çekmeye. Şimdi bazı arkadaşlar sevgilinizin yaptığını anlamlandırmaya çalışacak. Ben çalışmiyorum.
Çok afedersin ama oha.
Hata hata dediğin bu muydu?
Aylardır bunu mu hazmedememiş?
Yoksa başka 'hata'nı bulamadığı için mi buna takmış??
Uzun uzun yaziyodum valla sildim. Size katılayim olsun bitsin. Valla toplumcak bizden bişey olmaz biri avukat biri mühendis adamın kaprisi konu sahibinin buna tavizi bide suçluluk duygusu konuyu bile benim hatam diye açıp kabullenmesi ne deyim ya. Bence eğitim sistemine biraz psikoloji dersi Biraz iletişim dersi falan eklenmeli yoksa biz sorunlu cocuklar yetiştirmeye devam etcez başka da bişey demiyorum.

konu ile alakalı değil biliyorum ama bilen biri söylesin lütfen atasay - seyman reklanımı izlemek istemiyorum ..ne yapmam lazım ..her sayfa yenilendğinde geliyor ya

Şimdi erkek gelir ailenle tanışır seni de tanıştırır sıkıntı yok
Anlaşamadık der biter ille de evlenmek istiyo sonucu çıkmaz senin ya da onun ailenizle tanıstırmamızdan

Ama ne zamanki iki aile bir araya gelicek olur işte o zaman asıl niyeti baş gösterir

Annesi size gelicekken engel olmuş

Bahane lazım bir tane bulmuş

bi kaç hafta önce bu mevzudan yine tartıştık ben ayrılmak istediğimi söyledim ama aşığım diyor bırakmıyor zaman istediğini söylüyor devamlı. ne kadar daha sabredebilirim, sabretsem de değişecek mi bilmiyorum
afedersiniz ama tamamen saçmalık
adamdan iğrendim resmen
tam bir asalak
sizi kullanmaktan başka bir niyeti yok üzgünüm
boşa zaman harcamayın yazık

Back