evlilik isteyen sevgilim herşeyden vazgeçti

Adam evlilik vaadiyle sizi kendine bağlamış işte.
Kesinlikle ipe sapa gelmeyen, boş beleş bir adam.
Madem yaptığınız onu igrendiriyor ayrılsın sizden. Hala sizi kullanamaya devam ediyor. Üstelik vicdanen size suçlu gibi hissettirdiği için kizamiyorsunuz bile.
Siz avukatsiniz daha iyiyim bilirisniz ama hukukta bile affedilen olayın dava hakkı olmuyor değil mi? Yani "iki yıl önce dayak yedim ama affettim, şimdi boşanmak istiyorum, iki yıl onceki dayayan sikayetciyim" diyemiyorsun.
Peki bu adam nasıl diyor?
Lütfen bu kadar saf olmayın...
Eğer amaciniz evlilikse inanın piyasada evlenecek erkek çok. Hele de sizin gibi işini oturtmuş kadinlarla

Ben anlamadım adamın düzgün bir işi yoksa size basıl evlenme teklif etsin ne yapacak ancak plan yapabilir. Sizin kafanızdaki evlilik hayali ne? siz çalışın o da geçisi işlerden ne kazanabilirse yuvarlanıp gideriz mi? Sizin hatanıza felan hiç girmek istemiyorum. Adam sanki kendisi ingiliz prensi size de vebalı aşıgı gibi davranıyor. Hatanızı sindiremiyorsa ayrılsın. Ömür boyu yüzünüze vuracak buna ragmen bu adamla evlenmek istiyorsunuz. Belliki siz evlenmeyi kafaya koymuşsunuz bunu sevgilinize de ısrarcı bir şekilde yansıtıyorsanız adamın kendini ingiliz prensi sanması çok normal.

Nasil bi hata ki bu adam evlenmiyo anlamadm.bana gore gercekten seven adamin gozu biseyi gormez

Hata bu kadar mühimse o halde neden çekip gitmek yerine sizi oyalıyor? Bence buna izin vermiyor. Ya size güvenecek yada bırakıp gidecek.........

Ayrılın. O hata ne ise evlendikten sonra başınıza kakmaya devam edecek. Başınızı vuracak taş bulamayacaksiniz.

Seni avucuna aldığını düşündüğü için ve kendisinden kopamayacağınızın izlenimi verdiğiniz için sizi basbaya kullanıyor. Yazdıklarınızdan çok güçlü bir karaktere sahip olduğunuzu düşünmüyorum.

Demekki aff edemedi sizi. Bence ya affetmeli ve konu kapanmali yada ayrilmali bu size haksizlik... bir hata yaptiniz diye ömür boyu basiniza kakamaz... yazik eder kendisinede sizede :/

Cinayet mi işledin eskortluk mu yaptın banka mı soydun adamın evini mi yaktın neymiş bu büyük hatan çok merak ettim

eski erkek arkadaşımla (üzerinden 3 sene geçti) gittiğimiz bir yere ilk buluşmamızda onu da götürmüştüm. bunu sindiremediğini söylüyor devamlı

eski erkek arkadaşımla gittiğimiz bi yere onu da götürmüştüm daha sonra bunu öğrendi
eğer hata buysa ve bunun yüzünden sizden ayrılmayı göze aldıysa , yol yakınken sizde kurtarın kendinizi bu ilişkiden . bukadar saçma nedenden dolayı sağlıklı bir insan hayatını beraber geçireceği kişiden vazgeçermi sizce?

bi kaç hafta önce bu mevzudan yine tartıştık ben ayrılmak istediğimi söyledim ama aşığım diyor bırakmıyor zaman istediğini söylüyor devamlı. ne kadar daha sabredebilirim, sabretsem de değişecek mi bilmiyorum

eski erkek arkadaşımla (üzerinden 3 sene geçti) gittiğimiz bir yere ilk buluşmamızda onu da götürmüştüm. bunu sindiremediğini söylüyor devamlı
Bu hep bir bahane boşuna kör aşık gibi peşinde koşuyorsunuz bence kullanıyor sizi yol yakınken vazgeçin bu çok saçma bir bahane

hayır o hayatıma girdikten sonra yanlış hiçbir şey yapmadım sadece ilişkimizin ilk zamanlarında eski erkek arkadaşımla gittiğim bir yere onu da götürmüştüm. hepsi bu

Cinayet mi işledin eskortluk mu yaptın banka mı soydun adamın evini mi yaktın neymiş bu büyük hatan çok merak ettim

siteye eski üyeyim ama nasıl kullanacağımı pek bilmiyorum yukarıda bikaç kişiye cevap yazdım canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…