• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Evlilik istemiyormuş...

Belki de motoru kadar mutlu edemiyorsun o zaman
E öylr zaten. Kendisi de diyor. Beni mutsuz ettiğin için o motoru aldım. sen de mutlu et o zaman dedi. Neyseki ama motor araç sen benim amacımsın bunu unutma kıyaslama bile dedi allahtan .

Galiba öyle. Ya çünkü motorundan bi bahsedişi var.. Aynen şöyle "canım notorum ya. Çok özledim gidim birazdan çalıştırayım sesini duyayım. Çok seviyorum onu ya, üzerine bi biniyorsun muhteşem bir şey. Hem çene de yapmıyo sen gibi beni her yere götürüyo hayatımı güzelleştiriyo her şeyim ya'.. Durum bu tövbe diyip kalıyorum böyle bir heyecala anlatıyo ki.. Benden böyle bahsetmez
:D o da bi alemmis ha, bari kiza öyle anlatma seviyosan sev de.. belli ki motor, kamp vs onun icin tutku haline gelmis, sana ayni sekilde tutkulu degil ve simdiden sana dirdir ediyosun gibisinden laf sokuyor ... zor zor..

:KK70: o da bi alemmis ha, bari kiza öyle anlatma seviyosan sev de.. belli ki motor, kamp vs onun icin tutku haline gelmis, sana ayni sekilde tutkulu degil ve simdiden sana dirdir ediyosun gibisinden laf sokuyor ... zor zor..
Vallahi öyle. Motorla yarışıyorum resmen. Rakibim bilemiyorum artık ne olur.. Üç ay sonra sıkılacak biliyorum da. Mesrle bu kadar kendine özgürlüğüme düşkün biriyle evlilik nasıl olur

Vallahi öyle. Motorla yarışıyorum resmen. Rakibim bilemiyorum artık ne olur.. Üç ay sonra sıkılacak biliyorum da. Mesrle bu kadar kendine özgürlüğüme düşkün biriyle evlilik nasıl olur

seni de götürürüm kamp yapariz vs diyor mu mesela?

seni de götürürüm kamp yapariz vs diyor mu mesela?
Dün dedi. Yazın gidiyoruz geziyoruz yaylaya dağa gidicez motoruma bindircem seni dedi. Ne bincem be motora güle güle dedim :( al işte dedi ona yok buna yok dedi. Ama ben motordab korkuyorum. Ve aileme sormadan nasıl gidicem ben oraya buraya

Dün dedi. Yazın gidiyoruz geziyoruz yaylaya dağa gidicez motoruma bindircem seni dedi. Ne bincem be motora güle güle dedim :KK43: al işte dedi ona yok buna yok dedi. Ama ben motordab korkuyorum. Ve aileme sormadan nasıl gidicem ben oraya buraya

zor olur tabi aileden gizli isler vs. de bu adamin simdilik akli 5 karis havada, sonrasi icin yorum yapmak zor ..

Her insanın hobileri olabilir bunları kıskanma . Sende yanlızlıktan bunalmış gibisin bi işe falan gştsem ya da baska şeylere odaklansan acaba değişir mi bşyler

Her insanın hobileri olabilir bunları kıskanma . Sende yanlızlıktan bunalmış gibisin bi işe falan gştsem ya da baska şeylere odaklansan acaba değişir mi bşyler
Ya bilmiyorum. Şöyle biraz kendi ayaklarım üstünde dursam, meşguliyetlerim olsa sürekli her anımı ona bağlamasam çok başka şeyler olur mu bu sınavdan sonra belli olacak. İllaki işe gireceğim çünkü. Peki sence şu durumda yya bu adamla evlenilmez havai bu sorumluluk alamaz denilebilir mi

Adam 28 yaşında. Birkaç sene daha evlenmem diyo. Sonra 34 yaşımda anca evlenirim diyo. Sonra bir de atan hemen yazına evlenelim diyo. Yani saçmalıyo da saçmalıyo. Adam olursa olur olmazsa olmaz modunda ama nolur nolmaz diye tamamen de bırakmıyor. Bana sorarsan bu adamla olmaz sen yine devam edersin gibi geliyor.

Ya bilmiyorum. Şöyle biraz kendi ayaklarım üstünde dursam, meşguliyetlerim olsa sürekli her anımı ona bağlamasam çok başka şeyler olur mu bu sınavdan sonra belli olacak. İllaki işe gireceğim çünkü. Peki sence şu durumda yya bu adamla evlenilmez havai bu sorumluluk alamaz denilebilir mi
Sadece motora biniyor diye böyle denemez . Havai biri mi o çıkarım da buradan yapılmaz onu o konuda en iyi sen tanırsın . Erkekler biraz gec olgunlaşıyor malum

Cımbızla çekmiş herkes koşacaksın diyor ki sen hayatını yoluna koyarsan evlenelim ama bana dırdır yapma dırdır yaptıkça kaçıyorum diyor sen böyle davranmaya devam edersen zor evleniriz diyor

Benim gıcık sevgilim de sabah başlığa gideceğim sesi hala bitmedi balık ay uyuzum benim ya balık diye ölecek

Önceki konularınızı bilmiyorum ama bence dağ bayır gezmesi kötü bir şey değil, yani gecelere kadar barda kahvede olsa daha iyi mi olurdu. Adam doğayı seviyor demek ki ve doğayı seven insanın kötü olacağını düşünmüyorum. Ama şu da bir gerçek ki siz böyle gezmeleri sevmiyorsanız, anlaşamazsınız, uyum sağlayamazsınız ona. O da bunun farkında ve hobisine engel olacağınızı, en azından sıkıntı çıkaracağınızı düşünüyor olabilir, belki de vazgeçemiyor sizden de hobisinden de ondan kafası karışık. Biraz naif mi düşündüm bilemiyorum ama hep olumsuz düşünmemek lazım ve dediğim gibi önceden ne yaşadınız bilmiyorum.

Önceki konularınızı bilmiyorum ama bence dağ bayır gezmesi kötü bir şey değil, yani gecelere kadar barda kahvede olsa daha iyi mi olurdu. Adam doğayı seviyor demek ki ve doğayı seven insanın kötü olacağını düşünmüyorum. Ama şu da bir gerçek ki siz böyle gezmeleri sevmiyorsanız, anlaşamazsınız, uyum sağlayamazsınız ona. O da bunun farkında ve hobisine engel olacağınızı, en azından sıkıntı çıkaracağınızı düşünüyor olabilir, belki de vazgeçemiyor sizden de hobisinden de ondan kafası karışık. Biraz naif mi düşündüm bilemiyorum ama hep olumsuz düşünmemek lazım ve dediğim gibi önceden ne yaşadınız bilmiyorum.
Yani ben de doğayı seviyorum. Bunu beraber yaşayalım istiyorum. Evlen venle gez dedim. Senle de gezeriz dedi. Elbette gezerim yani. Sorun bence gezmesinde de değilö ettiğimiz kavgalardan folayı benfrn emin değil ki evliliği erteliyor. Kendi de sıkça der zaten geçinemiyoruz evlilikte sorunla on kat daha artar durulalım diye bekliyorum der.

Bence adami rahat birak. Evlenirseniz de sende az rahat ol. Hayat hep pln projr degil. Evdeki hrsap carsiya uymuyor. Azicik omur var onuda isteyen istedigi gibi yasar.

Offf bu konuya bu kadar kafa yoracağına otur da iki test çöz , hem işe yarar bişey yapmış olursun.Düşün düşün ne geçecek eline? İlk 2 yıl evlilik diye tutturup sonra değişen adam seni çantada keklik görmeye başlamış ve haliyle sürekli beni sıkma , boğma vs diye diye seni üzüyor.Kendi hayatına odaklan , bırak erkek arkadaşını.Bak gör o zaman da o senin peşinden koşar.Sen ona böyle yaptıkça kendini küçültüyorsun onun gözünde.

Ayrıca atan hemen evlenelim diyen adama da Nasıl güvenilir bilmiyorum.Yani neresinden tutsan elinde kalıyor bu ilişkinin.Bunları düşünmek yerine ders çalış da kimseye muhtaç olma.Adamın gelgitleriyle uğraşmak zorunda kalma ve eyvallahın olmasın kimseye.

Bir küs bir barışık 4 yıldır süren bir ilişkim var. Bir yıl kadar ciddi bir ayrılık yaşadık. Sonra yeniden başladık. Her şey güzel gidiyodu ki karşımda değişmiş birini buldum. Yeni sorunlar çıktı ortaya.yine ayrılalım dedik derken yanıma geldi görüştük konuştuk kopamadık. şimdi size anlatayım.

Kendisi 28 yaşında, ben 24. Askerliğini yapmış,mesleği var.bense kpss hazırlığı içindeyim daha bir mesleğim yok. Bu sene benim için oldukça stresli atancam mı nolcak diye geriliyorum ve bu ilişkime de yansıyor. Sevgilim özgürlüğğne aşırı düşkün. Sürekli tatil planları yapar erkek arkadaşlarıyla. Motoruna biner dağ bayır gezer geceleri döner evine. Çadır kurar,kamp kurar. Yani doğayı gezmeyi fazka seviyor. Ve ben bunu kıskanıyorum. Motorunu bile kıskanıyorum. Bu kadar çok gezmesi batıyor bana.gezmeyi sevdiği kadar beni sevmiyor sanki. Ben de yine mi dağ bayır dediğimde sıkma beni diyor.hattab bir keresinde o motoru senin yüzünden aldım. Kavga ettik mutsuz oldum ben mutsuz olamam dedim kendimi mutlu etcek bir şey yaptım. Sen de mutlu et o zaman beni motorumu kıskanmak zorunda kalma dedi.

Geçen gün yanıma geldi. Böyle laflarında 34 ümde falan evlenirim demeye başladı duruo dururken. Evlilik delisi değilim ama rahatsız oldum. Ben de konuştum açık açık evlilik konusunu. Bana "evlenmek bütün hayatımı elimden alacak gibi hissediyorum, baksana sen bana ayak uydurmuyorsun,motorumdan bile rahatsızsın .özgürlüğüm kısıtlanacak, hele de konu sensen. İnan bir gün evlenirsem o kız sen olacaksın ben hep seni yanımda istedim ama ben buna birkaç yıl hazır değilim. Bırak bekarlığımı biraz daha yaşayayım. Bu kız meselesi değil gezmek çadır kurmak dağlara çıkmak istiyorum. Üstelik atanman lazım bi düzen bi hazırlık lazım. Atan hemen yazına evleneyim" dedi.

Sanırım kafası çok karışıktı. Bir ara belki de eş seçiminde yanlış yapıyoruz. Birbirimize göre değiliz ama senden kopamam yapamam sensiz dedi.

Çok konu açtım buraya hep farklısınız olamz bu iş dendi. Arkadaşlar ben iş hayatına atıldığım vakit ona bu kadsr bağımlı olmayacağımı, sıkmadan özgür bırakacağımı biliyorum. İşsizlikten buna sardım resmen. Ama şunu sormak istiyorum size. Bu düşüncede bi insanla evlenilir mi? Yani bu kadar özgürcü.. Evli arkadaşları var neymiş gece 3 te eve döndüğü zamanlar oluyormuş bunu benle yapamazmış. Üçte evde mi olunur?bana mı absürt bu.. Ya çok sıktığım için mi böyle oldu anlamıyorum. Bana sürekli evlenelim derken böyle cümleler kurmasını aklım almıyor. Benden emin değil sanırım. Mesela defi ki bu ysz senke gezelim motorla dedi. Ben motora falan binmem dedim bak işte dedi. Ya ama 28 yaşındasın böyle havai serseri gibi davranmıyor mu sizce de?

Sorun ben de mi diye düşünğyorum. Motorunu gezmesini arkadaşlarını kıskanmam anormal mi? Bu bende değişebilir mi? Bazen oyaladığını, vakit geçirdiğini düşünüyorum. Sizce dışarıdan nasıl gözüküyor? Tablo bu..
Bu işler pek olmaz gibi geldi bana, ikiniz için de kendi yollarınıza gitmeniz daha hayırlı gibi...

Yani ben de doğayı seviyorum. Bunu beraber yaşayalım istiyorum. Evlen venle gez dedim. Senle de gezeriz dedi. Elbette gezerim yani. Sorun bence gezmesinde de değilö ettiğimiz kavgalardan folayı benfrn emin değil ki evliliği erteliyor. Kendi de sıkça der zaten geçinemiyoruz evlilikte sorunla on kat daha artar durulalım diye bekliyorum der.

Kafanızı bence evliliğe şimdilik bu kadar takmayın, bir atanın bakalım, çalışmaya başlayın, ekonomik özgürlük güzeldir. Siz de biraz hayatınızın gençliğinizin tadını çıkarın. Erkek arkadaşınız konusunda şüpheleriniz varsa da dünyada tek erkek o değil, yaşınız küçük, karşınıza daha uyumlu biri elbette çıkar.

Back