Evlilik ilişkisi

Eşinin yas süreci bitene kadar saygı dur derim iki kelime konuş ne olacak ? Madem eşin seni sevgisiyle iyileştirdi sen de eşini iyilestirm . Ayrıca dolduruşa gelmadigi sürece annenle görüşme demek de hakkınız değil.

Bakın anne anneliğini bilicek herkesden anne baba olmuyor emin olun boşuna demiyorlar doğuran mı büyüten mi diye ben annem sağken annelik görmedim ananemden annelik gördüm kaynanam iyi bir insan değil rahmetlinin de basını yedi benimde kalbimi kırdı defalarca da özür diledi konuyı burda tam anlatsam ağzınız açık kalır. Bir insanın eşine saygısı yoksa o anne baba dahi olsa silinir

Silinmez. Sen yapabiliyorsun diye eşinden de bunu bekleyemezsin. Evet çok zor şeyler yaşamış olabilirsin ama şuan eşin bir baba kaybı yaşadı istesen de annesinden uzaklasmaz hatta diretirsen aranız çok daha fazla bozulacak. Eşin toparlanana kadar idare et . Tabiri caizse bizim orda bir laf var köpeğin değil de sahibinin hatri var derler.

O beni kaybeder ben değil

O beni kaybeder ben değil
Biraz önce emek verdim bitmesin diyordun şuan çok net konusuyorsun bosanirim diyorsan şansını dene. Ama tam böyle bir süreçte ya annen ya ben dersen inşallah yanilirim ama annem diyecek gibi duruyor, biraz önce de söyledim cevabına hazır olmadığın soruyu sorma hazırım diyorsan da kendini daha fazla yıpratma kartlarını açık oyna kabul ediyorsa düzelsin etmiyorsa bosanin.

Konunun tup bebek bolumunde ne işi var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…