- 30 Haziran 2015
- 23
- 59
- 3
- 41
- Konu Sahibi Silaslmz83
-
Foruma daha yeni uye olmussun daha nasil kullanilir ne nerde paylasilir onu idrak edememissin, yaptigin ilk is topic acip uzmanlik alanin olmayan konuda fikir vermek. Peki senin okudugun kadin dergilerine gore ay pardon katildigin sertifika programlarindan yaptigin cikarima gore kisiligini nasil anlatirsin bu minvalde etc
strateji konusunda iyisiniz o zamanVs yazsam çok kişi okumazdı. Ama etc çok da fazla kullanılmadığı için belki biri bana kızmak için bile gelip mesajımı okuyacak ve mesajım o kişinin bazı düşüncelerini değiştirip kendini daha fazla sevmesini sağlayacak. Amacım buydu yani.
Bu kadar Türk sosyal hayatını irdelerken neden Türkçemizden kaçıp da vesaire yerine etc yazdınız hanımefendiciğim?
Ayrıca söylediklerinize katılıyorum. Denedim saygı gördüm. Bi de denemediğim bi deneyimim var ki özgüvenimi anca toparladım. Tam da söylediğiniz gibiyken 2+2 4 etti şahsen.
Ama tabii ki şanstı belki de. Her zaman hayat bizim kurallarımıza göre işlemiyor..
Vs yazsam çok kişi okumazdı. Ama etc çok da fazla kullanılmadığı için belki biri bana kızmak için bile gelip mesajımı okuyacak ve mesajım o kişinin bazı düşüncelerini değiştirip kendini daha fazla sevmesini sağlayacak. Amacım buydu yani.
Vs yazsam çok kişi okumazdı. Ama etc çok da fazla kullanılmadığı için belki biri bana kızmak için bile gelip mesajımı okuyacak ve mesajım o kişinin bazı düşüncelerini değiştirip kendini daha fazla sevmesini sağlayacak. Amacım buydu yani
Sana bi forum kurali daha ogreteyim, burada kimin ne yazacagina sen karar veremezsjn. Konuyu acarsin dileyen keyfince forum kurallari nispetince yorumunu yazar. Elestiri kaldirir misin kaldirmaz misin bizi baglamaz etcŞu anda tamamen ad hominem yapıyorsun. Ben burayı bir süredir takip ediyorum ve bende rahatsızlık oluşturan bir konu hakkında yazı yazıp içimi döktüm. Zaten uzmanlık alanım olmadığını da belirtiyorum ki böyle bir iddiam da yok. Bu benim dert olarak gördüğüm bir konu ve bir derdim var'da paylaştım. İnsanlara saldırmakla bir şey elde edemezsin. Sen de yardım etmeyi dene. İşte bizim sorunumuz bu milletçe. Karşımızdaki kişiyi aşağılamayı o kadar seviyoruz ki. Aynı konuyu Amerika'da bir sitede yazsam belki gelir birileri yazının içeriği hakkında tartışır, deneyimlerini paylaşır veya daha donanımlı bir yazı yazar. Ya da eleştirir. Ama burda direkt saldırgan bir üslup var. Pozitif olun ve saldırmayın lütfen.
Ben bu önerileri arkadaşlarıma da veririm. Eminim siz de veriyorsunuzdur bu tarz öneriler çevrenizdekilere. Ayrıca sertifikam yok benim. Evet dil olarak itici bir dil kullanmışım gibi gözükebilir yapın edin falan. Fakat dediğim gibi tek amacım insanlarda pozitif duyguların uyanmasını sağlamak. Psikolog olmadığımı zaten söylemiştim. O zaman kimse kimseye tavsiye vermesin. Eğer tavsiye için psikoloji lisans eğitimini tamamlamak gerekiyorsa.Kimseye saygisizlik yapmak istemem ama bir kac egitim programina gidip sertifika almakla insan psikolojisi cozumlenemiyor. Boyle kek tarifi veriyormus gibi sunu soyle yapin bunu boyle yapin gibi oneriler 4 yil okuyup psikolog unvani almis kisilerin bile haddine degil.
Burada goremezsin tabi bura bdv bu tarz konular okumak istiyosan iliskiler duygular vs bolumune bakacaksinResmen gereksizcr sert tepki göstermişsiniz.Burda açılan çoğu konunun altına bu yorumlar ayrı ayrı yapılıyor o zaman derinlemesine de şimdi mi yüzeysel oldu?
Güzel noktalara değinmişsiniz bence burda çok görmediğimiz şeyler bunlar :)
Ben eleştiriye varım, fakat saldırı ve eleştiri çok başka şeyler. Etc üzerinden hala beni aşağılamaya çalışman da hayli ilginç.Sana bi forum kurali daha ogreteyim, burada kimin ne yazacagina sen karar veremezsjn. Konuyu acarsin dileyen keyfince forum kurallari nispetince yorumunu yazar. Elestiri kaldirir misin kaldirmaz misin bizi baglamaz etc
O anlamda demedim forumun genelinde bu şekilde rastlamadım.Niye bu kadar antipatik yaklaşıldığını da anlamadım.Bide öneri vermek psikoloğun işi falan denmiş yani zibilyon tane konu var kimse kimseye bi şey yazmasın o zaman kimse psikolog değil.Burada goremezsin tabi bura bdv bu tarz konular okumak istiyosan iliskiler duygular vs bolumune bakacaksin
Anladığım kadarıyla bu forumda eskisin. Çok fazla mesajın var. Fakat sadece kodlamadan, harflerden, rakamlardan oluşan bu platformu bu kadar sahiplenme. Forumların kurulma amacı insanlara hizmet vermektir. Burası da kadınların çeşitli konularda dayanışma yaptığı, fikir alışverişinde bulunduğu bir forum. Sana öğreteyim falan hoş kelimeler değil bunlar. Senin tapulu malınmış gibi sahiplenme bence. Bir gün mavi ekran hatası falan alırsan üzülebilirsin:)Burada goremezsin tabi bura bdv bu tarz konular okumak istiyosan iliskiler duygular vs bolumune bakacaksin
Halamın da bıyığı olsa -ki kaytan gibidir- amcam olurdu.Vs yazsam çok kişi okumazdı. Ama etc çok da fazla kullanılmadığı için belki biri bana kızmak için bile gelip mesajımı okuyacak ve mesajım o kişinin bazı düşüncelerini değiştirip kendini daha fazla sevmesini sağlayacak. Amacım buydu yani
Psikoloji bir bilimdir. Arkadas sohbetiyle, karsilikli tavsiyeler vermekle psikologa gidip sorun anlatmak ayni sey degil. Oyle olsa herkesin cevresinde dert anlatacagi birileri var kimse psikoloğa ihtiyac duymazdi.Forumlar fikir alışverişi yapmak için varlar bence. Deneyimlerim
Ben bu önerileri arkadaşlarıma da veririm. Eminim siz de veriyorsunuzdur bu tarz öneriler çevrenizdekilere. Ayrıca sertifikam yok benim. Evet dil olarak itici bir dil kullanmışım gibi gözükebilir yapın edin falan. Fakat dediğim gibi tek amacım insanlarda pozitif duyguların uyanmasını sağlamak. Psikolog olmadığımı zaten söylemiştim. O zaman kimse kimseye tavsiye vermesin. Eğer tavsiye için psikoloji lisans eğitimini tamamlamak gerekiyorsa.
Ya ne var ki yuklensek sanki bu hanim derdi olan mutsuz dertli bi kadin degil ki ben akil vermeye geldim diyen kadin iki elestiri alinca aglayacak hali yok konusuyoruz isteO anlamda demedim forumun genelinde bu şekilde rastlamadım.Niye bu kadar antipatik yaklaşıldığını da anlamadım.Bide öneri vermek psikoloğun işi falan denmiş yani zibilyon tane konu var kimse kimseye bi şey yazmasın o zaman kimse psikolog değil.
Teşekkürler. Size iyi geceler. Aslında sertifikaya açıklık getirmem gerek. Yani 5 hafta eğitime katılıp ünvan falan almadım sonucunda. Sadece ilgim olduğunu belirttim ve çeşitli eğitim programlarına katıldım dedim. Bunlar üniversitede aldığım bazı dersler. Yine üniversitede verilen bazı seminerler. Özel olarak bir sertifika yok yani.emin olun size kızmak için mesajınızı okuyacaklardır :)
ben uyumaya gidiyorum konuya yarın bakacağım gerçekten merak ediyorum sakinliğinizi ve bu nazik üslubunuzu korumanız dileği ile...
bakalım farklı yorum ve kişiliklerle mücadeleniz nasıl yön alıp son bulacak..
edindiğiniz sertifikaları bilgi ve birikimleri şu an test etme zamanı (sizin için tabi)
Kusura bakmayın bu da ilginç bir yaklaşım yani,zaten derdi yok istediğimi söylerim..Ya ne var ki yuklensek sanki bu hanim derdi olan mutsuz dertli bi kadin degil ki ben akil vermeye geldim diyen kadin iki elestiri alinca aglayacak hali yok konusuyoruz iste
Teşekkür ederim. Psikolojinin bir bilim olduğunu elbette inkar etmiyorum. Veya psikologluğa soyunmuyorum. Ayrıca psikoloğa herkesin düzenli aralıklarla gitmesi gerektiğini düşünüyorum. Fakat yazdıkların psikolog tavsiyesi değil çevresel gözlemlerimden edindiğim problemlerin kaynağını oluşturan bir takım durumlar. Giriş bölümüne psikolojiyi sevdiğimi ve ilgilendiğimi yazdım fakat psikolog olmadığımı da belirttim.Psikoloji bir bilimdir. Arkadas sohbetiyle, karsilikli tavsiyeler vermekle psikologa gidip sorun anlatmak ayni sey degil. Oyle olsa herkesin cevresinde dert anlatacagi birileri var kimse psikoloğa ihtiyac duymazdi.
Demek istedigim sey insan psikolojisinin bir sınırı, kesin sorun cozme yöntemleri yok. Bu uzun bir surec sadece tavsiyelerle yurumuyor malesef.
Soylediklerinize tamamiyla katilmasam bile pozitif duygular uyandirmak icin yazdiginizi soylediniz bende saygi duyarim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?