- 18 Nisan 2011
- 5.184
- 1.756
- 448
- Konu Sahibi Silaslmz83
sizi çok nazik ve düşünceli gördüm sayın üye
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
cool takılıyor sayın üyeetc. ??????????????????????
Vs yazsam çok kişi okumazdı. Ama etc çok da fazla kullanılmadığı için belki biri bana kızmak için bile gelip mesajımı okuyacak ve mesajım o kişinin bazı düşüncelerini değiştirip kendini daha fazla sevmesini sağlayacak. Amacım buydu yani
etc. ??????????????????????
cool takılıyor sayın üye
vesaire demek mi yani bu kısa öz açıklamadan bunu anlıyorumcool takılıyor sayın üye
heeeehayır, cool'luktan değil, o bir stratejiymiş
vesaire demek mi yani bu kısa öz açıklamadan bunu anlıyorum
Forum kurallarını sizden öğrenecek değil insanlar. k.i.b.Sana bi forum kurali daha ogreteyim, burada kimin ne yazacagina sen karar veremezsjn. Konuyu acarsin dileyen keyfince forum kurallari nispetince yorumunu yazar. Elestiri kaldirir misin kaldirmaz misin bizi baglamaz etc
Pehh sende ne taktın ya..sırf ortalık karışsın konu dışına çıkılsın..başka birşey değilSana bi forum kurali daha ogreteyim, burada kimin ne yazacagina sen karar veremezsjn. Konuyu acarsin dileyen keyfince forum kurallari nispetince yorumunu yazar. Elestiri kaldirir misin kaldirmaz misin bizi baglamaz etc
Eleştirileriniz için teşekkür ederim. Burası "bir derdim var" bölümü ve ben de oldukça yüzeysel şekilde ele aldım konuları. Ama kabul edersiniz ki evliliklerde çok fazla sorun bu yüzeysel nedenlerin dallanıp budaklanmasıyla ortaya çıkıyor. Ben de burda temelden anlatmaya çalıştım aslında. Teorik olarak bunları pek çok insan biliyor. Ama gerçek hayatta işler çok farklı işin içine sevgiden tutun da alışkanlığa kadar değişik faktörler giriyor. 2+2=4 olmuyor. Ama son zamanlarda o kadar çok boşanma, ilişkiyi yürütememe gibi sorunlar görüyorum ki bu nedenlerden kaynaklı. Ben de yazmak istedim sadece.