keşke gezebilsem işte o sıkıntı.Amaaannn boşver :) çamaşırı ,bulaşığı ,temizliği ,çocuğun derdi hiç bitmiyor .az daha gez dolaş :)
çevrem yok.arkadaş hiç yok.hayırları yok yani.Dua et canım Allaha sığın çevren yok mu arkadaş aracılığı vs olması için
beklemeyince mi?Beklemeyince doğru kişi karşımıza çıkıyormuş. Yani öyle diyolla.
nasibin hiç bi mantığı yok ki.rastgele oluyor herşey.o kdar dua ediyorum buna rağmen.Emin ol hiç beklemediğin bir zamanda oluyor bu işler. Birde nasip işi bu nasipte ne zaman varsa
inşaallah.Kafanı takarsan mutsuz olursun akışına bırak kaderinde varsa öyle de olsa böyle de olsa gelir seni bulur ve bir gün iyi ki oncekiler olmadı dersin
Kaç yaşındasınız?ben evlenmek istiyorum ama kimse bana bakmıyor.görücü gelen kadınlar da ne bekliyorlar bilmiyorum.görüyorlar bir daha ses seda yok.bilmiyorum ne yapacağımı.bu zamanda herkes kendine buluyor.diziler değil ama arkadaşlarım hep evleniyor nişanlanıyor bunlar güzel şeyler.ben de istiyorum hayırlı birisiyle olmayı.hayatta çok yalnızım eşim olacak insanın bana hem arkadaş hem eş olmasını istiyorum.nasıl bulabilirim hayat yoldaşımı bilmiyorum.
şu an 25 yaşındayımKaç yaşındasınız?
öyle de düşününce hiç olmayacak gibi geliyor.ve ben evlenmeyi istiyorum.siz de aklınıza gelirse dua ederseniz sevinirim.Kafanıza takmayın,dua edin ve Allah'a bırakın.
Evlendikten sonra daha çok yalnızlaşma ihtimali de oluyor yalnız.. Dua et hakkında hayırlısı olsun ...ben evlenmek istiyorum ama kimse bana bakmıyor.görücü gelen kadınlar da ne bekliyorlar bilmiyorum.görüyorlar bir daha ses seda yok.bilmiyorum ne yapacağımı.bu zamanda herkes kendine buluyor.diziler değil ama arkadaşlarım hep evleniyor nişanlanıyor bunlar güzel şeyler.ben de istiyorum hayırlı birisiyle olmayı.hayatta çok yalnızım eşim olacak insanın bana hem arkadaş hem eş olmasını istiyorum.nasıl bulabilirim hayat yoldaşımı bilmiyorum.
Allah razı olsun inşallah.Allah tez zaman da hayırlı bi eş nasip etsin sana canım
Öyle tabii ki.Her duamda hayırlısıyla evleneyim diyorum.Evlendikten sonra daha çok yalnızlaşma ihtimali de oluyor yalnız.. Dua et hakkında hayırlısı olsun ...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?