Evlilik için bekler misiniz ayrılır mısınız

yaşlarınız nedir kaç yıllık ilişki

yani tatillere gittik ayda bir kalıyoruz da bir gece iki gece ama o kadar. Ben istiyorum ki seninle ömür geçireyim desin bana bunu hissettirsin örneğin bana anneler gününde hediye almıştı. bir kere de her uyandığımda seni görmek istiyorum demişti ama hep sözel ben gerçek somut bir şey görmek istiyorum.

o hazır değil doğru ama bu yaşlarda 2 3 yıl da fazla değil mi ki en azından ciddi bir şey de yapabilirdi

Bence cok 3 yil, yipranabilirsin. Nisan yapalim diyince ne dedi?

Ailesiyle tanistin mi, nasil insanlar? Ailece maddi durumlari nasil ailesine yardim ediyor olabilir mi?

şöyle eski ilişkilerinin ismini bile bana bahsetmedi özetle bir kaç olay anlattı bitme nedenleri ile ilgili o yuzden bunları soramadım
eski ilişkilerini sorgulayın demiyorum zaten de

mesela ben sizden büyüğüm epey, ben aileme hiçbir ilişkimi söylemedim. söylemem. ama sizin kuşağınızda genelde aileler biliyor.

fakat bu çocuğun aileyle ilişkisi biraz kopuk sanırım?
bu 2 konuda risk oluşturuyor 1- maddi olarak aileden hiç destek görmeyecek olabilir 2-ailede sorunlar olabilir, bilmediğiniz.

yani kısacası, en önemlisi, evlenmeyi düşündüğünüz adamın bu ayrıntılarını bilmelisiniz. annesiyle yüz göz olmayın ama hiç bilmiyorsunuz sanırım aileyi. nasıl evlenmeyi düşünüyorsunuz ki?

ben de bazen böyle düşünüyorum. Ama yukarda çok farklı fikirlerde var çok kararsız kaldım

konuştum ama şu an evlilik kesin olmadan maddi sebeplerden ötürü nasıl nişan yapalım dedi. yani seneye nişan yapalım dese bile okeydi benim icin

Evlenip yuvamı kurayım niyetindeysen ayrıl.Herkesin fikrine saygı duyuyorum ama aşık olmak ya da çoook sevmek gerekmiyor evlilik için ben mantık evliliğinden yanayım.Aşık olup evlenen arkadaşlarımın çoğu boşandı evli olanlar da mutsuz.Sevmeden evlenilsin demiyorum tabiki duygusal bağ olmalı.Ama evlenince en çok sevdiğiniz insan en nefret ettiğiniz insana dönüşebiliyor.Çevremden gözlemlediğim kadarıyla.Ayrıca bu adamı yıllarca bekleyeceksiniz ve mutluluğun garantisi yok.Yaşım 46.İnsanlar yaşımdan dolayı böyle düşündüğümü düşünebilir ama 30 yaşındayken de böyle düşünüyorumdum. Bir de seven adam gel nişanı yapalım bir yıl bilemedin iki yıla kadar birikim yapıp evleniriz der.Anladığım kadarıyla öyle bir niyeti yok.Ciddiyet lafla değil icraatla olur.

maddı açıdan tam oturmadan nişan yapıp süreç uzatamam dedi. Annenle bile tanışmadım diyince de bana o kolay iş dedi ama o kadar tanıştırmadı belki hiç bilmiyorlar bile

2 düğün vardı ikisi de benim arkadaşımındı. Aile vs ortamı olmadı. Sürekli ben sorduğum için annene benden bahsettin mi demedim. Zaten annesiyle aşırı yakın bir ilişkii yok bence arar eder ama kısa cevap verir. Belki de ondan söylemedi ama ne bileyim yine de insan biraz daha ciddi birşey istiyor bu yaşlarda artık bilemedim

Onu seviyorum onunla olmak istiyorum ama ama 2 3 sene bu yaşlarda fazla geliyor. Siz kaç yaşında evlenmiştiniz

o hazır değil doğru ama bu yaşlarda 2 3 yıl da fazla değil mi ki en azından ciddi bir şey de yapabilirdi

Hanımefendi bu yaşlarda bu yaşlarda deyip duruyorsunuz sanki 40 yaşındasınız, bu yaşlarda dediğiniz nedir, 27 yaşındasınız farkında mısınız?

Bunun dışında hislerinizde haklısınız gibi. 3 seneye ihtiyacım var diyor ama 3 sene sonra da garanti değil gibi. Yani ben öyle sezdim, bence sizinle evlenmez bu kişi

Yani evlenince 2 3 sene çocuk düşünmeyin. O konudan falan kaygılanıyorsa. Hedefine ulaşman için destek olurum her türlü. Hem de aynı evde yaşarız deyin. Normalde ya evlenelim ya ayrılalım lafı bana çok komik gelir hedef herhangi biriyle evlenmek gibi ama sizin sevgiliniz sonrası için de garanti vermiyor gibi. Boşuna vakit harcamayın en azından 2 3 senede unutup yeni biriyle tanışabilirsiniz. Ha bu durumda da ilerde keşke bekleseydim vs diyebilirsiniz ama işte yaşayıp görüyoruz bi şeyleri. Bence bu kişi sizinle sadece vakit geçiriyor.

Ben de öyle düşünüyorum ama 2 3 sene gibi bir süreçte hala sevgililik hali bu yaşlarda bizi yıpratır mı ondan emin olamıyorum
ne alaka? sevgililik ile evlilik farklı şeyler mi? yoracağı varsa evliyken de yorar, 3 aylık hamiliyken de. evlilik bir varış noktası değil, bence düşünme tarzınız cok sağlıklı değil. hemen evlenmek istiyorsanız ayrılın madem, odak noktanız o ise. herkes her şeye her an hazır olmayabilir. işi gücü oturtmak sonra aile sorumluluğu almak isteyebilir. evlenmiyor ayrılayım mı noktasındaysanız zaten ben geleceğinizi parlak görmedim. sizi oyalıyor mu yoksa gercekten bazı şeyleri yoluna koymak için mi bekliyor bunu anlayamadığınız, internetteki yabancılara sorduğunuz bir ilişki zaten doğru olan değildir.

sizin bu yaşlarda denecek bir yaşınız yok

ama zaten konu bu, siz onu itekliyorsunuz

oysa genceciksiniz, gezin tozun. hayatınızı o olmadan da yaşayın. sürekli onunla plan yapmayın. bırakın o siznle bişeyler yapmak için uğraşsın.

Bence cok 3 yil, yipranabilirsin. Nisan yapalim diyince ne dedi?

Ailesiyle tanistin mi, nasil insanlar? Ailece maddi durumlari nasil ailesine yardim ediyor olabilir mi?
tanısmadım hıc bılmıyorum maddı durumu ıyı degıl annesı tek kırada yasıyor. Babası vefat etmıs

işte bunu kendisi bahsetmesi lazım sürekli ben bir şey sormak istemiyorum. Ailesiyle kopuk değil bence de aşırı samimi değilbence çünkü halası falan hep yorum yazan ınstagramda annesi de arar ama kısa konuşurlar. Vefat eden babasını çok seviyormuş ondan çok bahseder

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…