- 24 Şubat 2025
- 126
- 24
- 13
- Konu Sahibi meleksima12
-
Evet ama ilişkinizde geleceğe dair muhakkak konuşma olmuştur değil mi ne bileyim ilerde evimize bunu alırız şunu yaparız. Gelece dair benimle hic konuşmadı. Ben açtım bu konuları bile. Farkı şu 4 5 yıllık ilişki de yorulup sonuç alamazsam toparlaması da sürecek baya. Sizin ilişkinizde gelecek konuşmaları ne zaman yapılmaya başlanmıştı pekiO zaman sevmiyorsunuz. Ha 27de ayrıldınız ha 30da ayrıldınız ne fark olacak?
Evlenecek adam aramak için ayrılmayı düşünmek bu.
Ben eşimle 27 yaşında sevgili oldum o da 28di. Evlilik konusu ikimiz de açmadık. 3. Senemizde evlendik. Eğer şehir dışına atanmasa belki bir sene daha beklerdim. Sevgililik de gayet güzel bir durum. Anası danası yok. Akrabası yok.
Ay adam haklı.Bunu söyledim ailenle tanıştır diye yapılır o işler kolay dedi ama tık yok. İstiyorum ki o bunları söylesin ciddileştirsin. Nişanı da yine net bir şey demiyor bunlarda kafamı kurcalıyor
Evet ama ilişkinizde geleceğe dair muhakkak konuşma olmuştur değil mi ne bileyim ilerde evimize bunu alırız şunu yaparız. Gelece dair benimle hic konuşmadı. Ben açtım bu konuları bile. Farkı şu 4 5 yıllık ilişki de yorulup sonuç alamazsam toparlaması da sürecek baya. Sizin ilişkinizde gelecek konuşmaları ne zaman yapılmaya başlanmıştı peki
İnsanlar belki beni linçleyecek ama benimde tam 6 sene süren ilişkim olmuştu ve başka bir şeye evrilmesi gerektiğini düşündüm. Aynı evi paylaşıp daha özel anlar yaşamak istedim. Bu fikrimi ona da belirttim. O da böyle yuvarlak cevaplar verdi. Bende ilişkimi bitirdim. Çok sevmeme rağmen. Evlilik delisi biri değildim ama bi hayatı paylaşmak istedim. Yıllar geçiyor, kendi çekirdek ailemi oluşturmak istedim. Daha sonra şimdi ki eşimle tanıştım ve çooooook aşık oldum. Gözüm bir şey görmedi. Deli gibiydimBunu söyledim ailenle tanıştır diye yapılır o işler kolay dedi ama tık yok. İstiyorum ki o bunları söylesin ciddileştirsin. Nişanı da yine net bir şey demiyor bunlarda kafamı kurcalıyor
Merhabalar bir konuda kafam çok karışık. Tecrübeli kişilerden bilgi almak isterim. 2 senelik bir ilişkim var. Ben 27 yaşındayım , evlenmek istiyorum artık. Ancak erkek arkadaşım şu an hazır değil. 2 3 sene kadar beklememi istiyor. Bu durumda beklemek doğru mu sizce yoksa beni oyalıyor mu ? Maddi açıdan ve kariyer açısından ilerlemek istiyormuş sanırım aklında 30 lu yaşlarda evlenmek var. Ama ben o zamana kadar ilişkimizin hala liseli gibi kafelerde geçmesini istemiyorum dedim kendisi de zaten bizim ciddi bir ilişkimiz var tanımladığın gibi liseli ilişkisi de değil dedi. Emin değilim vaktimi boşa mı harcıyorum ?
siz farkında değilsiniz ama farklı yapılarda insanlarsınız bence.Evet ama ilişkinizde geleceğe dair muhakkak konuşma olmuştur değil mi ne bileyim ilerde evimize bunu alırız şunu yaparız. Gelece dair benimle hic konuşmadı. Ben açtım bu konuları bile. Farkı şu 4 5 yıllık ilişki de yorulup sonuç alamazsam toparlaması da sürecek baya. Sizin ilişkinizde gelecek konuşmaları ne zaman yapılmaya başlanmıştı peki
Yani ne bileyim en azından küçük küçük geleceğe dair konuşulur diye düşündüm kaç çocuk istiyoruz isimleri ne olsun nerde yaşayalım vs gibi
Tabii ki sevgiliyken öyle pembe panjurlu ev hayali kurmadık biz. Oturup neden evlenince şunu bunu yaparız diye konuşalım. Biz o üç senede gezme tozma, o meyhane işiymiş, şu konser kaçmazmış bu sinemaya gitsek mi konuştuk. Arkadaşlarla sosyalleştik.
Komik yani bu muhabbetler bence
ben de bunu düşünüyorum ama sonra pişman olursam emin değilim gerçi sizin çok uzunmuş 6 sene. 6 senelik ilişkinin ne zaman bitmişti. Ben sadece belirli yaşlarda bu kadar uzun sevgiliklerde aşk tüketilir mi ondan emin değilim.İnsanlar belki beni linçleyecek ama benimde tam 6 sene süren ilişkim olmuştu ve başka bir şeye evrilmesi gerektiğini düşündüm. Aynı evi paylaşıp daha özel anlar yaşamak istedim. Bu fikrimi ona da belirttim. O da böyle yuvarlak cevaplar verdi. Bende ilişkimi bitirdim. Çok sevmeme rağmen. Evlilik delisi biri değildim ama bi hayatı paylaşmak istedim. Yıllar geçiyor, kendi çekirdek ailemi oluşturmak istedim. Daha sonra şimdi ki eşimle tanıştım ve çooooook aşık oldum. Gözüm bir şey görmedi. Deli gibiydim3. ayda evlilik teklif etti eşim. 2 sene sonra evlendim tabi tanıma süreci verdim. Kararımdan hiç pişman olmadım çok mutluyum. Karı-koca-kedimiz minik bir ailemiz var.
İlişkiniz neden cafelerde geçiyor? Maddi olarak mı sıkıntınız var? Evet bekleyin.Merhabalar bir konuda kafam çok karışık. Tecrübeli kişilerden bilgi almak isterim. 2 senelik bir ilişkim var. Ben 27 yaşındayım , evlenmek istiyorum artık. Ancak erkek arkadaşım şu an hazır değil. 2 3 sene kadar beklememi istiyor. Bu durumda beklemek doğru mu sizce yoksa beni oyalıyor mu ? Maddi açıdan ve kariyer açısından ilerlemek istiyormuş sanırım aklında 30 lu yaşlarda evlenmek var. Ama ben o zamana kadar ilişkimizin hala liseli gibi kafelerde geçmesini istemiyorum dedim kendisi de zaten bizim ciddi bir ilişkimiz var tanımladığın gibi liseli ilişkisi de değil dedi. Emin değilim vaktimi boşa mı harcıyorum ?
Maddi olarak şu an hazır değil demek ki, nişanlanıp iki sene beklenilmez bence.
Siz çalışıyor musunuz ev bark gelir gider hepsini düşünüyor haklı olarak, maddiyat sebepli beklemekle iyi yapıyor bence yoksa evliliğin ilk zamanları borç harç bir ton sıkıntıyla geçiyor.HaH
Nişanda değil mesele aslında ne bileyim annesiyle tanıştırır annesi beni biliyor mu onu bile bilmiyorum. Muhtemelen hiç bahsetmedi bile benden ayrı evlerde yaşıyorlar aşırı yakın diyologları yok bence orası ayrı. Ama bu beni biraz kırıp geriyorsiz farkında değilsiniz ama farklı yapılarda insanlarsınız bence.
benim alnıma silah dayasalar kimseyle ileride evimize şunu alırım, bunu yaparız konuşması yapmam. hiç de yapmadım. yani sizin yaşınızdayken de yapmadım. çok arabesk bence. zaten evim var (o zaman da vardı) ne alacaksam şimdi de alırım. ya da birlikte şunu yapalım diyorsam yapalım zaten, evlenmeyi beklemek için bir nedenim yok. kimsenin evlenme teklfini beklemem hayatımı yaşamk için. beklemdim (evli de değilim bu arada).
muhtemelen sevgilinizin de kafası sizden başka. daha erkek için yaşı da genç.
ha kafede çay kahve içmek için 2 sene gerçekten çok uzun. ben de olsam sıkılırım. kim olsa sıkılır. erkek tarafı da sıkılıyordur bu arada ama şu anda kafasında para konusu var yüksek ihtimalle.
erkek kendiliğinden evlenme kafasına gelmiyorsa, kendisi uğraşıp çabalayıp evlenme yoluna girmiyorsa ben o işte hayır görmüyorum işin açıkçası.
bu arada sizi haksız bulmuyorum ama birlikte yaşama şansınız filan yok anladığım kadarıyla. işte bu karar tamamen size kalıyor. 2 sene daha çay kahve içip sıkılarak bekler misiniz ? yoksa aa yeter der vazgeçer misiniz, bence her iki karar da kendi açısından haklı gerekçelere sahip, bunu buraya sormanızı çok mantıklı bulmuyorum çünkü kafa yapınızı bilmeden genelleyerek konuşuyoruz burada. sorsanız buradaki "ay neden evlenmek için acele ediyorsun" diyen çoğu kişi için sevgililik dönemleri hayatlarının en güzel dönemidir. ama siz sıkılıyorum, benim hayallerim böyle böyle diyorsunuz. o kadar farklı haller ki bunlar.
bence sizin gibi herşeyi evlilik sonrasına endeksleyerek, öyle hayaller planlar kurarak yaşayan bir insan için 3 sene nişanlı kalmak da zulüm olur. iyi düşünün bunu teklif ederken. bu sefer ay bayramda anasını aradın/aramadın, ay amcasının oğlunun sünneti oldu gittin gitmedin, ay benimle yeterince ilgilenmiyorlar, beni istemiyorlar mı konularınız olur.
annesi daha önceki ilişkilerini bilmiş mi?Nişanda değil mesele aslında ne bileyim annesiyle tanıştırır annesi beni biliyor mu onu bile bilmiyorum. Muhtemelen hiç bahsetmedi bile benden ayrı evlerde yaşıyorlar aşırı yakın diyologları yok bence orası ayrı. Ama bu beni biraz kırıp geriyor
Gerçekten mi bir yandan ona hak veriyorum maddi olarak toparlaması lazım bir yandan da içimde bir his bekleme bir yerde patlayacak diyorKendi başıma gelmiş gibi düşündüm ve şuna karar verdim Evlenmek için bekletmek insanı gençliğinden çalmak demek . Belki beni daha çok sevecek başka birinden uzaklaştırmak demek . Benim için çok değerli olan zamanımı çalmaktır . 3 yıl sonra evlenmek istemezse ne olacak . Bir ömür belki benimle evlenir diye bekleyecek miyim ? ben kabul etmezdim . Hele de gençken en güzel yıllarını belki benimle evlenecek diye biriyle geçiremem .
Beni daha çok sevecek biri illa ki vardır . Kariyer falan diyorsa bu tür durumlarda genelde dert o olmuyor belki daha iyi birini bulurum diye düşünce oluyor . Ayrılır onunla birlikte olurum . O yüzden işi ciddiye bindirmiyorlar . Daha aranıyorlar çünkü .
Kesinlikle güvenmem ve biter . Beni kaybetmekten korkmayan birisi o kadar değerli değil gözümde yıllarca bekleyecek kadar .
Nasıl bir kariyer olacağına bağlı.Evli insanlar da kariyer yapiyor,evlilik bir bahane degil ki, ozellikler erkekler icin
Yok konusuyorlar ama aşırı samimi değil hatta bir kere benim yanımda annesine bağırmıştı. Öyle canım cicim bir ilişkileri yok bence ablası var konuştuklarını görmedım bayram seyranda anca gidiyor. Hatta bayramda bile benimleydi. Tatil yaptık konu bu da değil ama örneğin benim annem ilişkimizi biliyor onun annesi biliyor mu vs 1.5 senede hic bahsetmedi bileannesi daha önceki ilişkilerini bilmiş mi?
ailesinde ilişkiler paylaşılıyor mu? nasıl bir ortamları var? mesela varsa kardeşlerinin ilişkilerini biliyor mu?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?