- Konu Sahibi meleksima12
-
Bana göre duyguları yoğun değil size karşı, çünkü gerçekten seven erkek sevdiği kadını kaçırmamak için neler yapıyor. Evlilik olmasa dahi çevresiyle tanıştırır, birlikte plan yapar. Ama şu an o kendi planını yapıyor sizinle bir planı yok anlattığınız üzere.şu an maddi olarak evliliğin sorumluluğunu alamam ben diyor
Para konuşmaktan hazzetmiyorum çünkü yani bunu nasıl derim babanın emeklisi var mı annen nasıl geçiniyor diyemedim iştebi' babasından bahsediyor
ama bu adam nerede kaç sene çalışmış emeklisi var mı bilmiyorsunuz
bu bahseden hali mi?
Boyle mi gerçektenBen hemen evlensinler demedim , erkek kişisi evliliğe çok istekli görünmüyor, taaa burdan hissettim , senin için elimden gelenin en iyisini yapacağım lütfen sabret ayrılmayalım dese okey, ama direk ayrılık konuşulmuş, zannımca çok sevmiyor erkek ...
Ama kimisi de ne acelen var daha gençsin bekle diyor kafam karman cormanBence bu işin oluru yok sevgili konu sahibi boşuna vakit kaybetme. Adamın kendine güveni yok sorumluluk alacak gücü yok. Başında anasından başka kimsesi yok ona bile uzak beyefendi. Bir de sürekli sürekli evlilik peşinde koştukça daha da uzaklaşacak sizden. Farzedin ki sizin iteklemenizle evlendiniz. Hem maddi hem manevi size yetmedi, sen beni zorladın demez mi?
Bırakın kendi yoluna gitsin hazır değilse. Çok gönülsüz, iyice dillendirip kendinizi düşürmeyin. Beklentiniz evlilik yönündeyse başka bahara bakın. Ben olsam zaman kaybetmezdim. Gelecek görmediğim benim için heyecanlanmayan gelecek hayali kurmayan biri için senelerimi veremem kusura bakmasın.
Sanmam şu an ayrı çok bayilmiyor bayram da mesela benimle tatildeydiPeki annesi ile yaşamak gibi bir planı var mı , bazı erkekler söylemiyor ama içten içe bunun planını yapıyorlar...
h.efendi 35 bin maaş alıyormuşsunuzPara konuşmaktan hazzetmiyorum çünkü yani bunu nasıl derim babanın emeklisi var mı annen nasıl geçiniyor diyemedim işte
ama bayılmasa da para yolluyor olabilir, bilmiyorsunuz bunu anladığımSanmam şu an ayrı çok bayilmiyor bayram da mesela benimle tatildeydi
Ben evlenmek için bu kadar zora girmeyi mantıklı bulmuyorum. Çok evlilik insanı değilim belki de ondandır.Evlenmeye niyeti olan 1+1 eşyalı ev tutar evlenir, herkesin maddi imkanı çok iyi diye mi evleniyor? İkisi zamanla farklı bir ev kurarlar. Böyle evlenen genç çiftler var çevremde. Biz bile bazı beyaz eşyaları yeni diye esimin bekar evinden alıp getirdik.
Gelecek planı olan en azından durumunu net olarak anlatır, şöyle yapmayı planlıyorum vs vs diye konuşur. Adam da o da yok, ne naifligi ne ciddiyeti. Yol haritası bile yok adamın.
3-4 yıl sonrada değişen bişey olacağı yok.
Ya ben de bunu diyorum yani hep konuyu ben açıyorum bana 2 3 diyor ama bu süreçte ne yapacağız birikim mi söz nişan ne zaman olur hiç bir detay yokBence de evlenmeye durumu olmayan insanla evlenmeye gönlü olmayan insan farkı var yorumlarda. İnsan hiç durumu olmasa da bi meramını anlatır ne bileyim şimdi böyle böyle ama aklımda da şöyle şeyler var der. Çocuk bana düpedüz şu an hissi olarak böyle bir şeye hazır değil ama alışkanlıktan da devam ediyor gibi geliyor. 2 3 sene aynı eve giremeyecek miyiz diyen kadına da istersen ayrıl ben dur demem gibi gevşek konusan bi adam ben bilmiyorum yani çok çiğ.
Ama diyorum ya kendisi hiç bahsetmiyor hep ben sor sor nereye kadarh.efendi 35 bin maaş alıyormuşsunuz
evlenseniz kendi başınıza ev geçindirmeniz imkansıza yakın, en kötü kira olmuş 15 bin
aileniz size ev filan vemeyecekse eşinizin maaşını ve gçimini bilmek zorundasınız
ha evlenmeyi seneler sonra, herşey youlnda olursa diye düşünseniz neyse
ama siz mümkünse senye evlenseniz OK'siniz
e nasıl olacak bu sormadan, konuşmadan?
yani çocuklarınıza koyacağınız isimleri düşünmeden önce o çocuklar nasıl olacak, siz ücretsiz izinde olsanız aç kalıyorsunuz, onu düşünsenize?
Sizin maaş 35 ok. Çocuğun maaşını hiç mi bilmiyorsunuz? Bunu da mı söylemedi? Ya bilmiyorum aile durumu olsun maddi durumu olsun bu kadar bilmiyor oluşunuz çok tuhaf geldi. Ben ortalama arkadaşlarımın bile bu tarz bilgilerini az çok bilirim yani 1.5 senede de ister istemez konuşulur yeri gelir.Ya ben de bunu diyorum yani hep konuyu ben açıyorum bana 2 3 diyor ama bu süreçte ne yapacağız birikim mi söz nişan ne zaman olur hiç bir detay yok
eh o zamanAma diyorum ya kendisi hiç bahsetmiyor hep ben sor sor nereye kadar
Birlikte yaşama imkanı varsa gereksiz olabilir ama burdaki arkadaşlar cafe cafe gezmek dışında bişey yapmıyor sanırım. Nereye kader cafelerde gezecekler ki? 29-30 yaş evlenmek için çok kötü yaşlar değil.Ben evlenmek için bu kadar zora girmeyi mantıklı bulmuyorum. Çok evlilik insanı değilim belki de ondandır.
Şu an 27 yaşındalar ve adamın şartları uygun değil belli ki. 1+1 ev ve devasa borçlara bence gerek yok.Birlikte yaşama imkanı varsa gereksiz olabilir ama burdaki arkadaşlar cafe cafe gezmek dışında bişey yapmıyor sanırım. Nereye kader cafelerde gezecekler ki? 29-30 yaş evlenmek için çok kötü yaşlar değil.
Tatil ve seyahatlere gidiyoruz onun dışında cafe evet ve ayda bir yalnjz kalıp vakit geçiriyoruz o kadarBirlikte yaşama imkanı varsa gereksiz olabilir ama burdaki arkadaşlar cafe cafe gezmek dışında bişey yapmıyor sanırım. Nereye kader cafelerde gezecekler ki? 29-30 yaş evlenmek için çok kötü yaşlar değil.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?