işte bunlar da bi oturup konuşsalar derinlemesine,
bu kız da olaylara vakıf olacak ve kendisi evlenmeyecek zaten ama bunlar laylaylay çay içip ayrıldığı, çocuk da konuları geçiştirdiği için kızımız kendi kendine hayal kuruyor...
ha iyimser olursak
siz muhafazakar bir vibe veriyorsunuz buradaki konulardan anladığım hem muhafazakar hem de bireyselliği yüksek bir kadınsınız, eyvallahınız yok.
"okul bitmiş üstüne de 1 sene olmuş beraberiz, evlenmiyorsak ben gidiyorum " havasını sizden zaten almıştır eşiniz. o yüzden de acelesini, mücadelesini etmiştir.
diyeceksiniz ki buradaki kız da tutucu/muhafazakar bir vibe vermiyor mu, eh veriyor (çok ayrıntılı bilmesek de sizin kadar çok rastlamadım mesela konularda yorumlarına belki de değildir sadece burada pembe panjurlu ev hayallerini vb. yorumlarını okuyarak çıkarımım bu) onun sevgilisinin de kendi çapında planı "kariyerim iyileşsin, maaşım yükselsin ki evliliğe gidebileyim" e yoksa anasıdanası durum ortada, nasıl olacak bu iş???
çünkü çocuk daha 30 yaşında veya değil bile, normal yani 33-35 yaşında anca evlilik yoluna girerim kafasında olması...iki taraf da kendine göre gerekçelere sahip.
bu kızımız 1-2 sene çıkarım çay içerim sonra da makul bir düğün yaparım filan diye düşünmüş
tamam
o zaman kendisinden 5-6 yaş büyük, işi maaşı yerinde, ailesinde imkan olan birini bulacaktı...ve bunları temiz temiz konuşacaktı.