Evlilik içi tecavüz girişimi

B planınız olmak zorunda.
Bahsettiğiniz sizi çocuğunuzla kabul edecek kadın vazgecerse? Bir ay gidip geldiniz, yok böyle olmuyor çocukla derse?
Kendinizi Bu şekilde ona buna güvenerek kurtaramazsınız.
Bu bir seçeneğiniz olsun ama size yardim edebilecek kuruluşlarla reelde iletişime gecmelisiniz
Onların bu konuda tecrübesi var, dava süreci, rapor süreci, uzaklaştırma vs yardımcı olurlar. Hayatınızı kalıcı olarak düzene sokmak tek başınıza olacak iş değil.
Güçlü olduğunuzu biliyorum ama şartlar uygun değil. Alabileceginiz her türlü yardımı almalisiniz.
Yine gitmeyin kadın sığınma evine ama irtibata geçin birileri ile.

Size birşey söyleyim mi?Size yapılan bana yapılsa,adamı alır karşıma sakince; Benim artık hiçbir şeyden korkum yok,eğer birdaha bana aynı şeyleri yaparsan gece seni uykunda keserim,sonra da gider paşa paşa yatarım derim.Biraz cirkefe bağlarım yani.Onu rezil etmekle tehdit ederim.Çalıştığın işyerine gelip seni rezil edicem der, hakikatten de ziyaret ederim,ama sadece ziyaret.Maksat gözdağı vermek.O adam tüm bunları yaparken baya sessiz kalmışsınız sanırım.Deli deliyi görünce, sopasını saklar misali.En azından bosanana kadar bu şekilde korkuturdum.Ha bu önerim baya hafifletilmiş,ben olsam cidden neler olur tahmin bile edemiyorum.

Yemin ediyorum yaşanan olayı yazmışsınız. Bu olaydan dolayı kendimden utanıyorum ama anlatayım. Ben kendimi çok çok zorlanarak ve acıdan bağırarak kurtarmaya çalıştım. Ayağa kalkmayı başardım ama elimi bırakmıyor. Bileğime öyle bir asılmış ki o kolum şu anda da çok acıyor. Bileğimi bırakmadı onu çekiştire çekiştire mutfağa kadar ulaştım ve kurbanlık bıçağı elime aldım. Bu arada sinirden zangır zangır titreyip bağırıyorum. Durumu anlayınca mutfak kapısını dışardan kapattı açmayayım diye tuttu. Eğer bileğimi bırakmayıp orada durmaya devam etseydi bu akşam haberlerde kocasını kesen kadın haberi okuyor olurdunuz. Öyle bir haldeyim ki kapı camına bıçakla en az 10 defa vurdum. Ve aynen o cümleleri bağırdım. "kaybedecek bir şeyim yok. Yemin ediyorum ki seni doğrarım bir saniye bile tereddüt etmem. Öldürür paşa paşa yatarım." dedim. O an içimde nasılsın bir korku ne bir endişe vardı. Onur öyle bir şey ki bugün ve bu hafta gücünü bana gösterdi. Bir daha olursa ne olacağını kestiremiyorum.

Of daha önce de konunuzu okumuştum şimdi yine çok üzüldüm. Konunuz resmen Türkiye’nin özeti zaten ama size yardım edememek daha da üzücü. Çocuklarınız var sığınma evlerine cesaret edemiyorsunuz sizi anlıyorum. Hangi ilde yaşıyorsunuz, bir hayırsever yok mu ev tutacak, ey Allahım şu mübarek gün duy bu kadının sesini. Biz de biraz destek olsak size, kk el atın artık bir konuya da.

Ben zaten dikişi YouTube videolarından öğreniyorum. Kadının yanında ne kadar kalabilirsem kar. Daha sonra zaten hayalini kurduğum alan için kurslara katılacağım. (toplam 1 hafta, uzun değil) bu konuda ısrarcıyım çünkü yarın çıkıp gittiğimde, ya da birilerinden yardım istediğimde bana soracaklar "elinden ne iş gelir, ne yaparsın". Ben "şu zanaat üzerine çalışıyorum" diyebilmeliyim. Bulunduğum durumdan dolayı çok fazla plan kurup uygulayamıyorum.

Hiçbir şey yapamadım ya da artık ailem, ailesi hep beraber üzerime geliyor, hiç vaktim yok diyelim. O zaman 70 bin TL değerindeki altınımı bozdurur bir ege şehrine kaçar ev kiralar, oradaki kadın derneklerine yardım ister, sizlerin de desteğiyle sesimizi duyuyoruz. Bir asgari ücretli iş bulsam, akşamları da hali hazırda var olan dikiş bilgimle yaka paça tamiri yaparsam, e bir de nafakayla geçinir giderim.

Hayal kurmadan, ek bir zanaate gerek duymadan uygulayabileceğim B planım bu.

Altınlarla şimdi kaçın o zaman. Bu saydıklarınızı kaçınca yapmaya başlayın. Ne malum o altı ayda altınları elinizden alıp bozdurmayacağız

183 ü arayıp durumunuzu anlatıp, yardım isteyin. Sığınma evine gitmek istemediğinizi, kendi evinizde kalmak istediğinizi söyleyin.Doktor muayenesi ve darp raporu işlemlerinde, polis size eşlik edip, yardımcı oluyor. Bu işi karakola direkt gitmeyip, 183 ten irtibata geçmenizi önermemin sebebi,aile ve sosyal politikalar bakanlığı bu işe çok önem veriyor. Her bildirimi ciddiyetle değerlendiriyor. İllerde bu türden başvurularda, ilgilenilmesi için özel ekipler var ve her aşamasında, bakanlık takipçi olduğu için, size her türlü yardımı yapıyorlar. İşlemler çok hızlı gerçekleşiyor. Çok hızlı bir şekilde karakola çekiyorlar kendisini ve derhal uzaklaştırma çıkarılıyor. Tedbir nafakasıda kısa sürede bağlanır zaten. Lütfen sineye çekmeyin. Sabretmeniz gereken bir şey değil bu yaşadıklarınız. Çaresiz ve sinik olduğunuz için bu kadar kudurmuş zaten. Sizin için gerçekten çok üzüldüm. Biraz cesaretinizi toplayın ve korkmadan arayın 183 ü lütfen.

Ailenize bu adam bana tecavüz ediyor anlatabiliyor muyum diye bağırın.Katil olacağım sizin yüzünüzden deyin.Belki yola gelirler.Allah yardım etsin.

Evin icinde bas ortusuz gezsen ne olacak ki baska erkek yok. Siz kara carsaflisiniz o halde sanirim. Ya valla kadin siginmaya danisin isterseniz bu adam kendinden, dinden, hayattan sogutmus sizi kafaya vura vura din, iman olmaz keske muslumanligin ana kurali sevgi sevkat hosgoru oldugunu azicik anlayabilseymis. Kildigi namazinda bi sevabi yok Allah ona akil fikir irfan versin. Bu adam ya bi anlik kavga halinde sizin caniniza kasdetse? Ben korktum sizin adiniza cidden pis orumcek kafali yobaz herif

Konu sahibi neden banlanmış...
O değilde cüzdanım da vaaarr olan 200tl ile eşime kafa tutmuştum çıkıp gitmiştim evden...

70 bin’im olsa tüğümüü bırakmazdım o evde
Bnm ki de işte aç kabadayıkk.. neyse
Öhöm öhöömm!

Bu ara da konu sahibi banın açılınca okursun...

Daha dikiş nakış diyorsun. katil olma raddesine gelmişsin adam kırmadık morarmadık yerini bırakmış ...
Zorla beraber olmaya çalışıyor kafası estiğinde..
Sado-mazo diyorlar buna bence senin hoşlantına gidiyor.

70 binin var ya baaakk altına çizerek yazayım tekrar yetmiş bin burası önemli ...
Hala elektrik su ödeme dersindesin ...
Eee evden ızaklaştırırsam elektriği suyu ben ödeyeceğim diyorsun...

Bi zahmet çocuğun için kendin için ödeyiver...
Basit hesaplar peşindesin.
Iıhh ıhhn iflah olmazsınız.

Yerinizde olmak istemezdim, hayal edemedigim için bir şey diyemiyorum ama şiddet görüyor, aşağılanıyor, tecavüze ugruyorsunuz.
Kaçmanız için daha ne olması gerekiyor?
A Planı için zaman uzun..
Ne kadar dayanabilirsiniz?

neden evleniyor bu adamlar , hastalıklı ruhlarını akıtacak bir kovamı lazım olan sadece ???

Bşr kadıncağız yazmıştı, 1000 TL ile ev ekonomisi yapmaya çalışan. İkisine de Allah yardımcı olsun.

Sizi aileniz okuldan cok erken aldiklari Halde, sen cok bilgili ve kuvvetli kadinsin. Sizin gözleriniz acilmis ve dogruyu yanlisi görüyorsunuz ve esinize karsi savasa hazirsiniz. Bu cok önemli. Ben Sizin durumunuza cok üzüldüm ve size nasil yardim edilir diye düsünüyorum. Yakinda terzi okulunu bitireceginizi yazmissiniz.
Benim marmara denizin kenarinda bir sehirde yasayan terzi arkadasim var, ve biz bundan 5-6 sene önce bir dernek kurup, caresiz durumda kadinlara yardim icin onlara is verecektik. Turkiyede cocuk elbiseleri, kadin elbiseleri ve baska El isleri yaptirip, Ben almanyada saticaktim ve Burda ne fiatini alirsam, parayi oldugu gibi, o elbiseyi dicken kadina verecektik. Yalniz ise baslamadan önce annem cok agir hastalandi ve vefaat etti, simdi de Ben turkiyeye gelemiyorum. Ama esasinda o da bir Problem degil. Ben yarin bir arkadasimla konusayim, sana haber veririm. Tabii sen istersen.
Camiden bu durumda olan kadinlara, annelere yardim gelmiyormu?
Kizim sana cok energi ve kuvvet diliyorum ve insallah sakin siddetsiz bir gece gecirebilirsin. Hayret, Anne ve baba denilen insanlar, sana bu aciyi nasil kaldiriyorlar ve rahat yasiyorlar. Ama Ben seni hakikatten cok kuvvetli gör<yorum.

Sahibleri değil, sahipleri bu arada..!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…