- 2 Şubat 2015
- 14.625
- 62.309
-
- Konu Sahibi Esrin mine
Yemin ediyorum yaşanan olayı yazmışsınız. Bu olaydan dolayı kendimden utanıyorum ama anlatayım. Ben kendimi çok çok zorlanarak ve acıdan bağırarak kurtarmaya çalıştım. Ayağa kalkmayı başardım ama elimi bırakmıyor. Bileğime öyle bir asılmış ki o kolum şu anda da çok acıyor. Bileğimi bırakmadı onu çekiştire çekiştire mutfağa kadar ulaştım ve kurbanlık bıçağı elime aldım. Bu arada sinirden zangır zangır titreyip bağırıyorum. Durumu anlayınca mutfak kapısını dışardan kapattı açmayayım diye tuttu. Eğer bileğimi bırakmayıp orada durmaya devam etseydi bu akşam haberlerde kocasını kesen kadın haberi okuyor olurdunuz. Öyle bir haldeyim ki kapı camına bıçakla en az 10 defa vurdum. Ve aynen o cümleleri bağırdım. "kaybedecek bir şeyim yok. Yemin ediyorum ki seni doğrarım bir saniye bile tereddüt etmem. Öldürür paşa paşa yatarım." dedim. O an içimde nasılsın bir korku ne bir endişe vardı. Onur öyle bir şey ki bugün ve bu hafta gücünü bana gösterdi. Bir daha olursa ne olacağını kestiremiyorum.Size birşey söyleyim mi?Size yapılan bana yapılsa,adamı alır karşıma sakince; Benim artık hiçbir şeyden korkum yok,eğer birdaha bana aynı şeyleri yaparsan gece seni uykunda keserim,sonra da gider paşa paşa yatarım derim.Biraz cirkefe bağlarım yani.Onu rezil etmekle tehdit ederim.Çalıştığın işyerine gelip seni rezil edicem der, hakikatten de ziyaret ederim,ama sadece ziyaret.Maksat gözdağı vermek.O adam tüm bunları yaparken baya sessiz kalmışsınız sanırım.Deli deliyi görünce, sopasını saklar misali.En azından bosanana kadar bu şekilde korkuturdum.Ha bu önerim baya hafifletilmiş,ben olsam cidden neler olur tahmin bile edemiyorum.
Ben zaten dikişi YouTube videolarından öğreniyorum. Kadının yanında ne kadar kalabilirsem kar. Daha sonra zaten hayalini kurduğum alan için kurslara katılacağım. (toplam 1 hafta, uzun değil) bu konuda ısrarcıyım çünkü yarın çıkıp gittiğimde, ya da birilerinden yardım istediğimde bana soracaklar "elinden ne iş gelir, ne yaparsın". Ben "şu zanaat üzerine çalışıyorum" diyebilmeliyim. Bulunduğum durumdan dolayı çok fazla plan kurup uygulayamıyorum.B planınız olmak zorunda.
Bahsettiğiniz sizi çocuğunuzla kabul edecek kadın vazgecerse? Bir ay gidip geldiniz, yok böyle olmuyor çocukla derse?
Kendinizi Bu şekilde ona buna güvenerek kurtaramazsınız.
Bu bir seçeneğiniz olsun ama size yardim edebilecek kuruluşlarla reelde iletişime gecmelisiniz
Onların bu konuda tecrübesi var, dava süreci, rapor süreci, uzaklaştırma vs yardımcı olurlar. Hayatınızı kalıcı olarak düzene sokmak tek başınıza olacak iş değil.
Güçlü olduğunuzu biliyorum ama şartlar uygun değil. Alabileceginiz her türlü yardımı almalisiniz.
Yine gitmeyin kadın sığınma evine ama irtibata geçin birileri ile.
Altınlarla şimdi kaçın o zaman. Bu saydıklarınızı kaçınca yapmaya başlayın. Ne malum o altı ayda altınları elinizden alıp bozdurmayacağızBen zaten dikişi YouTube videolarından öğreniyorum. Kadının yanında ne kadar kalabilirsem kar. Daha sonra zaten hayalini kurduğum alan için kurslara katılacağım. (toplam 1 hafta, uzun değil) bu konuda ısrarcıyım çünkü yarın çıkıp gittiğimde, ya da birilerinden yardım istediğimde bana soracaklar "elinden ne iş gelir, ne yaparsın". Ben "şu zanaat üzerine çalışıyorum" diyebilmeliyim. Bulunduğum durumdan dolayı çok fazla plan kurup uygulayamıyorum.
Hiçbir şey yapamadım ya da artık ailem, ailesi hep beraber üzerime geliyor, hiç vaktim yok diyelim. O zaman 70 bin TL değerindeki altınımı bozdurur bir ege şehrine kaçar ev kiralar, oradaki kadın derneklerine yardım ister, sizlerin de desteğiyle sesimizi duyuyoruz. Bir asgari ücretli iş bulsam, akşamları da hali hazırda var olan dikiş bilgimle yaka paça tamiri yaparsam, e bir de nafakayla geçinir giderim.
Hayal kurmadan, ek bir zanaate gerek duymadan uygulayabileceğim B planım bu.
Ben zaten dikişi YouTube videolarından öğreniyorum. Kadının yanında ne kadar kalabilirsem kar. Daha sonra zaten hayalini kurduğum alan için kurslara katılacağım. (toplam 1 hafta, uzun değil) bu konuda ısrarcıyım çünkü yarın çıkıp gittiğimde, ya da birilerinden yardım istediğimde bana soracaklar "elinden ne iş gelir, ne yaparsın". Ben "şu zanaat üzerine çalışıyorum" diyebilmeliyim. Bulunduğum durumdan dolayı çok fazla plan kurup uygulayamıyorum.
Hiçbir şey yapamadım ya da artık ailem, ailesi hep beraber üzerime geliyor, hiç vaktim yok diyelim. O zaman 70 bin TL değerindeki altınımı bozdurur bir ege şehrine kaçar ev kiralar, oradaki kadın derneklerine yardım ister, sizlerin de desteğiyle sesimizi duyuyoruz. Bir asgari ücretli iş bulsam, akşamları da hali hazırda var olan dikiş bilgimle yaka paça tamiri yaparsam, e bir de nafakayla geçinir giderim.
Hayal kurmadan, ek bir zanaate gerek duymadan uygulayabileceğim B planım bu.
70000 olduğu nerden çıktı? Ben anlamadım
Sahibleri değil, sahipleri bu arada..!Evet on yildir burdasin ve 2017den beri konu açiyorsun esin üzerine. Su an 2020deyiz ve halen degisen birsey yok. Derdin var ise, bdv'de konu açarak çözülmez.
Ki çok tuhaf erken yasta yurtlara yollanan, 18inde evlenen bir kadinin derdini bu kadar iyi bir sekilde ifade etmesi. Imla hatasi bile yok konularinda. Ki ögretmenim diyen konu sahibleri bile hata yapiyorlar konularinda.
Bana konularin giderek inandiriciligini kaybediyor. Bana yönelik tepkin bunu destekliyor. Hali ile son yorumum olacak. Iyi forumlar.