Evlilik içi tecavüz girişimi

Eşiniz sadece ilgi ve şefkat istiyor bunu nasıl ifade edeceğini bilmiyor muhtemelen yaptığı yanlışlar sizi buz gibi bir kadın haline getirdi haklısınız ancak o bunu ilginizi çekmeyi öfkeyle harmanlayarak size sunmuş 3 hafta kuralı var psikolojide 3 hafta boyunca ilgili sıcak hataları affetmis bir kadın olarak davranmaya çalışın inanın değişimleri gözlemlemeye başlarsınız boşanmak bu kadar zorsa geçmişe sünger çekip bir de bunu deneyin derim

Size merhamet diliyorum.

Umarım sizin gibi olan zihniyetler tükenir.

Hangi geçmişine sünger çekecek? Defalarca tecavüze, şiddete, hakarete uğradığı geçmişine mi?

Sizin gibiler yüzünden kadın cinayetleri oluyor.

Bu postu belim, kolum, bacağım, hatta mesaj yazan parmaklarım ağrıyarak açıyorum. Kaç gündür yine benimle uğraşıyordu. Dış görünüşümle dalga geçip, hakaret ediyordu. Ben mutfağa, odaya kaçtıkça arkamdan gelip sıkıştırıp devam ediyordu. Dün yine peşimi ısrarla bırakmadan, bana nefes alacak alan bırakmadan benimle alay ettiği sırada (öküz, bizim köyde bir öküz vardı, yemekten çatladı, aynı senin gibiydi gibi) dayanamayıp elime kesici alet aldım. O an insanların nasıl katil olduğunu o kadar iyi anladım ki. Ondan kurtulmayı o kadar çok istedim ki. Ama çocuklarım aklıma geldi ve bıraktım. Tek istediğim onuruma dokunulmadan 6 ay daha meslek öğrenebilmek, sonrasında boşanıp gitmekti. Rahat bırakmadı.

Bugün çocuğu hazırlayıp okula gönderdim. Yatak odasından çıkıp mutfağa geçicektim ki kapıda yakaladı. Zorla yatağa fırlattı ben kaçıp kurtulmaya çalıştıkça her yerimi morarttı, kolunu bacağını tüm gücüyle bastırdı, etlerimi sıkıştırdı. Tek amacı bana mümkün olduğu kadar çok acı vermekti. Başardı da, hem bedenen hem ruhen acı çekiyorum.

Bu ilk değildi. Evlendiğim zaman, ben 18-19 yaşındayken de kaç defa yaptı ama o zaman çok aptal çok çaresizdim. Hemen kabulleniyordum. En son 3 yıl önce hamileyken de yine mutfakta aynı şeyi yapmıştı. Ben karşı çıkınca her yerimi iyice acıyıp beni acıdan ağlayana kadar bırakmamıştı. Bir de bunu yaptıktan sonra her seferinde kolumdan tutup bir kenara çekip "bundan sonra kadın olucaksın, hatalarını düzelticeksin" diye nutuk çeker. Bu kez ben tehdit ettim. Rapor alıcam, seni tecavüzden içeri attırıcam, memurluktan attırıcam dedim. Ödü kopuyor şu an.

Artık 28 yaşındayım. Küçüklükten, çaresizlikten kabullenmeyi, pes etmeyi kaldıramıyorum. Lanet olsun ki bir ailem yok. Olsaydı 9 yıldır bunları çekiyor olmazdım. Annem ve babam boşanmamdan deli gibi korkuyor. En son boşanma kararımda bana etmediği hakareti küfürü bırakmamıştı. Yani bu yola girince sadece bu pis herifle savaşmayacağım. Annem babamla diğer birçok akrabayla, onun cahil ve iğrenç yakınlarıyla da mücadele edeceğim. Param yok, gidecek yerim yok 2 çocuğum var. Evden ayrılmak istemiyorum. Ama kira. Uzaklaştırma aldırsam kirayı benim mi ödemem gerekecek? Gidecek yerim olsa kapıyı vurur çook uzaklara giderim. Ama yok işte. Mahkemeyi açtığım zaman geri bu eve döneceğim, annemi babamı, kendi annesini babasını arayacak. Hep beraber gelecekler ve hep bir ağızdan hakaret dolu öğütler başlayacak. Düşünmesi bile öyle korkunç ki. Ben nasıl taşıyacağım tüm bunları? Psikiyatri randevum 14 gün sonraya. Bari bir ilaç versin de kafayı yemekten kurtulayım diyorum ama o güne kadar ne olacak? Ne yapayım, ne edeyim Allah aşkına?
Polise gitseydin hemen. Yada hemen polisi aradaydin. Hastaneye götürürlerdi seni. Şikayetçi olsaydın. Birde raporunu alırdın ondan sonra o düşünsün. Gidecek yerin yoksa kadın sığınma evleri var 6 ay diyorsun zaten orda meslek de öğretiyor lar avukat da veriyorlar çocukların la kalıyorsun

Benim de yazdıklarıma ithafen bir yorumda bulunmuş olmasaydınız sizi alıntılanmazdım. Sizin çizdiğiniz pembe tablo çok umut verici evet ama dediğiniz sınav kasım ayında. Nerden baksan 1 sene var. Diyorsunuz ki bir sene daha otur evde bu adamı çek. Atanıp atanamayacağı kesin değil üstelik sınav sonucu açıklandığı gibi göreve de başlamıyor. Burda kimse kimseyi yermek veya hevesini kırmak için yazmıyor. Gerçekçi oluyoruz sadece. Yani burda yazan negatif şeyler ne yazık ki hayatın gerçekleri. Bu adamı 6 ay sonra iş öğrendiğinde bırakmayı düşünen bir insan var siz diyorsunuz üstüne bir 6 ay daha koy. Böyle yapınca konu sahibini yüreklendirmiş mi oldunuz?
Alintiladiginiz icin cevap yaziyorum. Bir ömür kurtulmaksa niyeti biraz daha disini sikacak. Belli bir strateji gelistirecek biz burada yazan 3 satirla o kadinin neler yasadigini anlayamayiz ben ona cozum sunuyorum siz dikenli yollar. Kendi basarisizliklarinizi baskalarinin basarisizliklari ile basariya ceviremezsiniz. Yl mezunuyum 9 yila yakin ozel sektor deneyimim var ve sonrasi kopek gibi calisarak kpss den alinan 90 a yakin puan ve 1 ay sonra atanma. 0 torpil.Eger biraz arastirisaniz sadece merkezi atamanin olmadigini da gorursunuz. Uzmanliktan falan da bahsetmiyorum. Ozel sektirde calisirken de oyle plazalardan bahsetmiyorum. Dis ticaret yaparken isciyle beraber kamyin bosaltmisligim hatta bulasik yikayip, patrona kahve goturmuslugum var. Bu yollarin dikenli oldugunu sizden daha iyi biliyorum deneyimledim. Aksamin 9 inde ankara ayazinda sanayinin icinde mesaiye kalip minibus kovalamisligim var. Calismak kazanmak kolay degil hanimefendi. Calisirken bitirdigim yl ve yine calisirken gittigim birsuru kurs. Hersey ben evde internetten ise basvuruyum onlar arasinla olmuyor. Kendi meslegimin disinda da birsuru iste calistim. Neyse o toz pembe manzarayi girmek icin cok tozlu manzara gordum ben. Kimsenin destegi olmadan o nedenle yapilacak tek sey vazgecmeden hedefe kitlenerek calismak eger yapamiyorsanizda yapabilecek potansiyeldeki insanlarin hevesini kirmamak. Bu potansiyel bu kadinda var yazdiklari hedefleri bilinci...
Konu sahibi daha cok ama cok gencsin. Hicbisey bitmedi. Kendini sev, yurudugun yolu sev, cocuklarini sev... Hayatta hep kotuluk yok. Sadece kendine ve hedeflerine inan. Dogru yolda ilerlersen o yolda herkes sana yardim edecektir.

Alintiladiginiz icin cevap yaziyorum. Bir ömür kurtulmaksa niyeti biraz daha disini sikacak. Belli bir strateji gelistirecek biz burada yazan 3 satirla o kadinin neler yasadigini anlayamayiz ben ona cozum sunuyorum siz dikenli yollar. Kendi basarisizliklarinizi baskalarinin basarisizliklari ile basariya ceviremezsiniz. Yl mezunuyum 9 yila yakin ozel sektor deneyimim var ve sonrasi kopek gibi calisarak kpss den alinan 90 a yakin puan ve 1 ay sonra atanma. 0 torpil.Eger biraz arastirisaniz sadece merkezi atamanin olmadigini da gorursunuz. Uzmanliktan falan da bahsetmiyorum. Ozel sektirde calisirken de oyle plazalardan bahsetmiyorum. Dis ticaret yaparken isciyle beraber kamyin bosaltmisligim hatta bulasik yikayip, patrona kahve goturmuslugum var. Bu yollarin dikenli oldugunu sizden daha iyi biliyorum deneyimledim. Aksamin 9 inde ankara ayazinda sanayinin icinde mesaiye kalip minibus kovalamisligim var. Calismak kazanmak kolay degil hanimefendi. Calisirken bitirdigim yl ve yine calisirken gittigim birsuru kurs. Hersey ben evde internetten ise basvuruyum onlar arasinla olmuyor. Kendi meslegimin disinda da birsuru iste calistim. Neyse o toz pembe manzarayi girmek icin cok tozlu manzara gordum ben. Kimsenin destegi olmadan o nedenle yapilacak tek sey vazgecmeden hedefe kitlenerek calismak eger yapamiyorsanizda yapabilecek potansiyeldeki insanlarin hevesini kirmamak. Bu potansiyel bu kadinda var yazdiklari hedefleri bilinci...
Konu sahibi daha cok ama cok gencsin. Hicbisey bitmedi. Kendini sev, yurudugun yolu sev, cocuklarini sev... Hayatta hep kotuluk yok. Sadece kendine ve hedeflerine inan. Dogru yolda ilerlersen o yolda herkes sana yardim edecektir.

Konu sahibinin hevesini kırdığımı asla düşünmüyorum sadece gerçekçi ve hemen hayata geçebilecek çözümlerin peşindeyim. Aylar sonrası için onu yapacağım, şöyle olursa böyle yapacağım planı kurmak yerine hiç vakit kaybetmeden sığınma evine başvurması bence en doğru olan.

Kendi başarısızlıklarımı başkalarının başarısızlıklarıyla başarıya çeviremez miyim😂 Nereden başarısız olduğum gibi bir fikre kapıldınız anlamadım ama kendimce çok severek çalıştığım, Türkiye ortalamasının üstünde maaş aldığım bir işim var. Mesajımda yeni mezuna iş bulmak imkansıza yakın demişim ben mezun olalı epey oldu. Sizin aksinize kendimi övmeye pek meraklı olmadığım için uzun uzun kendimi anlatmak istemiyorum.

Konu sahibinin hevesini kırdığımı asla düşünmüyorum sadece gerçekçi ve hemen hayata geçebilecek çözümlerin peşindeyim. Aylar sonrası için onu yapacağım, şöyle olursa böyle yapacağım planı kurmak yerine hiç vakit kaybetmeden sığınma evine başvurması bence en doğru olan.

Kendi başarısızlıklarımı başkalarının başarısızlıklarıyla başarıya çeviremez miyim😂 Nereden başarısız olduğum gibi bir fikre kapıldınız anlamadım ama kendimce çok severek çalıştığım, Türkiye ortalamasının üstünde maaş aldığım bir işim var. Mesajımda yeni mezuna iş bulmak imkansıza yakın demişim ben mezun olalı epey oldu. Sizin aksinize kendimi övmeye pek meraklı olmadığım için uzun uzun kendimi anlatmak istemiyorum.
Harika sizi tebrik ediyorum. Biraz da empati yuklerseniz mevcut isletim siteminize asamayacaginiz hicbir sikinti yok. İyi geceler.

Allah ona gün gelir öyle bir hesabını sorar ki sen bile şaşırırsın. Yanına kalmaz bu ettikleri merak etme canım. Ölmesin sürünsün şerefsz it oğlu it. Okurken ağladım yaa allah yardımcın olsun bitanem 😔

Yazar Emerson' un başarı için güzel bir tanımı vardı. "Başarı, sık sık gülmek ve çok sevmektir. Akıllı insanların saygısını, çocukların sevgisini kazanmaktır. Dürüst eleştirmenlerin onayını almak, sahte dostların arkadan vurmalarına dayanmaktır. Güzeli sevmektir. Herkesteki en iyiyi bulmaktır. Karşılık beklemeyi hiç düşünmeden, kendiliğinden vermektir. Geride ister sağlıklı bir çocuk, ister kurtarılmış bir ruh, ister bir parça yeşil bahçe, ister iyileştirilen bir sosyal durum bırakarak dünyanın iyileşmesine katkıda bulunmaktır. Gönlünce eğlenmek ve gülmek, kendinden geçerek şarkı söylemektir. Tek bir kişi bile olsa, birinin sizin varlığınızdan dolayı daha rahat nefes aldığını bilmektir…”

KPSS kazanıp ,memur olamayacak kadar başarısız bir insan olduğunuz için sizi kınıyorum. Çok sevdiğiniz bir işiniz, iyi bir maaşınız, huzurlu bir hayatınızın olması bir şey değiştirmez. Diğer insanların başarı kriterlerinin içinde yer almıyorsa bu saydıklarınız elbette başarısızsınız. Memur olmak önemli. Herkes memur olmalı. Memur olmaktan başka seçenek olmamalı.

10 senedir bunu nasıl çekiyorsunuz ? Illa meslek olmasına gerek mi var ? Gidin sekreterlik yapin Hanimefendi. Hala 6 ayim kaldı falan diyosunuz. Hadi ilk çocuk hataydı ya ikincisi ?? Madem böyle bir karaktersizle evlisiniz neden gizlice korunmadiniz. Bir dolu yöntem var. Yani inanılır gibi değil. Aileniz zaten suçlu tabi ki size sahip çıkmalari gerekiyor ama ailenizin de çıkmayacağını bile bile siz kendi hayatınızı çıkmaza suruklemissiniz. Madem defalarca tecavüze uğradınız gidip rapor alıp dava açıp onu hem memurluktan attırıp hem de hapse attirabilirdiniz 10 senede. Bir yanım uzuldu bir yanimda size ve sizin gibi kadinlara cok kızıyor. Hayır o değil resmen bir tecavüzcü cani insan içinde dolaşıyor yani senelerdir şikayetçi olmuyorsunuz??? Akıl kaçırmamak elde değil !!

Ben zaten dikişi YouTube videolarından öğreniyorum. Kadının yanında ne kadar kalabilirsem kar. Daha sonra zaten hayalini kurduğum alan için kurslara katılacağım. (toplam 1 hafta, uzun değil) bu konuda ısrarcıyım çünkü yarın çıkıp gittiğimde, ya da birilerinden yardım istediğimde bana soracaklar "elinden ne iş gelir, ne yaparsın". Ben "şu zanaat üzerine çalışıyorum" diyebilmeliyim. Bulunduğum durumdan dolayı çok fazla plan kurup uygulayamıyorum.

Hiçbir şey yapamadım ya da artık ailem, ailesi hep beraber üzerime geliyor, hiç vaktim yok diyelim. O zaman 70 bin TL değerindeki altınımı bozdurur bir ege şehrine kaçar ev kiralar, oradaki kadın derneklerine yardım ister, sizlerin de desteğiyle sesimizi duyuyoruz. Bir asgari ücretli iş bulsam, akşamları da hali hazırda var olan dikiş bilgimle yaka paça tamiri yaparsam, e bir de nafakayla geçinir giderim.

Hayal kurmadan, ek bir zanaate gerek duymadan uygulayabileceğim B planım bu.

Bunu şimdi okudum. Senin ceninde şuan 70bin var ve sen tecavüze ugrayip o evde mi kalıyorsun ??? Çekip gitmiyorsun yani tecavüze ugrayip youtubedan dikiş videosu mu izliyorsun.
Ay allah aşkına çok şey demek istiyorum şuan ama değmez.
Sana birşey diyeyim mi sen hiçbirşey yapamazsın.

Bugün bu konuyu okuduğumdan beri aklımdan cikmadiniz. Ne yapabilirim diye sürekli düşündüm. Sizin 70 bininiz varmış oysa ilk başlarda kiraydi derdiniz. Bunca işkenceden kurtulmak için iyi para. Ozguveniniz de iyidi. Şuan banlanmissiniz da gerçeklik payı bu konuda ben de azaldı. Buna uzulurmuyum aksine sevinirim. Gerçekse konu, hala niye bu işkenceyi cekiyorsunuz

Konu sahte mi, konu sahibi o yüzden mi banlandı? Umarım sahtedir ve bir kadın bunları yaşamamıştır.

Ama konu gerçekse siz neyin kafasındasınız gerçekten anlamadım.
Tecavüz, şiddet, hakaret, aşağılama diyorsunuz ama kenarda 70 bin liranız var öyle mi?
Ayrılıp yeni bir hayat kurma sürecinde her şeye yeter o para. Daha neyi bekliyorsunuz?
Millet o parayla iş kuruyor. Siz isteseniz çoktan bir ev, hayat kurardınız.
Canınızdan, çocuklarınızın psikolojisinden daha mı değerli altınlarınız?

Eşiniz sadece ilgi ve şefkat istiyor bunu nasıl ifade edeceğini bilmiyor muhtemelen yaptığı yanlışlar sizi buz gibi bir kadın haline getirdi haklısınız ancak o bunu ilginizi çekmeyi öfkeyle harmanlayarak size sunmuş 3 hafta kuralı var psikolojide 3 hafta boyunca ilgili sıcak hataları affetmis bir kadın olarak davranmaya çalışın inanın değişimleri gözlemlemeye başlarsınız boşanmak bu kadar zorsa geçmişe sünger çekip bir de bunu deneyin derim
nasıl kafalar yaşıyorsunuz siz ya. bunca şeye cevap bu mu. ilgi şefkat istiyor ne demek siz ruh hastası mısınız. bu kadıncağız neden geçmişi affetmiş gibi yapsın bir tek mantıklı sebep söyleyin ya. yazmak istediğim çok şey var ama ban yemek istemem sizin gibi fikirsizler yüzünden.

Bunu şimdi okudum. Senin ceninde şuan 70bin var ve sen tecavüze ugrayip o evde mi kalıyorsun ??? Çekip gitmiyorsun yani tecavüze ugrayip youtubedan dikiş videosu mu izliyorsun.
Ay allah aşkına çok şey demek istiyorum şuan ama değmez.
Sana birşey diyeyim mi sen hiçbirşey yapamazsın.
köpek gibi yaşamayı kendilerine reva görüyorlar biz burda okuyup sinirleniyoruz

X