Evlilik içi tecavüz girişimi

Hasta hasta hasta Allahım kurtarsın sizi

Rapor al mutlaka o evde durma ilk önce kendini kurtar sonra çocuklarını düşünürsün. Kadın sığınma evine git

ne olursa olsun boşanın bir şekilde işe girin sığınma evine başvurun kurtarın kendinizi hakkınızı da arayın. resmen işkence görüyorsunuz resmen o evde.

Tek çıkar yolun bir gün çocuklarınıda alıp kadın yurtlarına başvurman
Ve yeni kaldığın yeri ne ailenin ne kocan olacak kişinin bilmemesi

Bosuna konusuyoruz. Darp raporu bile almiyor, kalmis gizli sakli çalisip ev tutmak. Agustostada böyle bir konu açmisti. Esi o zamanda tecavüz etmisti. Ya konu sahibi gerçekt degil, ya kendini çok fazla iç dünyasina kaptirdi. Hayal kurarak realiteden kaçis yapiyor.

Kurdugu hayaller gerçek disi çünkü. Birsey yapacaksa simdi yapmali. Kadin yurdu çoçuk için uygun degilde, siddet olan, tecavüz olan evmi çoçuklara uygun? Simdi der "ama esim iyi bir baba". Hii çoçuklar o evdeki gerginlikleri fark etmiyordur canim

Simdi elindeki "koz"u kullanmaz ve darp raporu almazsa, asla bosanmaz konu sahibi.

Şaka bu demi. Çünkü sağlıklı düşünen bir insan bunları söyleyemez. Allah bebeğinizi kucağınıza sağlıkla almayı nasip etsin. Ama lütfen kız olursa ezilmeye boyun eğmeyi, erkek olursa da ezmenin erkeklere hak olduğunu öğretmeyin.

Kaç aydır merak etmiştim seni özel mesaj da attım defalarca. En son başınızda bir dert vardı, korktum açıkçası sana birşey mi yaptı manyak diye. Yaşamayan bilmiyor, ne desem belki boşa konuşmuş olacağım. Kadın sığınma evlerine gitsen?

Tecavüz fantezisi var sanırım avukat arkadaşlar daha iyi bilir ama tazminat bile alırsınız rapor alıp dava açarsanız

Hoşgeldin. Sigara tüttüren emojili bir tespit prensesi eksik kalsa olmazdı. 10 yıldır buradayım ve 10 yıldır sen gibileri gerçekten derdimiz olduğuna ikna edemedik. Sağlık olsun.

Darp raporu aldım. Daha doğrusu rapor diye elime bir kağıt tutuşturuldu ama ben mi kendimi anlatamadım yoksa doktor mu taraflı davrandı bilmiyorum istediğim şekilde değil. Vücutta darp izi yok diyor. Ama kemiklerimin ağrısı şu an bile yan oturmama sebep oluyor. Ayrıca tecavüz girişimi için adli tıp incelemesi gerekiyormuş zaten "başlıkta da yazdığım gibi girişim" aşamasında kaldığı için böyle bir delil yok. Yine de elimde böyle bir belge olması gözünü korkutacaktır. Bana "aileni ara gelsin alsınlar" diyor. Ben asla ailemin yanına gitmek istemiyorum. "Sen gideceksin, uzaklaştırma aldıracağım" dedim. Önceden zırt pırt beni kovardı. Git ananın evine diye. Kanunların benim tarafımda olduğunu, gidecek olanın o olduğunu söyledim. Bir lafımla değil eve, mahalleye bile girmeyeceğini söyledim. "Ben de gider yeni ev kurarım, kiranı faturamı ödersin" dedi. Defolup gitse o da olur. Gerekirse altınlarımı bozdururum ama biliyorum ki beni böyle kolay rahat bırakmazlar.

Hoşgeldin. Sigara tüttüren emojili bir tespit prensesi eksik kalsa olmazdı. 10 yıldır buradayım ve 10 yıldır sen gibileri gerçekten derdimiz olduğuna ikna edemedik. Sağlık olsun.

Evet on yildir burdasin ve 2017den beri konu açiyorsun esin üzerine. Su an 2020deyiz ve halen degisen birsey yok. Derdin var ise, bdv'de konu açarak çözülmez.

Ki çok tuhaf erken yasta yurtlara yollanan, 18inde evlenen bir kadinin derdini bu kadar iyi bir sekilde ifade etmesi. Imla hatasi bile yok konularinda. Ki ögretmenim diyen konu sahibleri bile hata yapiyorlar konularinda.

Bana konularin giderek inandiriciligini kaybediyor. Bana yönelik tepkin bunu destekliyor. Hali ile son yorumum olacak. Iyi forumlar.

Anlattıklarımdan dolayı gözünde cahil, taşralı bir kadın tiplemesi belirmiş olabilir ama ben okuldan alınıp yurda verildiğimde bile ilçe çapında derece sahibi bir öğrenciydim. 2. sınıftan itibaren imla kurallarına, yazım şekline ve anlatıma çok dikkat ederek kompozisyonlar yazardım. Yazılarım dergilerde yayınlanırdı. Şu anda da yazmaya devam ediyorum. Toplasam 300 sayfalık bir kitap çıkacak kadar yazım var. Hepsi de kendi hayatımdan. Yüzlerce kitap okudum, okuyorum. Dil bilgisi konusunda takıntılıyım. Bu durumun beni "gerçek dışı" olduğuma kanıt olduğunu düşünüyorsan bu senin algınla ilgili bir problem. 2017'den bu yana istikrarlı şekilde bir konu üzerinde yalan konu ürettiğimi, sonra aylarca girmeyip bir daha konu açtığımı düşünmek ise ayrıca takdire şayan. Ben fırsat verilmemiş, ama buna rağmen okuyup yazmış, içindeki edebiyat aşkını söndürme iş bir kadınım. Rus, Fransız, Türk Klasikleri hakkında konuşmak istersen mesaj kutuma beklerim.

Uğurlar ola. Umarım son mesajındır.

Son düzenleme:
"Kadin danisma merkezi ve kadin siginma evi" diye google'da aratin, yasadiginiz bolgedeki yerleri bulup gidin fikir alin. En azindan B planinizin ne olacagini ogrenin. Belki de dusundugunuz gibi kotu degildir ve size bir sekilde maddi destek olurlar, is bulmanizda yardimci olurlar.

Kadin siginma evine yerlesin cocuklarinizla. Boyle igrenc bir insan durmaz!

Teşekkür ederim, uzun süre hiçbir şey yapmadan oturup kalktım, uyudum uyandım. Doktora gitmeyi bile sürekli erteledim. Ama sonunda randevuyu aldım ve keşke daha önce yapsaydım diye hayıflanıyorum. Çok uzun bir zamanımı çöpe attım.

O sorunu çözdü sanırım. Araya büyükleri soktu, hatta memleketten hacı hoca takımını getirtip konuşturdu. Aile ikna olmuş gibi davranıyor. Ben boşanmadan birşey yapmasınlar da, ben gittikten sonra eti de kemiği de onların olsun.

Kadın sığınma evine gitmem onun için ödül olur. Bu evi ona bırakıp kafasını dinlemesine müsaade etmem. Elimde raporum var. Bir avukatla görüşüp uzaklaştırma aldırmayı düşünüyorum.

Umarım kendin için de çocukların için de en doğru kararı verirsin.

10 yıldır devam eden bir durum söz konusu ne yazık ki. Eski konusunu hatırlamadım ama o zaman verilen akıllar şimdiden farklı değildir muhtemelen. Dahası tecavüz var işin içinde. Evlilik içinde veya dışında suç işlenmiş. Sırf bunun için bile şikayet edebilir. Artık sosyal medyanın gücü bu tip olaylarda özellikle kendini gösteriyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…