Evlilik içi tecavüz girişimi

Pembiş gelin olarak bugün "kocanıza" hangi sunumu nasıl gerçekleştirdiniz onu yazın bence başka topiğe. Burada "tecavüze" uğradığını söyleyen bayana psikolojinin 3 hafta kuralından bahsetmeyin.

Benm bir tanıdığım vardı. Yıllarca ayrlmak istedi üilesi olmaz dedi durdu.. Sonunda çıktı gitti o evden bir süre arkadaşnda aldı boşanma davası açtı işe girdi .. Ailesi gitti kzla konuşmaya oda babasna herşeyi anlattı canma tak etti artk dedi babası bu kadar beklemyordum topla eşyalarını eve gel dedi çocuğuyla birlikte gitti hala çalşyor arada annesyle atşmaları oluyor ama enazndan huzurlu ve mutlu.. Siz gerçek bir adım atmadan aileniz sizin gerçekten bir evin içinde ne yaşadığınızı kestiremez.. Anne ve babanızı karşınıza alp şu anlattıklarınızı anletn.. Siz olsanz da olmasanz da ben bu şiddetten kirtulmak istiyorum diyin çıkın .. çocuklarınızı aln.sığınma evine gidin iş ve ev bulana kadar orda olun.. Boşanmak istedikten sonra herşeyin çaresi var..

İlk is darp raporu alip saklayin , ona da soylemeyin aldığınizi
Sonra da kadin dernekleriyle iletisime gecin , anlatin durumunuzu elbet biri elini uzatacaktır size diye umit ediyorum , alin cocugunuzu gidin , bu evde yasadiginiz vahsetten daha kotu olamaz hicbir siginma evi
Cok ama cok uzuldum , allah yardimciniz olsun

Saçma gelebilir belki ama birçok kişiye yardım ettiğini gördüğüm, duyduğum için yazıyorum. Haluk Levent'in tweeterından kendisine ulaşırmısınız? Deneyin lütfen, duyarlı biri olduğunu düşünüyorum.

Sosyal hizmetlerden çıktıysanız memur olma hakkınız var. Lütfen bunu araştırın.

Bir de bu konuda yazdıklarınızı görmemesi lazım. Telefonunuzu karıştırabilir. Burada yazdıklarınızı görürse hem de açık öfkelenir, hem de atacağınız adımları takip eder. Hatta siz bilmiyor sanarken, fake bir hesapla sizi takip ediyor da olabilir.

Bu sebeple kadınlar kulübüyle ilgili geçmişinizi her seferinde silin telefondan. Devamlı yazın buraya ama sonra geçmişten silin. Hesabınızı öğrenmemesi için dikkat edin.

Çok üzüldüm yazdıklarınıza.
Darp raporu alsanız kamu davası açılır haberi olur. Siz 6 ay sonra meslek sahibi olacağınızı yazmışsınız. Biri yemeklerine şap atın demiş mantıklı geldi. Bir de adamla çok yüz göz olmayın bu 6 ay içinde. Meslek sahibi olup iş bulduktan sonra kaçın gidin. Ama çocuklara bakacak var mı? Geçim çok zor kira okul masrafları fatura yeme içme derken zorlanırsınız.
Acaba 183 ü arayıp yardım isteseniz sığınma evine gitseniz ailenize her şeyi açık açık anlatsanız özellikle tecavüz olayını yanında olmazlar mı hiç değilse çocuklara bakmak için. Aileniz de bir aklı başında biri vardır mutlaka.

Sevgi ve şefkat isteyen insan şiddet göstermez..Nasıl ifade edeceğini bilmiyormuş bak sen..burda hemende nasıl kolay karakter analizi yapmışsınız yetmemiş adamın psikolojisini çözmüşsünüz bravo!
Ay birde adamın ilgi çekmek için öfkeyle harmanlamış filan yazarak adamin yaptigi iğrençliği edebiyat parçalayarak hafife almışsınız..hani nerdeyse tecavüzden zevk almaya bak o senin kocan yazmaya da kalkacaksınız..
Bu kadar kul köle olmayın şu kendini insan sanan heriflere Allah aşkına ya ne olur..

Ne olursun anlat yaşadıklarını
Bu ülkede artık kadınlar din kisvesi altında ezmesin
Kadınlara yapılan zulümlerde dinin özellikle gelişmemiş toplumlarda neler yaptıklarını insanlar bilsinler
Din bireyseldir demek hiçte basit bişey değil
Din deyince bazıları eleştirilerimi küstahça saygısızca buluyor ama değil
Canım çok yanıyor feryadım bu yüzdendir
Ne olur olabilecek en kısa zamanda kendini ve çocuklarını kurtar bu hayattan

Son düzenleme:
Canım bu işleri tam bilemiyorum ama tasavvuf eğitimi aldıysan kuran kursu öğreticiği fln yapabilirsin belki. Diyanet işlerine ya da yakınındaki bir camiye danış sana. Hem ufam çocuklara eğitim verirsen kendi çocuklaeında sen ders verirken yanında kalabilir belki. Aklıma bu geldi. Cuma hürmetine tüm dualarım seninle. Twitter fikri verilmiş o da olabilir. Yardım isteyebilirsin. O adamda gününü görsün tez vakitte inşallah. Pis mahlukat, hemen kurtulabilirsin inş.

Siz hangi şehirde yaşıyorsunuz, çocuklarınız kaç yaşında? Kocanız muhafazakar görünümlü biri olduğu için soruyorum, dışarıya çıkmanız sorun oluyor mu? Terzilik ile uğraşıyorum dediğiniz için aklımda bir fikir var sorularımı cevaplar mısınız?

6 ayda meslek öğreneceğim diyorsunuz hadi öğrendiniz. Kimse size sen bu mesleği öğrendin gel burda yarın işe başla demeyecek. Bu saydıklarınızı yapabilmeniz için birikim lazım. Nerden baksan bir 6 ay öyle desek. Bu arada küçük çocuk ve başınızda böyle bir koca varken gidip işte çalışamazsınız. Evden çalışmak demişsiniz ama bir anda birisi gelip size al bu toplu işi her ay bana hazırla ben de sana her ay düzenli para ödeyeceğim demez.

Siz çok güçlüsünüz öncelikle bunun farkına varın ve o yüzden gelecek zaman için sonu belirsiz planlar yapmayın. Hemen şimdi gidip darp raporu alın. Tecavüz için de şikayette bulunun tabi banyo yaptıysanız sperm örneği kalmamıştır. Bütün kadın sığınma evlerini arayın. Mor çatıya yazın. Kadın sığınma evlerinde sonsuza kadar kalmıyorsunuz zaten meslek edinmenize, iş bulmanıza yardımcı oluyorlar. Twitterda şiddet gören kadınlara yardım eden kişi ve kurumlar var onlara yazın. İlla birinden biri yardımcı olacaktır.

Siz bu hikayenin tek ve en temiz olanısınız.

Meslek öğrenmek bir işe.yaramıyor ki .. 2 üni bitirdim biri açıktan biri örgün nereye başvurduysam hep deneyim arıyorlar.. liseyi bitirir bitirmez bir işe başlayan tanıdıklarım akrabalarım var hepsi ayaklarının üzerinde duruyor.. Neden çünkü deneyim sahibi.. Bazen diyorum ki okumak okumak diye tutturacağıma acaba lise biter bitmez işe girip dışardan mı okusaydm.. Enazından deneyimim de olurdu Bak gene canım sıkıldı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…