- 26 Ekim 2015
- 134
- 59
- 13
- Konu Sahibi eylulannesii
-
Aylik 3 bin neye oduyorsunuz? Dogru duzgun ev kurmamjssiniz esya borcu olmasa gerek.
Ne zaman bitecek borc?
Daha oturmamis evlilige niye cocuk?
Borc biter bitmez tasinin, mumkunse uzaga, annenin yakinina.
Kusura bakma ama böyle bir hayatı neden tercih ettin?
Kendin de kabul etmissin. En büyük hatan kayinvalidenin ve kayninin oldugu evde kalmak istemen.
Vikvik etmek istemem ama hamilelik de cok erken olmus.
Kac yasindasin bilmiyorum ama eger calissaydin kayinvalidenin pesinde degil ekmeginin pesinde kosardin. Bunlara da katlanmak zorunda kalmazdin. 3bin tl ne ödemesi ki?
Aaah ah bunca "guzelligin" icine bir de bebek
Ne aceleniz vardi be canim? Simdi kendi evinize gecmeniz daha da zor olur. Esine sikayetlerini soyledin mi?
eşini karşına alıp ciddi bir şekilde konuşmaktan başka çaren yok ne yazıkki..Kendine sadece açık kapı bunu bırakmıssın..
cnm keşke ne başta tavrını koup ayrı ev isteseydin.. ne blim kayınvalideyle çok iyi oluruz sanıyolar benim kayınvalidem farklı dyolar ama evlenince o pamuk kaynanaşar cadıya dönüyor.. peki kayınvalidenle aran nasıl seni seviyormu hani anne hergün temizlikmi olur gel sohpet edelim gezmeye gdelim bi kahve içelim desn kafa dengi deilmi.. taşının dyemiyorum zor gbi ayrılda diyemiyorumelin iyisi yok ve bebeğin geliyor. kadınlar fedakardır herşeyi kafana takma oluruna bak canım uyumlu olmayı dene herkes çok mutlu olduğundan geçinmiyor herkes bişeylerden fedakaarlık ederek geçiniyor.
Kendın ettin kendın buldunn....
Kayınvalide evinde bebek yapanlar ne kafadasınız ?
Bİrde o buyuk buyuk yazdığın kısım için hayaller / gerçekler olmuş resmen..
Bende kayınvalıde evınde yaşadım çocuk yapmadım valla. Kayınvalidem yetıyodu bırde çocuğu kaldıramazdım..Aynen öyle oldu evlenmeden önce atıp tutardım burda benım kayınvalidem çok iyi diye maalesef öyle birşey yokmuş.
Bende kayınvalıde evınde yaşadım çocuk yapmadım valla. Kayınvalidem yetıyodu bırde çocuğu kaldıramazdım..
Anladim canimBenim acelem yüzünden bi an önce olsun istedim. Söylemedim buraya yazdığım herşeyi söyleyeceğim bugün ona. artık gerçekten zor geliyor bana. 2 adet yapılacak daire var şu an kaba inşaat halinde. Bende 3 yıl sonra borçlar bitince onlardan birine geçmek istiyorum.
1 sene sonunda çektım gittim :))Peki ne kadar sonra ayrıldınız ?
Canım gereken yerde cevabını ver herşeye madem rahatsızsın,Sen saygıda kusur etmemek için susarsın ama bunu kullanıp tepene çıkmayı seven çok insan var malesef ki çoğu insan artık nezaketi eziklik olarak algılıyor.Dişe diş yani sonuçta ne kdr kayınvalide ile otursanda kendine ait bir ailen var.Eşinde bu ciddiyetin farkına varmalı annesinin yanından çıkmadıgı için hala kendi ailesinin oldugunun farkına varamamış bence...Haklısın ama onun beni anlayabileceğini sanmıyorum. Onları annesi ile odada yalnız bırakıp bir yere gidip dönünce ben odaya girdiğimde konuşmalarını kesiyorlar. Ya da telefonda dakikalarca konuşuyorlar. Bir de en başında kayınvalidem ayrı ev istiyosan söyle demişti bende aptal gibi eşim yüzünden hayır demiştim. Ve daha sonra bana dublexte oturmak isteyen benimle kalmak zorunda demişti ve benim nedense en başından beri hiç sesim çıkmıyor. bütün bunları yutuyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?