Adamın biri iş müracaatına gitmiş. Bir grubun önünde görüşmeye almışlar. "Şimdi sana bazı sorularımız olacak bakalım bilebilecek misin?" demişler; adam da "sorun" demiş. "Yolcu taşır, karayolunda gider, şoför kullanır bil bakalım bu nedir?" Adam düşünmüş ve "yolcu otobüsü" demiş. "Tamam doğru ama hangi marka, Mercedes var, Mitsubishi var di mi? Bilemedin ama sana bir şans daha vereceğiz" demişler. "Söyle bakalım havada yolcu taşır, pilot kullanır bu nedir?" Adam hemen cevaplamış "yolcu uçağı"; "Tamam ama" demişler "Boeing var, Airbus var di mi hangisi?" Bunu da bilemedin deyip iş görüşmesini bitirip adamı gönderirlerken, adam dönmüş demiş ki "Bir soru da ben sorabilir miyim?" "Tabi buyur sor bu en doğal hakkın" demişler. "Kadınların iki bacağı arasında bulunur, üremeye yarar nedir bu?" demiş. Hemen herkes o malum kelimeyi söylemiş; adam "tamam bildiniz ama ananınki var ebeninki var di mi hangisi?..."
fıkra anlatam didim size
ya kızlar gurbiim biliyormusunuz neden yok acaba
ortı okey cnm sen yetrkı operasyon ıste
nan balböcuu nerde kaldın :mymeka: surda ıkı dedıkodu yapamıoyk temıslığe mı gıtın yoosam
hakaret etmış gız anlamıycak ne var anlamamk ıcn kelebenk olmak yeterlıkaydirigubbakcemile3
boşver bacım anası temıs mı önemlı olan o
sana zayıf dıdeyse o garu benı gormesın o vakıt sana okad dıom:1closedeyes:
yok nan bıızm bugun operasyon gunumuz ebruylan okumuyon mu suan doluyom hem ben kaynanamı yakından gormem lazım ne kadr tıtıs-tatlicadiarzu-
dur gı gıtme aman yımesınler boşver
ne len bende haftada bir belki yapıyorum :mymeka:
ne demek istiyorsun sen :mymeka:
bende aklıma gelırse bı yapıyom ne dmk ıstedı gı bu bıze:mymeka: du bıde ben vuram
kendi titizim diye geçiniyorda hele bir gelem o eve koltuğum altına vitrin arkasına bir yumağımı atıverem bakalım ne kadar tüy pislik toz topluyupta gelecek :mymeka:
kız anam böyle titizim diyenlerden korkacan en dip bucak yerden çıkar bunların pislikleri :dilcikar:
he halıyı süpürür bunlar altına tıkar
hadı hadı allah bılır ıkı gundr gunahını alıyo kaynananın
kendı gnahkar bızıde ettı
ahh ahh ben dıom bu gelınler hep böle
ayy amın bacım amın
bıde nasıl kendını aldı
gocasıda pıs bunun dedıya pıs onu nasıl koynuma alcam neyım amanın kafamçokkarıştı
velved nerde nan kocayı vurdu12 herhal
yaz gelıyy 1 ay ıcnde manıta yapmazsam kızlıktan ıstıfa etcem:tomato: cazıbemı kullanmam gerenk
Adamın biri iş müracaatına gitmiş. Bir grubun önünde görüşmeye almışlar. "Şimdi sana bazı sorularımız olacak bakalım bilebilecek misin?" demişler; adam da "sorun" demiş. "Yolcu taşır, karayolunda gider, şoför kullanır bil bakalım bu nedir?" Adam düşünmüş ve "yolcu otobüsü" demiş. "Tamam doğru ama hangi marka, Mercedes var, Mitsubishi var di mi? Bilemedin ama sana bir şans daha vereceğiz" demişler. "Söyle bakalım havada yolcu taşır, pilot kullanır bu nedir?" Adam hemen cevaplamış "yolcu uçağı"; "Tamam ama" demişler "Boeing var, Airbus var di mi hangisi?" Bunu da bilemedin deyip iş görüşmesini bitirip adamı gönderirlerken, adam dönmüş demiş ki "Bir soru da ben sorabilir miyim?" "Tabi buyur sor bu en doğal hakkın" demişler. "Kadınların iki bacağı arasında bulunur, üremeye yarar nedir bu?" demiş. Hemen herkes o malum kelimeyi söylemiş; adam "tamam bildiniz ama ananınki var ebeninki var di mi hangisi?..."
fıkra anlatam didim size
yok anam temizliği yaptımda anamın komşuları geldi onlara çay vermekle meşgulum bıktım bu karılardan
göz koymuş teki bana zayıf olmasan seni oğluma alırdım dedi :roflol:
oğlu biraz obezde :roflol:
bana iltifatmı etti hakaret mi bilemedim yane
kusura bakma okumadım vaktim yok :dilcikar:
bide meraklardayım bu gurba niye banlanmış benneyaptımki
bısımkısı gelmış :jeyyar:
az kaldı ortı saat yedıyı vurdugunda unutma