Evlilik Hakkında Her şey...

hepinize günaydin diyip kaçıyorum..
evi süpürcem de...
kelebek seni iğnelemek maksadıynan değil..kaydirigubbakcemile3
hakkaten de evi süpürcem..
hepinize iyi günler geçirmenizi diler, kaçarım...

günaydın canım
kaydirigubbakcemile3 süpür tabi bebem
bende kaçıcam ama ev süpürmüycem dışarda işimiz var annemlen
özleyin beni emi :1rolleyes:
böcükk duyyy
:ecrin_bebek:

sen anca gez kelebenk hanım kaynanan gıbım olcaksın hee zatı ölesın gercı:roflol: işin gucun gezmek

batmaz bıseycık olmas ama senn kem gozlerın nazar edebılır:nazar: aman dıyem hee
sonra senın eve temıslık olmayım
temısle dur ama kolayda temıslenmes senın ev ıykkk

batmaz bıseycık olmas ama senn kem gozlerın nazar edebılır:nazar: aman dıyem hee
sonra senın eve temıslık olmayım
temısle dur ama kolayda temıslenmes senın ev ıykkk

bak gitmiyorum vazgeçtim
beni çok özliceniz bilim kıyamadım size :jeyyar:

sen benim evime gel bak dök yala böcük o derece yani
anlatabildimmi ama dur sen bizim eve deel kayınvalidemin evine git oraya bal dök yala
zehirlenirsin bizde senden kurtuluruk
delikafadulden

laa gıt senın dun cok dedıkodunu yaptık
halıları süpürüm altına atarsın sen
valla cok ısterdım ama gelemem cnaım kıymetlı sızn edve 365 gun temıslık yapsam temıslenmez
kaynana ıle sana özel söz
tencere yuvarlanmış senınkı benden kara:roflol:

selam kızlar ne zamandır topic e uğrayamadım,yoğun koşturmacalar başladı ama allaha şükür herşeyi tamamladım sayılır,bir tek taşınmak kaldı hayırlısıyla inş...Evime temizliğe beklerim hepinizidelikafaduldenkaydirigubbakcemile3a.s.

laa gıt senın dun cok dedıkodunu yaptık
halıları süpürüm altına atarsın sen
valla cok ısterdım ama gelemem cnaım kıymetlı sızn edve 365 gun temıslık yapsam temıslenmez
kaynana ıle sana özel söz
tencere yuvarlanmış senınkı benden kara:roflol:

çamur atmaya kalkma böcük o çamurda boğarım seni Çok üzgünüm çoook
sen benim temizliğime kurban ol kurbannnnnn:icecream:

selam kızlar ne zamandır topic e uğrayamadım,yoğun koşturmacalar başladı ama allaha şükür herşeyi tamamladım sayılır,bir tek taşınmak kaldı hayırlısıyla inş...Evime temizliğe beklerim hepinizidelikafaduldenkaydirigubbakcemile3a.s.

he oldu başka derdin varmıydı bebem :nazar:

içim dışım temizlik oldu kaç gündür kayınvalideminkine başlasam 10 günde anca adam olur o ev böcük temizlesin seninkinide kaydirigubbakcemile2

ben cok tıtısımdır baskası gıbım deılem(bknz:kelebenk):dilcikar: avrupa yakasında ısen seve seve gelırm cnm evlenıyorsun sanırsam

he oldu başka derdin varmıydı bebem :nazar:

içim dışım temizlik oldu kaç gündür kayınvalideminkine başlasam 10 günde anca adam olur o ev böcük temizlesin seninkinide kaydirigubbakcemile2

senın gıbı gelın dusman basına ne var temızlesen öğrensen temıslık nedır nasıl yapılır :nazar: ama nerden bılcen anca gez dolaş ahh ahh adamın basına yakcan

sen gtmıyn mu laa
senı gördukce kasınıyom nedense uyus olmuş gıbım:roflol:
ayy benım ortı gelmedı koca buldu herhal

X