Evlilik Hakkında Her şey...

katiliyorum canım
elbise ve sade bir fön kaydirigubbakcemile5

ben etek giymem zaten kaydirigubbakcemile3
pantolon giycem üstüne tunik tarzı bişiler içine sık bir bluz filan olabilir öyle düşünüyom
sacımada fön cektircem salık diyolar ya o tarz toplucam yarım şutarafagitti
hafifte bir makyaj sanırım yeterli olur a.s.

cnm paylaşımların için çok teşekkürler devamını bekliyoruz
fazla abartı olmayacak anlaşılan..
o halde düz bir fön yetrli kanımca

:teselli:

canim bende gitmeyi düsünüyorum bende senin gibi özellikle sacim icin benim saclarimda yaklasik 10cm omuzlarimin asagisinda ama henüz saclairmi nasil yaptiracagimi bilmiyorum ne giycegim hakkindada hic bi fikrim yok cnm ama hafif bi makyaj mutlaka olucak ama bakalim hayirlisi simdiden cok heyecanliyim :asigim:
ayy ama senin 1 ayin var yaa cok heyecanliii cnm allah herseyi gönlüne göre versin hersey ins. diledigin gibi olur o gün hakkindada bütün detaylari istiyorum haberin olsun mümkünse resimde isterim:jeyyar:

bence şık bir etek dizlerde üstüne saten gömlek ve altına rugan topuklu ayakkabılar tek geçerim yaaa süper oluyor arkadasmdan biliyoruım...

hehahehe kermitlerin en kartı en cadısı en kokmuşu :roflol:
atı alan üsküdarı geçti zaten
saçlarını dalgalı yaparsan at üsküdara ulaşamadan nalları dikcek kaydirigubbakcemile
sade fön cektir adamı hasta etme sengözlerimebaksanab

bende etek giymem giyemem hic sevmiyorum yakaydirigubbakcemile3
kiz velved ne iyi olduda bu topigi actin gizz Şeniz
ama ben ne giyicegime karar verene kadar benimle cok isiniz var haberiniz olsun delikafadulden
burdan almam lazim almadanda resimlerine göstericem size ona göre yardimci olursunuz artikin
istanbula geldigimde belki vaktim olmaz hemde hemen ertesi gün gelmeyi düsünüyolar :1rolleyes:

Kızlar bu benim söz kıyafetimdi,altımdaki de diz üstü bir etekti,ayakkabı olarak ta yüksek topuklu rugan şık bir ayakkabı giyinmiştim...

cnm paylaşımların için çok teşekkürler devamını bekliyoruz
fazla abartı olmayacak anlaşılan..
o halde düz bir fön yetrli kanımca

evet canım ilk izlenim için abartıya hiç gerek yok
ama söz de mesela çok önemli biraz daha şık olmak gerek
bende ilk görmeye geldiklerin de elbise giymiştim
onun fotosu yok ama sözde giydiğimin olması lazım dur
bakayım bulursam ekleyeyim de bi fikir olsun size...

topik hakkında böyle düşünmene sevindim cnm :1hug:
bende bunu farkettim ve actım konuscak danıscak soracak cok seyımız var toplancagımızı bunu paylasabilcegimiz bir yer olsun istedim şutarafagitti
sanırım amacına ulastı :lepi:
hayırlısı olsun cnm hakkımızda inş hepimizin :Saruboceq:

teşekkür ederim tatlişim. o günü hele bi sağsalim geçireyim :roflol: tüm detaylarla burda olucam artıı fotoğraflarımla beraber yerimseniben

saçlarını dalgalı yaparsan at üsküdara ulaşamadan nalları dikcek kaydirigubbakcemile
sade fön cektir adamı hasta etme sengözlerimebaksanab

tamam nann dinliycem sözünü sadelik ön planda olucak
sadece düz fön kaydirigubbakcemile3

Kızlar bu benim söz kıyafetimdi,altımdaki de diz üstü bir etekti,ayakkabı olarak ta yüksek topuklu rugan şık bir ayakkabı giyinmiştim...

oyyyy hemsom nasıl güzel olmusun sen öyle bitanem ya maşallah
fikir oldu vallaa cok yakısmıs sade zarif ve sık görünüyosun a.s.

kısacası abartmaya gerek yok,sade ve şık olun yeterliiicanım hemşom o senin kalbinin güzelliği allah herkesin gönlüne göre versin inşallaaaah

oyyyy hemsom nasıl güzel olmusun sen öyle bitanem ya maşallah
fikir oldu vallaa cok yakısmıs sade ve zarif ve sık görünüyosun a.s.

evt niltt cnm cok $Ik ve zarif bi kiyafet kuzularim bu arada kiyafet siyahmi olmasi lazim
yoksa renkli dahami iyi

evt niltt cnm cok $Ik ve zarif bi kiyafet kuzularim bu arada kiyafet siyahmi olmasi lazim
yoksa renkli dahami iyi

ben siyah düşünüyorum
ama cok abartılı olmucak bir renkte olabilirr a.s
ama agır renk hemde asil diye siyah istiyorum :1rolleyes:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…