Evlilik Hakkında Her şey...

Günaydın kısslaarrrrrr lülülülülülü

Ocean balım allah zihin açıklığı versin sana opuyorumnanaktan

napayım canım ya, sınavıma az kaldı..mafoldumben
vücudum bi düzene girsin, hem de son tekrarlarımı yapmış olurum :nazar:

aynı gün ecel terlerı dökcez hee:lepi:

günaydın kızzzlaarrr!a.s.sm nasılsın kardeşimmm!:1hug:eek:şınnn kpss.ye mi girecen?:teselli:böcükkk yengen niye durduk yere kıllık çıkarıyo kız annamadımmm!...benneyaptımki

iyi yapmışsın oceanım, inşallah Allah bu çabalarını boşa çıkarmayacak bak görceksin Şeniz içime doğdu zemuszemus

ayy evet böcüşümmm bende bayıldımm bu yeni smilelere opuyorumnanaktan yerli yersiz kullanmak istiyomm :umursamaz: :kedi: :sinifsinif: :gitme:
artık yengenle ablan gıcıklık yaparlarsa sende acık dişini göstert onlara böcüşümmm

derinim canım benimm senmi geldinn zemuszemus h.geldin nasılsın bakalım

seme çok sağol canım benim, inşallah emeklermin karşılığını alırım.

derincim evet canım KPSS ye gircem :nazar:

seme uşakta öle dıyo altta kalma ezılıyosun dıe ama saygıdan susuyom bıgun bı konuşçam gorcekler

böcüşümm sen sen ol ne kaaa çok sevsende ne kaaa iyi olsada aile içindeki şeyleri laz uşağına anlatma derim ben :nazar:
kendince tavır alır sonra sen arayı düzeltçem diye uğraşırsın yada arada kalırsın
ne olur ne olmazz ilerde bi gün sana bunları söylerse zoruna gider, kol kırılsın yen içinde kalsın böcüşümm
sen bozuntuya verme derim ben, ama yinede sen bilin böcüşşş

senin için dua etçem ocean sengözlerimebaksanabibenim

ben ona bısey anlatmadım ılk geldığın gun aman askım bana destek ol dedı hanı benımkılerde neden ılla ayın 21 dedıler ozmn ben sustumm hıc konusmamıştım
sonra sureklı aılemdekıler konustu oda onu demıstı bana
off aksam olsun askımla ablama gtcem

hımmm anladım böcüşümm, sen anlatma yine bişeyy

yemeğemi gitçenizzz ablana böcüşş

evt cnm ablam cağırdı hemde konuscakmış pazar gunude onun akrabalarına gtcez
haftayada elbıse yüzk takıları alcaz bıde abıme gıderız

slm kızlar...

eskı ortım nerdesın nan

semem yenı ortı hıc ıse cıkmayı teklıf etmıyon:))

ocean allah yardım etsın vanım ınsallah ıstedıgın olsun basarılar sana

evt cnm ablam cağırdı hemde konuscakmış pazar gunude onun akrabalarına gtcez
haftayada elbıse yüzk takıları alcaz bıde abıme gıderız

ablan konuşacakmı dedin sen böcüşşşş :1shok:
burnuma kötü kokular geliyorr, bu ablan herşeyi bulandıran ablanmı yoksa:sinifsinif:

slm kızlar...

eskı ortım nerdesın nan

semem yenı ortı hıc ıse cıkmayı teklıf etmıyon:))

ocean allah yardım etsın vanım ınsallah ıstedıgın olsun basarılar sana

ortı kopalımm bebişşşş, ben müsaitim ne zaman çıkıyoz işee zemuszemus :roflol:

aynen öle seme:nazar: aksama bakcez artık ben dedım gelelım dıe bıseycık olmas daha ı tanır belkı daha cok sever
nan benımkı tutturdu baban gelsın yüzyüze konuscam onunla dıe ben 3,5 atıyom ya bu cocuk benı kalpten götrcekk

eskı ortı h geldın laa

laz uşakları pek tez canlı olurlar, dikkat et böcüşş :eek:lmaz:
kontrol altında tutmaya çalış zemuszemus

kendısı kıl zaten anlamıycakbısy yokkıkaydirigubbakcemile3

seme çok sağol canım benim, inşallah emeklermin karşılığını alırım.

derincim evet canım KPSS ye gircem :nazar:

böcüşümm sen sen ol ne kaaa çok sevsende ne kaaa iyi olsada aile içindeki şeyleri laz uşağına anlatma derim ben :nazar:
kendince tavır alır sonra sen arayı düzeltçem diye uğraşırsın yada arada kalırsın
ne olur ne olmazz ilerde bi gün sana bunları söylerse zoruna gider, kol kırılsın yen içinde kalsın böcüşümm
sen bozuntuya verme derim ben, ama yinede sen bilin böcüşşş

senin için dua etçem ocean sengözlerimebaksanabibenim

laz uşakları pek tez canlı olurlar, dikkat et böcüşş :eek:lmaz:
kontrol altında tutmaya çalış zemuszemus

böcüükkk kılsa bırak umursama gitsinnn:umursamaz:!oşınn allah yardımcın olsun :teselli:çalışabilirsem seneye bende girecem inşallah!böcükk bu sm çok akıllı haaa.s doğru diyo ailevi meselelerini fazla belli etme bence de!sm kızz bunlar çok zor kontrol ediliii!...:1no2:

böcüükkk kılsa bırak umursama gitsinnn:umursamaz:!oşınn allah yardımcın olsun :teselli:çalışabilirsem seneye bende girecem inşallah!böcükk bu sm çok akıllı haaa.s doğru diyo ailevi meselelerini fazla belli etme bence de!sm kızz bunlar çok zor kontrol ediliii!...:1no2:

sağolasın derinimm, ahh bide uygulamaya dökebilsem bak neler yapçem amaa nerdeeee :roflol:

X