Evlilik Hakkında Her şey...

sınavı var bu hafta sanırsam onun ınek oldu ınek kız kafayı yedı ya ınş ıstedığıde olcak

bızde adet kızın yüzüğü erkek. erkeğinkını kız alır ama bana dıo hayr sen alma ıkısınıde ben alırm annem benı vurur olmas dıom dınlemıyo onun yerıne kendıne bıleklık al askım dıo:jeyyar: ınce taşlı bı bıleklık almk ıstıyom kendıme tabı para durumuna bağlı
herıf alcak ama bıde ben alıp babama verıp babamın takmasını ıstıyorum
ha bıde benı yüzk takılcakmış sonra tektaşı kunyemı takcakmış alnımdan öpcekmış:1shok:eek:lmas dıom ama ınatcı anlamıyo nan resıl olcam ya:nazar:

bızdede kız erkege erkek kıza alıra.s
aman bırak ıstıyosa alsınsengözlerimebaksanabsengözlerimebaksanab
ne rezsıl olcan ya gurur duyarsın..utanırsın belkım ama ...:eek:

Günaydın kısslaarrrrrr lülülülülülü

Ocean balım allah zihin açıklığı versin sana opuyorumnanaktan

günaydınlar sm ve böcük
ben de erkenciyim bugünzemuszemus
artık 12 de yatıp 8 de kalkacağımsositososito

efetttt bugün erkencikten geldimm
dün öğlen girdiydim bugünde sabahtann böcüşşşş :kedi:

bugün fabrika ısssspıssss, dün bütün imalattaki işçileri 2 hafta toplu izne gönderdikk, ilerde iş alırsak o zmana mesai yapacaklar çünküü yıllık izinlerini bilem erittiydik 2 aydır hepsinin

valla nolcek böyle böcüşşş, sadece idari bina geliyoruzzz, Allah yardımcımız olsun hepimizin

napayım canım ya, sınavıma az kaldı..mafoldumben
vücudum bi düzene girsin, hem de son tekrarlarımı yapmış olurum :nazar:

efetttt bugün erkencikten geldimm
dün öğlen girdiydim bugünde sabahtann böcüşşşş :kedi:

bugün fabrika ısssspıssss, dün bütün imalattaki işçileri 2 hafta toplu izne gönderdikk, ilerde iş alırsak o zmana mesai yapacaklar çünküü yıllık izinlerini bilem erittiydik 2 aydır hepsinin

valla nolcek böyle böcüşşş, sadece idari bina geliyoruzzz, Allah yardımcımız olsun hepimizin

bende dıyom bu smıle nerden cıktı baksana ya hepsı cok hoş:gitme::sinifsinif::eek:lmaz::kedi::umursamaz:

oşin cok az kaldı cnm sende kurtulcan bızde ınş

sm hergun tukkanı sen accan bundan sonra iş konusuna gelınce bzımkıde cok parlak deıl:nazar:

benımde nan ne guzelı babam kaslarını catcak yok vermıyom derse ne olcak hee
yada ablam yengem kıllık ederse off:nazar: askım sıgara ıcmezdı dun ızın ıstedı 1 tane içtı cok daralmış
cok var daha sana kavusmama dıo gün sayyo uşak nan lazlar hep böle mı

X