Evlilik Hakkında Her şey...

böcüükkk kılsa bırak umursama gitsinnn:umursamaz:!oşınn allah yardımcın olsun :teselli:çalışabilirsem seneye bende girecem inşallah!böcükk bu sm çok akıllı haaa.s doğru diyo ailevi meselelerini fazla belli etme bence de!sm kızz bunlar çok zor kontrol ediliii!...:1no2:

canım sen de mi öğretmen adayısın?

sağolasın derinimm, ahh bide uygulamaya dökebilsem bak neler yapçem amaa nerdeeee :roflol:

demedım zatı bacılar merak etmen bende akıllıyım ama:sinifsinif:

canım sen de mi öğretmen adayısın?

uygulamaya da dökün laa!:1rolleyes:sonradan pişman olmayın bi ömürrr!oşıın yok canım ben işletme mezunuyum:1no2: memurluk için şansımı denemek istiyorum çocuk da olunca özel sektöre girmek istemedimgamyoncuiremsu burda da kalıcı değiliz benim için çok iyi olurrr yoksa evde oturacağımmmm!...:gitme:

anladım derincim, seneye zaten memurluk olacak, bu sene yok..
hayırlısı olsun, ev-çocuk derken ders çalışması zor..

ben niye evlenmiyorum sanıyosunuz :nazar:

bıktımm sizden yaa:)))))))
koca bulcam dıye ağaca çıkcaksınz bıktım sizden :)))heleki semmeemmmmmmzemuszemus

napem derinim aday adayı bilem yok ortada :roflol:

hadı nan oşıne bak hele bahane hazırkaydirigubbakcemile3

anladım derincim, seneye zaten memurluk olacak, bu sene yok..
hayırlısı olsun, ev-çocuk derken ders çalışması zor..

ben niye evlenmiyorum sanıyosunuz :nazar:

oşınıımm zor valla çocukla kocayla kariyer yapmak ama kocaya yaptırıyoz kariyeri işteee!:içelim:böcükk kızz bahane değil doğru bence vereliniortakakıllılık ediyo!ammaaannn sm olmasın yaa boşver olur bi gün nasılsa keyfini çıkar özgürlüğünnnnn!....kaydirigubbakcemile2

seme uzulme nan ben en cok maça gıderdım ordan sonunda ıstedığım gıbı koca buldum
sen en cok nerye gıdıyon

derınn abla takıyom ya benım öle karıyer hayalım yok cocuk etcem ben:jeyyar:

niye leennn erkek kaynıyo dışardaaa isteyenn buluyooo vallaaa!...kaydirigubbakcemile

yok bee derinim, benim dert filan ettiğim yokk
benim rahatım bööle çok iyi, maşallah :nazar:

seme uzulme nan ben en cok maça gıderdım ordan sonunda ıstedığım gıbı koca buldum
sen en cok nerye gıdıyon

derınn abla takıyom ya benım öle karıyer hayalım yok cocuk etcem ben:jeyyar:

şişş böcükkk ben en çok işe geliyommmm :roflol: :roflol:

işte bulcan yada yolda :jeyyar:

sımdık bende cok rahatım aksam gıdıyom herişi yengem yapmış yemek hazr onume gelıyo bulasık desen aylardır yıkamam
ustumu cıkarrı atarım
nan ben evlennce ne mok yıycem bee:roflol:
vazgectım dıom benımkıne

yardıma gelırsnzı artık
laptop almış benımkı kk dan uzak kalmayım dıekaydirigubbakcemile2
temıslıkcı tutsun cnm alla alla napım

X