Evlilik Hakkında Her şey...

evlen ulan bocugum :smiley-cool:
yıllardır çıkıp da evlenen ama yine de taniyamamısım onu diye ağlayan çok insan tanıyorum ben
bu iş öyle zamana bakmaz
bi erkek rol yapmak istesin yeter ki
3ay 3yıl hiç farketmez saklar yüzünü
inşallah seninki iyi çıkar bebemzemuszemus

ahh cnm saol valla öle örnekler sunuyorlarkı içim karardı ama cokta umrumda deıl:nazar: benı cıddıye almasan böle bıseyı yapmazdı kanımca
ınş hayrlısı olur :Saruboceq:

gunaydınmirmirmirmir nan gece motorum bozulmuş sureklı uyandım hee:roflol:
nassınız kızlar
ortı nan bekar cok ama hepsı bjk dıyım senınde bjk olman sart yoksa olmas bu iş sanada ayar cekım mı nan:jeyyar:

eskı ortı:mymeka:ben bjk lıyım demıyommu sana
he neden anlşamıyon aklın nerde

demek aksam yuzuk baktın begenemedın he
bu aksam yıne bak..nasılsa operasyon yok senın ıcın :nazar:ısın ne gucun ne:roflol:
aksam canım cıktı ama krız bu sektorden gtmemıs:roflol:

ya yok valla sizi bırakmya gelmiyo
en son geldiğimde böcük manyaagı ailemlenasıl tanıstırcam diyodu
şimdi nişan kıyafeti bakıyo
allah mutlu etsin canım az kalmıs

eskı ortı:mymeka:ben bjk lıyım demıyommu sana
he neden anlşamıyon aklın nerde

demek aksam yuzuk baktın begenemedın he
bu aksam yıne bak..nasılsa operasyon yok senın ıcın :nazar:ısın ne gucun ne:roflol:
aksam canım cıktı ama krız bu sektorden gtmemıs:roflol:

aksam patronun yığenı kıllık ettı tam 7ye kadr boş boş oturdum askım geldı asağıda beklıyo demezmı gelcmben gelene kadr gıtme 20 dk bekledık onu sonra askım dayanamadı bırak ya dedı tuttu kolumdan gotrdu ee o saate ancak 5 kuyumcuyu yakaladık ama beğenemedık ben tektaşı kucuk ıstıyom o buyuk ve kalın ıstıyo bı tane beğendı ustunde senı sevıyorum yazıyo ama kalın nışan yüzüğü olunca hoş durmaz ctesı kapalıcarsıya gtcez
tektaş söz yzüklerını ve bıleklık yada 3lü takı setı alcaz

ulaa ortı yenı ortılerın nasılmış sordun mu onlardada mı iş yok valla krız vurdu az beklen bakalım kısmet ınş bulcanz bısey dıyım mı bakıyomuşun ecrınle nereus koca buluyo sen gene kendıne ortı arıyon:roflol:

NISANcım evt cnm aynen öle:nazar: allahım nazardan saklasın

aksam patronun yığenı kıllık ettı tam 7ye kadr boş boş oturdum askım geldı asağıda beklıyo demezmı gelcmben gelene kadr gıtme 20 dk bekledık onu sonra askım dayanamadı bırak ya dedı tuttu kolumdan gotrdu ee o saate ancak 5 kuyumcuyu yakaladık ama beğenemedık ben tektaşı kucuk ıstıyom o buyuk ve kalın ıstıyo bı tane beğendı ustunde senı sevıyorum yazıyo ama kalın nışan yüzüğü olunca hoş durmaz ctesı kapalıcarsıya gtcez
tektaş söz yzüklerını ve bıleklık yada 3lü takı setı alcaz

bu patrona:mymeka:
bu enısteyealkisalkisalkis
alısverıse basladınız yanım
tek tas cok buyuk olunca dedıgın gıbı alyansala ıyı durmuyo...sole gusel bıse begen..resmıne bakarız bızde

ulaa ortı yenı ortılerın nasılmış sordun mu onlardada mı iş yok valla krız vurdu az beklen bakalım kısmet ınş bulcanz bısey dıyım mı bakıyomuşun ecrınle nereus koca buluyo sen gene kendıne ortı arıyon:roflol:

NISANcım evt cnm aynen öle:nazar: allahım nazardan saklasın

kaydirigubbakcemile5:nazar:dıyom ya ben yedekte ortı bulundırıyım dıye

bu patrona:mymeka:
bu enısteyealkisalkisalkis
alısverıse basladınız yanım
tek tas cok buyuk olunca dedıgın gıbı alyansala ıyı durmuyo...sole gusel bıse begen..resmıne bakarız bızde

bızde adet kızın yüzüğü erkek. erkeğinkını kız alır ama bana dıo hayr sen alma ıkısınıde ben alırm annem benı vurur olmas dıom dınlemıyo onun yerıne kendıne bıleklık al askım dıo:jeyyar: ınce taşlı bı bıleklık almk ıstıyom kendıme tabı para durumuna bağlı
herıf alcak ama bıde ben alıp babama verıp babamın takmasını ıstıyorum
ha bıde benı yüzk takılcakmış sonra tektaşı kunyemı takcakmış alnımdan öpcekmış:1shok:eek:lmas dıom ama ınatcı anlamıyo nan resıl olcam ya:nazar:

şişşş kızlarr men geldimmmmm
böcüşş ne bu hızz laaa
ben şaka yağıyon sandım bu hız konusunda, emme sen ciddisin laa

vay anam vayy gözün aydın bözüş ama çokta anlatma şuralarda nazar değer kızım Allah korusun

evt bundan sonra anltmıyorummmmmmmmmmmm:nazar: gözu olanın gözu cıksın
artı bana ne bu acele dıyenlerede cvp yok kımse alınmasın ama bıseyı gözden kacırıyolar bız asığız bırbımıze ve cok ıstıyoruz düğün ıse seneye neyse nokta

:roflol: yok laa sıze deıl baskalarına sınırlendım anacım
allam sen sabır ver dıom sadece neyse balım valla sıze deıl heee

evt bundan sonra anltmıyorummmmmmmmmmmm:nazar: gözu olanın gözu cıksın
artı bana ne bu acele dıyenlerede cvp yok kımse alınmasın ama bıseyı gözden kacırıyolar bız asığız bırbımıze ve cok ıstıyoruz düğün ıse seneye neyse nokta

böcüşşşş seni düşündüğüm için öyle dediydim ben, ne bu acele diye.
bunun üzerine bidahada bu konu hakkında konuşmam, alındım bikeremm :dilcikar:

böcüşşşş seni düşündüğüm için öyle dediydim ben, ne bu acele diye.
bunun üzerine bidahada bu konu hakkında konuşmam, alındım bikeremm :dilcikar:

amanda aman o burnunu yerım senı:dilcikar: nasılda kaldrıyo havaya
naz etme nan sana cvp verdım bak benı anlıycan sana deıl lafım
Şeniz

slm a.s.
böcük beeee ne güzel rabbim kavustursun inş heycanlı güzel zamanlar millete kulak asma fazlaa :1closedeyes:
boşverr herkes ne derse desinn akıl veren söyleyen cokk iş kii güzel ögüt olsun iyiligine desinlerr alkisalkisalkis
cogu insan cekemedigine kıskanclıgından diyo balım boşver salla sen :nazar:

X