Evlilik Hakkında Her şey...

evli ve çalışan bayanlar ev işlerine nasıl vakit ayırıyosunuz.sizinde bi an evin altının üstüne geldiği oluyormu?
10 aylık evliyim daha düzenim kuramadım ben

evli ve çalışan bayanlar ev işlerine nasıl vakit ayırıyosunuz.sizinde bi an evin altının üstüne geldiği oluyormu?
10 aylık evliyim daha düzenim kuramadım ben

ben evlı deılım ama abımle yasıyorum
aksam eve gıdınce saat 8 oluyo yemeği bıgun once yapıp dolaba koyyom aksam yemeklerı ısıtoyurm yıyoz bulasık yıka cay derken 10 oluyo tabı bıde bıgun sonrası ıcn yemek hazrlıyom 12den asağı yatamıyom temıslığı ıse ctesı yapıyorum öğlene kadr calısıp öğlenden sonra yapıyorum
pazar gezıyorum:eek:
sımdık abım evlı hıcbısey yapmıyom boyuna gezıyomkaydirigubbakcemile3 gözunu sevem bekarlığın be

kolbastı deılde kartal bastı bılıyom ınş ptesı gunu oynuycam anacım onudakaydirigubbakcemile2

hosgeldin velvedim Şeniz
gittinmi sivasa nikahiniz kiyildimi havadisleri bekliyorum delikafadulden

yettim yettimmm :eek:

hadi anlat bakalim noldu simdi bidaha konustunuzmu?

ya anlatılcak bısey yok okudun zaten demı okumadınsa burdada yazıyo 2 3 sayfa gerıde
bısey olmadı telde konstuk ama ben yuzyuze konusalım dedım konu kapandı tabı teldemirmirmirmir öle kaldı bu h sonu olmaz bı ara buluscaz

hosgeldin velvedim Şeniz
gittinmi sivasa nikahiniz kiyildimi havadisleri bekliyorum delikafadulden

hb gelinim kaydirigubbakcemile5
gittim cnm nikahımda kıyıldı :asigim: :nazar:
evliyim artıkınn sositososito
alısverişte yaptık gelinlik abiye kıyafetler aklına ne gelirse işte aldık yerimseniben

ya anlatılcak bısey yok okudun zaten demı okumadınsa burdada yazıyo 2 3 sayfa gerıde
bısey olmadı telde konstuk ama ben yuzyuze konusalım dedım konu kapandı tabı teldemirmirmirmir öle kaldı bu h sonu olmaz bı ara buluscaz

onu okudum ceyiz topicinde,
hakkinizda hayirlisi neyse o olsun böcügüm sen bi hayirlisiyla denizliye git gel kafan dagilir hem biraz, sonra daha rahat düsünürsün herseyi

hb gelinim kaydirigubbakcemile5
gittim cnm nikahımda kıyıldı :asigim: :nazar:
evliyim artıkınn sositososito
alısverişte yaptık gelinlik abiye kıyafetler aklına ne gelirse işte aldık yerimseniben

oo süper :lepi: hayirli ugurlu olsun Allah tamamina erdirsin canim
o zaman hosgeldin nisanli-nikahli kervanina Şeniz
gelinligini ekledinmi merak ettim nasil bisey

yeni model oldugu için kendi sitesine koymamıslardı makinayı canım
internetten buldum bilgilerini bende 1100 e aldık çamaşır makinasınıda
acayip özellikler var gömlek için ayriyetten programı olması benim işime en cok yarayacak olan cnm :jeyyar:
askım hep gömlek giyiyoda iş için kafamçokkarıştı
kısa 14 dak. programıda var yazın oda işime yarar terli kıyafetleri hemencick yıkar kaydirigubbakcemile3
14 dk programı yazın çok kullanırım çok işe yarar güle güle kullan tatlım kaydirigubbakcemile2

bunlarda benımkıler olur
senınkılerde cok guzel kaca aldınız cnm gule gule kulan
derın ablam cadı kı ne cadı:mymeka: ahh bu gelınler[/QUOTE]

[B]seninkiler son modelleri :delphin:
güle güle kullan
artık bulaşık makinaları 20 dk da yıkıyo
2 senede ne ka çabuk gelişti teknoloji ya :1closedeyes:
bilseydim evlenince almazdım :delphin:[/B]

X