he ya evlenmezsem evde kaldın okadr ceyısle barı onların hayrına alsalar dıe dalga gecıyolar:çok üzgünüm:
evlensem temıslık koca bebek dert daha cok hem bjklı olması sart maclara gıderık ben öle bırını arıyomda
böcuk tmm öpüştuk Şeniz
ocean senın yucelığıne bıkez daha ınandım:roflol: ohh valla cok süper olur ınş emeğınızın karsılığını alırsınız
derın hem evlılık hem cocuk hem koca ve okumak cok zor allah sabır versın
yaş 22 3 kıza yetecek kadr ceyısım varamaaannnn boşver çeyizi ya koy kenara paranı a.sçeyiz olur!valla çalışsan da çalışmasan da ev işi ve çocuk kadının üstünde:CüvCüv:hihoyyyt hani yardım eden çok nadir ona göre düşün!CADIARZUaklımda olsun bjk.lı arkadaşlar-tatlicadiarzu- sen kaç yaşındasın uğur böcüğü? ona göre bakem ben adaylara kız!...kaydirigubbakcemile5
inşallah sınavım da iyi geçer de gönül rahatlığı ile tatilimi yaparım:Saruboceq:
gerçi kötü geçse de sonucu değiştiremeyeceğime göre, tatilimi zehir etmem kendime :gamsız üye smili::smiley-cool:
yaş 22 3 kıza yetecek kadr ceyısım var
camasr mak bulasık mak ankesrta set
yatak odası halı pede mutfak esyası bana aıt
cugara alkol yok
fızık desen taş gıbım armutlaırm varkaydirigubbakcemile3
kenarda altınlarım var ee daha nolsun profılımde resmım var albumlerde resmım var
:1closedeyes:
ınş gecen anacım okadr calıstın gercı kk durduğun daha cok dersekte olurkaydirigubbakcemile3
cidden uğur böcünü alan oğlan yaşadı :)
cidden uğur böcünü alan oğlan yaşadı :)
anaaammmm yaşın gençmişa.s bizim arkadaşlar var bekar dur kızzz hemde beşiktaşlı da olması lazımfisfisfis sen hangi şehirdesin kardeş?şuraya bak lee kk.yı evlilik programına döndürdük ama hayırlı iş bunlarrrr!....kaydirigubbakcemile3
uğur böcüğü seni tanımıyorum canım da yazdıklarına bakarak seni alan yaşadı dedim. maşaallah çeyiz full. taş gibi hatun falan :)
kaydirigubbakcemile3 sen nerden bılıyon bacı benı
ya albumlerdekını goremedın sanırsam en son edırneye gıttım geldım senı ark lısteme ekleyımde özel albumume bak bıde o sorduğun yer niğde ben niğdelıyımde orda yazamadım beklemem gerekıyordu
bjk olsun kesın yaşı bıraz olgun olsun evı olsun ben ıst dayım cnm allah koca buldum galıba kaydirigubbakcemile3
olur olur merak etme. daha 22 yaşındasın.gençsin.allah senin için en hayırlısını çıkarsın karşına
hehh geldim yine kızı uyuttum da!gamyoncuiremsudur özele de bakem!:1rolleyes:istanbulda bir arkadaş var kız benim -tatlicadiarzu-artvinli etiler tarafında oturuyor yaşı 29 falan sanırım hemi de bjk.lıydı yanılmıyosam!...CADIARZU
etıler mı olmas cok sosyetıktır o:dilcikar:
sana halk çocuğu bulak o zaman!fisfisfissosyetik değildi çok eskiden emme şimdi nasıl bilmemsengözlerimebaksanab boşver zaten eşim de kızdıydı ona onun kankasıydı buraya gökovaya gelmiş facebooktan öğrendik hayırsızzzz!:mymeka:ben başka düşüneyim!....CADIARZU
demesem hayrsız demıyceksın ha:mymeka: nan doğru durust bı ınsan bul
sen bılmen belkı ama etılerde ınsanların ozellıkle kızlar cıplak gezıyo nerdeyse olmas senbaska düşün
kız biliyom ailem istanbulda benima.s!ben samsunluyum ama çok alışamadım istanbulun ortamına :1shok:mannak oluyo genelde haklısın!....
samsun neresı yengem termelıde
hıc sevmım :dilcikar:
ıst bozanı kötu bozıy
benım gıbı nadıde cıceklerde var tabekaydirigubbakcemile3
biz merkezdeniza.s termelileri benim teyzem de sevmii nedense?fisfisfisaslen çarşambalıyız daha fena!:1shok:
evet bence de bir daha toplayamıyolar kendilerini çok dejenere....:1closedeyes: