Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
gunaydn mı kaldı nan böcuk kafa orda burda geyıkte gezcene once buraya uğrar ınsan:mymeka:
ohhh yuce oşın gelmış
nan sınava gun sayyıon demı
gunaydn mı kaldı nan böcuk kafa orda burda geyıkte gezcene once buraya uğrar ınsan:mymeka:
ohhh yuce oşın gelmış
nan sınava gun sayyıon demı
sm793 aman bende sıkıldım
sana mı soracamm lanklava:
bende geçen diyordumya sınavım var diye geçmişim lan çok sevindirikim :lepi:
dersaneye başlamaya hak kazandım çok şükür cokacimcoook
ne dersanesi kuzum?
öss için mi?![]()
bocuk ı sorma :dilcikar:
tebrık ederım ayrıca
ocen bodrum mu evın mı yoksa akdenızın mı :uhm:
evet canım öss için dersaneye yazılıcam ben hayata geç atıldım biraz -tatlicadiarzu-
bocuk ı sorma :dilcikar:
tebrık ederım ayrıca
ocen bodrum mu evın mı yoksa akdenızın mı :uhm:
evet canım öss için dersaneye yazılıcam ben hayata geç atıldım biraz -tatlicadiarzu-
iyiyim bende napiim böcüşş takıldım buaray işler kaldı yaww
oceann afiyet olsun bakalımm
canım benim, hiçbir şey için geç değildir..
sen çabala, emek ver, hedeflerinin-hayallerinin peşinden koş..
Allah emeklerinin karşılığını verecektir:Saruboceq:
balböceğiii hangi bölüm istiyosun!:sm_confused: başarılar dilerim sana a.s.hiçbirşey için geç değil bence de hadi bakalımmm inşallah istediğin yeri kazanırsın!...a.s
İnşallah canım :1hug:
Türkçe öğretmenliği yada okul öncesi öğretmenliği istiyorum tatlım alanımda sözel ama bakalım inşallah :Saruboceq: :Saruboceq:
böcuk tmm öpüştuk Şeniz
ocean senın yucelığıne bıkez daha ınandım:roflol: ohh valla cok süper olur ınş emeğınızın karsılığını alırsınız
derın hem evlılık hem cocuk hem koca ve okumak cok zor allah sabır versın![]()
balböceği türkçe öğretmenliği çok güzel bencea.s hayırlısı bakalım!uğur böcüğü sorma canım ya:1no2: evlensen bi dert evlenmesen bi dert ama gerçekten erkekler bencil oluyorlar çokkkk!kendi işlerine nasıl gelirse!..Çok üzgünüm çoook