Evlilik Hakkında Her şey...

günaydın canlarım..
sabah yürüyüşümü yaptım, sıcacık bir de simit aldım yedim..
şimdi eve geldim ve de çayımı içiyorum :kahve:

iyiyim bende napiim böcüşş takıldım buaray işler kaldı yaww

oceann afiyet olsun bakalımm

gunaydn mı kaldı nan böcuk kafa orda burda geyıkte gezcene once buraya uğrar ınsan:mymeka:

ohhh yuce oşın gelmış
nan sınava gun sayyıon demı

sm793 aman bende sıkıldım

gunaydn mı kaldı nan böcuk kafa orda burda geyıkte gezcene once buraya uğrar ınsan:mymeka:

ohhh yuce oşın gelmış

sana mı soracamm lan :eek:klava:

bende geçen diyordumya sınavım var diye geçmişim lan çok sevindirikim :lepi:
dersaneye başlamaya hak kazandım çok şükür cokacimcoook

ohhh yuce oşın gelmış

sm793 aman bende sıkıldım

27 haziranda canım sınav, girsem de kurtulsam:nazar:
sonra da ver elini bodrum:smiley-cool:

bocuk ı sorma :dilcikar:
tebrık ederım ayrıca

ocen bodrum mu evın mı yoksa akdenızın mı :uhm:

evet canım öss için dersaneye yazılıcam ben hayata geç atıldım biraz -tatlicadiarzu-

canım benim, hiçbir şey için geç değildir..
sen çabala, emek ver, hedeflerinin-hayallerinin peşinden koş..
Allah emeklerinin karşılığını verecektir:Saruboceq:

bocuk ı sorma :dilcikar:
tebrık ederım ayrıca

ocen bodrum mu evın mı yoksa akdenızın mı :uhm:

Muğla'nın ilçesi olan nadide ilçemiz, Bodrum tatlım:icecream:
hani deniz kenarında, barları, discoları olan, ünlülerin akın ettiği mekan-tatlicadiarzu-

şaka bi yana, merkezinde değil ama Bodrum'a 25 km uzaklıkta yazlık var, oraya atcam kendimihihoyyyt

evet canım öss için dersaneye yazılıcam ben hayata geç atıldım biraz -tatlicadiarzu-

iyiyim bende napiim böcüşş takıldım buaray işler kaldı yaww

oceann afiyet olsun bakalımm

merhaba kızlarrr!a.s.sm'ciğim görüşemiyoruz şekerim yawww:a015: nasılsın?ben hala kocama kıl olma modundayım:kızgın: adam da gergin bende! doktora yapıyor ya yok ödevi yok tezi yok askerliği yok şimdi öğrencilerin finalleri hiç derdi bitmedi Çok üzgünüm çoookben de ders çalışmak istiyorum ama nafile ben anca evde iş yemek çocukla uğraşayım gıcığım gıcıkkkkk!:1shok:
balböceğiii hangi bölüm istiyosun!:sm_confused: başarılar dilerim sana a.s.hiçbirşey için geç değil bence de hadi bakalımmm inşallah istediğin yeri kazanırsın!...a.s

canım benim, hiçbir şey için geç değildir..
sen çabala, emek ver, hedeflerinin-hayallerinin peşinden koş..
Allah emeklerinin karşılığını verecektir:Saruboceq:

İnşallah canım :1hug:
balböceğiii hangi bölüm istiyosun!:sm_confused: başarılar dilerim sana a.s.hiçbirşey için geç değil bence de hadi bakalımmm inşallah istediğin yeri kazanırsın!...a.s

Türkçe öğretmenliği yada okul öncesi öğretmenliği istiyorum tatlım alanımda sözel ama bakalım inşallah :Saruboceq: :Saruboceq:

böcuk tmm öpüştuk Şeniz
ocean senın yucelığıne bıkez daha ınandım:roflol: ohh valla cok süper olur ınş emeğınızın karsılığını alırsınız

derın hem evlılık hem cocuk hem koca ve okumak cok zor allah sabır versın:nazar:

İnşallah canım :1hug:

Türkçe öğretmenliği yada okul öncesi öğretmenliği istiyorum tatlım alanımda sözel ama bakalım inşallah :Saruboceq: :Saruboceq:

böcuk tmm öpüştuk Şeniz
ocean senın yucelığıne bıkez daha ınandım:roflol: ohh valla cok süper olur ınş emeğınızın karsılığını alırsınız

derın hem evlılık hem cocuk hem koca ve okumak cok zor allah sabır versın:nazar:

balböceği türkçe öğretmenliği çok güzel bencea.s hayırlısı bakalım!uğur böcüğü sorma canım ya:1no2: evlensen bi dert evlenmesen bi dert ama gerçekten erkekler bencil oluyorlar çokkkk!kendi işlerine nasıl gelirse!..Çok üzgünüm çoook

balböceği türkçe öğretmenliği çok güzel bencea.s hayırlısı bakalım!uğur böcüğü sorma canım ya:1no2: evlensen bi dert evlenmesen bi dert ama gerçekten erkekler bencil oluyorlar çokkkk!kendi işlerine nasıl gelirse!..Çok üzgünüm çoook

he ya evlenmezsem evde kaldın okadr ceyısle barı onların hayrına alsalar dıe dalga gecıyolar:çok üzgünüm:
evlensem temıslık koca bebek dert daha cok hem bjklı olması sart maclara gıderık ben öle bırını arıyomda:eek:

X