Evlilik Hakkında Her şey...

kanka aşk olsunn yaaa

ne laaa manyakmısın iyi bişii söledik heraldee
sen evlende o zaman anlarsın ne dediğimi, kankamm doğru söylemiş zamanında dersinn

hııı bide onlar kokoşsa sende kokoş ol ama abartma sakın maymuna çevirme kendini :roflol:
saçlarına özel bişiler yaptır o süslüler şimdi kuoförden çıkıp gelirler :kahve:

içim sıkılıyor düşündükçe yaa napcemi bilmiıiyorum ne giycem nasıl davrancam kahve vercez mı bnm bildiğim çay yannıda pastalar borekler veriliyor ama çok gözel olmam lazm çünküm bizimkiler kokoş birazz:nazar:

kadınlar olmayacak mı kızım normal birşeyler giy öyle oturma bu şık ol ama doğal ol
önce bir pasta börek çay ikramını yap baktın doydular az laflastıktan sonra kahve yap yada içecek baska soguk birseyler ver isteme değil nasılsa

kadınlar olmayacak mı kızım normal birşeyler giy öyle oturma bu şık ol ama doğal ol
önce bir pasta börek çay ikramını yap baktın doydular az laflastıktan sonra kahve yap yada içecek baska soguk birseyler ver isteme değil nasılsa

evett annem kadınlar olacaklarr birde bizim kadınlar olcek iştee hofff herkez bana bakcak ne giymiş napmıs dıee nasıl davranıyor nasıl temizliyor nasıl hizmet edıyor
ay bayılllazaaaaaaammmkafamçokkarıştı

ne laaa manyakmısın iyi bişii söledik heraldee
sen evlende o zaman anlarsın ne dediğimi, kankamm doğru söylemiş zamanında dersinn

hııı bide onlar kokoşsa sende kokoş ol ama abartma sakın maymuna çevirme kendini :roflol:
saçlarına özel bişiler yaptır o süslüler şimdi kuoförden çıkıp gelirler :kahve:

sorma balım yaa kuaforden fönleri sıcak gelıyorlar görme :roflol::roflol::roflol:

kibar ol asil ol oturusuna kalkısına dikkat et ne fazla geril ne fazla hareketli ol ölçünü iyi ayarla ama tabi doğal olman en güzeli ilerde bu kız önceden böyle değildi şmdi niye değişti olmasın :roflol:

saol balımmm çok heycanlıyım zati günede alışık değilm annem hiç günlere katılmıyordu alıştırmadı bizi hiç:roflol::roflol::roflol:
çok garip hissediyom balım yaa hofff birde ne giycem derdi var:eek:

canım anam benim, beni alıştırdı günlerekaydirigubbakcemile3
2 senedir evdeyim, sürekli gün yapıyoz annemlekaydirigubbakcemile5
o yüzden gelirlerse gün yapıyomuşuzcasına davrancam-tatlicadiarzu-

bugun HAC sonucları acıklancak kızlar nolur dua edın annemle babama cıksın 3 yıldır beklıyolar 3.yılları

hayrlı cumalar kızlar
mubarek gun nolurr cıksın yaa aksamdan berı bakıyomhala sıranız gelmemıştır dıo:çok üzgünüm:

evett annem kadınlar olacaklarr birde bizim kadınlar olcek iştee hofff herkez bana bakcak ne giymiş napmıs dıee nasıl davranıyor nasıl temizliyor nasıl hizmet edıyor
ay bayılllazaaaaaaammmkafamçokkarıştı

bebişim ben de çok heyecanlanmıştım aynen senin gibi düşünmüştüm çünkü:nazar:
kasmıştım kendimi bu da çok belli oluyordu:bbo: şimdi sözlüm dalga geçiyor benimle Çok üzgünüm çoook o gün çok heyecanlanmıştın hele hele kahveleri verirken diye :roflol: sakın kasma kendini ferah ol kuzuma.s

canım inşallah neyse hayırlısı o olsun, gitmeleri hayırlı ise çıksın

günaydın bu arada kızlarr

hayrlı cumalar kızlar
mubarek gun nolurr cıksın yaa aksamdan berı bakıyomhala sıranız gelmemıştır dıo:çok üzgünüm:

canım inşallah neyse hayırlısı o olsun, gitmeleri hayırlı ise çıksın

günaydın bu arada kızlarr

günaydınnn kızlarrra.s.!tam kapatacaktım sizi gördüma.s inşallah hayırlısıyla gidip gelir annenle baban uğur böcüğü allah isteyen herkese nasip etsin diyorum!:Saruboceq:
elisaa ne güzel günaydın o öyle ya içim açıldı hihoyyytkızım görse atlardı şimdi!
şimdi benim kız iyice sapıtmadan kahvaltı hazırlayayım cokacimcoookodama girdi makyaj yapmaya başladı sanırım öpüldünüzzz!...:1shok:

sm793 derın cok tskler cnm
ahh ahh 3 yıl oldu yaa mıllete 1 yılda cıkıyo onlardada sabretcek hal kalmadı
daha once gıdemeyenlerı yollasalar ya:KK43:
neyse

günaydın kızlargamyoncuiremsu
ya şimdi taş bebeğim aradı beni:emir_bebek:
günaydın hayatım dedi:asigim:
günaydın canım dedim:asigim:
yarın sabah 6 da evden alcam seni dedi
neden nasl falan demeye calsırken ağvaya gidicez dedişakkıdı
baska soru sorma öptüm kapatıyorum dedi.yasakkelime

şimdik ne oldu bu cocuga merak ediyom acayip yaakafamçokkarıştı