Evlilik Hakkında Her şey...

böcüşşş sen napçan edirnede, kimlen gitçen kızzzzz
yoksam yeni biriylemi tanıştın geneee

sen çalış kankaa ben tatilim yarınn, yatçam sabah ondan sonrada dışarı atçam kendimi :nazar:

hee at kendını başın göğe ersinn dolulu yağmurlara tutul inşşş:eek:klava:

:roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol:
sen güzel çalış yarın kankaaa, işlerini dikkatli yappp :mymeka:

:roflol:
yok nan asker arkdasım var zıyarete gtcm
3 saatlık yol bılette sanırım 25 30 hıc gtmedım bakalım :1closedeyes:

len böcükkk git hadi mademm, izin veriyommm :kahve:

ya bu kızında koca bulcam dıye çekmediği dertle çile kalmadı yawwww:sm_cool:

hadı ordan benım pesımde ne koşanlar var amma bakmıyom daha gezıp eğlencem her cıcekten bal alcam:jeyyar:
ya arkdasım dedesını kaybettı cokta severdı bıraz yıprandı ve cenazesıne gıdemedı dünde cok uzuldu
gömuldukten sonra demışler
asker olduğu ıcın uzulsun ıstememış aılesı
bıde sınavları falan var suan uzman cavus ama bakalım ınş rutbesı artar tesellı etmeye gtcem :1closedeyes:

arkadaşının başı sağolsun tatlımm

şişşş böcükkk teselli et etmesinede, askeriyede başka teselli edecekler bulma kendine
dikkat et yavrum kendine, ne olur ne olmazz

sende öpüldün derinimmm Şeniz

sm793 derın cok tskler cnm
ahh ahh 3 yıl oldu yaa mıllete 1 yılda cıkıyo onlardada sabretcek hal kalmadı
daha once gıdemeyenlerı yollasalar ya:KK43:
neyse

hadı ordan benım pesımde ne koşanlar var amma bakmıyom daha gezıp eğlencem her cıcekten bal alcam:jeyyar:
ya arkdasım dedesını kaybettı cokta severdı bıraz yıprandı ve cenazesıne gıdemedı dünde cok uzuldu
gömuldukten sonra demışler
asker olduğu ıcın uzulsun ıstememış aılesı
bıde sınavları falan var suan uzman cavus ama bakalım ınş rutbesı artar tesellı etmeye gtcem :1closedeyes:
ben geldim yine!:eek:böcükcüğüm gez toz hayatını yaşa önce boşverkaydirigubbakcemile5 kocayı falan ay bazen sinirden başıma ağrılar giriyor adama laf anlatacam diyedelikafadulden önceden öyle miydi o benle uğraşırdı!
selin sen nişanlanıyo musun kız?:uhm:tam okuyamadım malum hızlı olmam lazım az sonra eşim öğle yemeğine gelir!cokacimcoookçalışsam bu kadar yorulmayacam valla!...:bbo:

derinimm selininkinin ailesi ile tanışma faslı var ama sadece tanışma diyor kendilerii
tabee tanışınca arkası gelecek haberi yokkk
sen düzeltemedinmi durumları fıstığımm
üzülme düzelirr, sen bilirsin işinii

derinimm selininkinin ailesi ile tanışma faslı var ama sadece tanışma diyor kendilerii
tabee tanışınca arkası gelecek haberi yokkk
sen düzeltemedinmi durumları fıstığımm
üzülme düzelirr, sen bilirsin işinii

hımmm anladıma.s arkası gelir tabi bence de!hadi bakalım hayırlısı!düzelttim de içimde bir yerler kırık işte inşallah geçer!...:çok üzgünüm:

geçer bitanem geçer, üzme kendini sen :teselli:
acık nazlan kocişine bak o zaman o nasıl senin gönlünü hoş eder

way be böcük ne ıyı arkisin be yawrucum hemde asker
hemde tesellı etcen
hangı zman da yakalscanı bılıon çakallllllllllll:nazar:

way be böcük ne ıyı arkisin be yawrucum hemde asker
hemde tesellı etcen
hangı zman da yakalscanı bılıon çakallllllllllll:nazar:

kankaa napsın baktı koca bulamıyo kendine, evde kalcakk bu çarelere başvuruyo :roflol:
böcüüüşşş güzel teselli etttttt lülülülülülü

yaww ben hiç cilveden nazdan anlamıyomCADIARZU o yüzden de oluyo zaten neysem oyum!selin kız subaylar daha iyi oluyo a.suzman falan boşver asker akrabalardan biliyorum birde askerliği eşimle yaptık biz subay olarak valla subaysan çok iyisin!böcük gittiğinde rütbelere bak bakem ona göre ayarla!...a.s

X