Evlilik Hakkında Her şey...

ya hersey evlılık deılkı genclığımı yasıyom hem sen benım felsefemı bılmıyon mu
tek cıcekle bahar gelmes
kaydirigubbakcemile3

ooo böcükkkkk o zaman devam et sen yolunda, en güzeli nasılolsa erkeklerde ööle yapıyoo -tatlicadiarzu-

var cnm geyıkte rep baslıklı konu
ben yetısemıyom sen oku bana anlt:nazar:

öle tabe ben doğru yoldayım bıde cocuk ettım mı tmm -tatlicadiarzu-

derinim hayırdır kuşum neden senin için daralıyor bakalım????

sm'ciğim bu aralar kocama kılımÇok üzgünüm çoook uyuz ediyor beni! anlatamıyorum hiç derdimi acayip dolmuşum bi patlayacam ortalık darma duman olacak!:kızgın:erkeklere gıcığım gıcık!...
sen nasılsın? :1hug:görüşemiyoruz çoktandır!....

sm'ciğim bu aralar kocama kılımÇok üzgünüm çoook uyuz ediyor beni! anlatamıyorum hiç derdimi acayip dolmuşum bi patlayacam ortalık darma duman olacak!:kızgın:erkeklere gıcığım gıcık!...
sen nasılsın? :1hug:görüşemiyoruz çoktandır!....

ahhh canım benimmmm :teselli:
üzme kendini boşuna, erkek milleti değilmii :eek:klava:
çok çileden çıkarırsa acık kendini göster, bak o zaman bak nasıl anlıyor seni :içelim:

görüşemiyoz bu aralar, parfüm bölümüne uğramamaya çalışıyorum yoksa zıvanadan çıkıyom hayatım kafamçokkarıştı

ahhh canım benimmmm :teselli:
üzme kendini boşuna, erkek milleti değilmii :eek:klava:
çok çileden çıkarırsa acık kendini göster, bak o zaman bak nasıl anlıyor seni :içelim:

görüşemiyoz bu aralar, parfüm bölümüne uğramamaya çalışıyorum yoksa zıvanadan çıkıyom hayatım kafamçokkarıştı

evet aynen size tavsiyem yüz vermeyin fazla:mymeka: sonra tepenize çıkıyolar ben iyi niyetli oldukça o manyaklaşıyor ya!bir arkadaş var kocasını ne kadar süründürüse o kadar kıymetli oluyor:kızgın: ayyy bak yine sinirlendim öküz bunlar öküz!....
hee bende parfümlere bakmıyorum :1no2:aldıkça alasım geliyo anacım bi dur demek lazım!....

Elveda arkadaşlar evlilik topicine bundan gayri girmeyecem hoşçakalın senağlama

yaa bugunlerde sıkıntılıyım deliricem yaaa bir şey düzeliyo digeri bozuluyo delirdim iyice
velvedi ben bir forumda görür gibi oldum ama :roflol:

he demek buraya uğramadan gıttı.:mymeka: ben hıc gormedımde
duzelır cnmm sıkma canını balım

X