Evlilik Hakkında Her şey...

gurnık selıne dedığın laf için senı öpuyom en guzel yerınden alkisalkisalkis

burcu uyandan gel nan

bence anne demek daha zor ben 3yıl hıc dıyemedım sonra bı basladım kolaymış demek ayol ddım gıttı hatta kayınbabam kızım bana amca deme bak msutıye verıyom o sana bısey dıycek dedı baba dıyceksın askım dıo nan dedım delı baban var ayıp ne öle askım cnm:mymeka: sonra dedım halada dıyom

anammmmmmmmmm gurbiş elti falan :) delikafadulden

benim hiç kardeş yok akrabasıda pek yok

bi dene eltim var gorumcem yok
eltimle de iyiyiz
bi sorun yaşamadık şimdiye dek

la böcük ne 3 yılı ne kayınbabası
evlenip boşandın mı sen :sm_confused:

günaydın fıstıklarŞeniz
siz şimdi yazışırken ben düşündüm benim oğlanlar baya büyüdü birkaç sene sonra
işini bulup ben evlencem deyince ben ne yapıcam
gerçi bir kızım olmasını çok istiyorum ama burada ve dışarıda gördüğüm kadarıyla millette bir kaynana fobisi var valla siz nasıl korkuyosunuz inanın bende çok korkuyorum
ALLAH hepimizi iyi insanlarla karşılaştırsın

Ben anne de diyemem baba da.

Hele baba kelimesini artık hiç söyleyemem bir başkasına...

O da benim anneme anne demesin gerek yok ama benden de böyle bir şey istemesin, o kelime ağzımdan her çıktığında içim yanar benim.

aha buda benim kocamın dişi olanı

cemrem korkma havlayan köpek ısırmaz:1closedeyes:-tatlicadiarzu-
ben böle çan çan öterim ama sevdiceğimin annesiyle konuşurken saygıda hürmet baaabında pek bi kibar oluyom
gören tanıyamaz:roflol:

ben böle çan çan öterim ama sevdiceğimin annesiyle konuşurken saygıda hürmet baaabında pek bi kibar oluyom

yok canım keşke benim gelinlerimde sizin gibi olsakaydirigubbakcemile3
esprili akıllı cana yakın konuşkan insandan zarar gelmez ben sizi seviyorum yaaŞeniz

hepinize günaydınlar..
ben yokken bayağı yazışmışınız haa, 1 saattir okuyorum..

whiteroseum niyen mutlusun anlat bakem..

kız mız dogurma cemrem ben senin kızın olarım -tatlicadiarzu-

Allah belanı vermesin senin muhahahahahaha :roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:

nan gurbık ne evlenıp boşanması benım sözlumle 3 yıl beraberdık o arada bu ılk gunden basladı aıleme ana baba demeye ben 3 yıl dıyemedım sonra sözlendık baya rahat dedım

ya anlattım ya be
ozmnda baya demedım sonra benımkı ıspartaya gıttı amca nasılsın dedım kızım bana artık amca dmee dedı bak sözlune verıyom o sana bısey dıycek dedı
oda askım baba dıyceksın dedı ogunden sonra dedım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…