Evlilik Hakkında Her şey...

nan gurbık ne evlenıp boşanması benım sözlumle 3 yıl beraberdık o arada bu ılk gunden basladı aıleme ana baba demeye ben 3 yıl dıyemedım sonra sözlendık baya rahat dedım :nazar:

özel olmazsa niye ayrıldınız böcüküm?

senin gibi bi kızım olduktan sonra daha ne isterim sırtım yere gelmez beyaŞeniz
yok zaten 40 gidiyorum bu saaten sonra bebek işi yaş:CüvCüv:

olm elin karilari 60ında doguruyo ne demek 40 geç:mymeka:

gözüme girmek için başladı yine sabah antremanlarına :1closedeyes::nazar:

ben bi yere girmem edepli konuş hanım hanım kötükedihüso

gurbişim canısı ben verildim carsıya alısverişe cıktıgım gün kaynanama anne demiştim utana sıkıla yavasca :eek:
sonada öyle kaldı simdi cok rahat diyorummmm anneme dedigim gibi :1hug:
seviyorum annemi yaaa oda sonucta benimde annem daha napsın sevdicegimi dogurmus büyütmüş benim için yetiştirmiş bugüne getirmiş ellerinden öpüyorum a.s.

sm793 hujgeldin..
nerelerdeydin, göremedik seni ne zamandır?

canım site kapalı diye anasayfadan deniyordum girişi oda olmuyordu bugünde şansa foruma tıklayayım dedim hiç umutsuz bir şekilde bide ne göreyim site çatır çatır işliyor valla
ondan görünmedim tatlım, nasılsın?

canım site kapalı diye anasayfadan deniyordum girişi oda olmuyordu bugünde şansa foruma tıklayayım dedim hiç umutsuz bir şekilde bide ne göreyim site çatır çatır işliyor valla
ondan görünmedim tatlım, nasılsın?

haa dünden beri iyi çok şükür sitemiz..
kıskananlar çatlasın:enbuyukkk:
iyiyim canım ne olsun, ders çalışıyom, başka bişey yapmıyom..
senden nbr??

napıyımm bende işe verdim kendimi kkda olmayınca
ama çok iş bitirdim görmen lazımdı :roflol: :roflol:

gurbişim canısı ben verildim carsıya alısverişe cıktıgım gün kaynanama anne demiştim utana sıkıla yavasca :eek:
sonada öyle kaldı simdi cok rahat diyorummmm anneme dedigim gibi :1hug:
seviyorum annemi yaaa oda sonucta benimde annem daha napsın sevdicegimi dogurmus büyütmüş benim için yetiştirmiş bugüne getirmiş ellerinden öpüyorum a.s.

ben de çok seviyorum ama işte alışana kadar utana sıkıla dicem :nazar:

bu konuyla ilgili şunu soyleyebilirim :
bir arkadasım vardı birbirlerini deli gibi seviyorlar hemde nasıl ama görmeniz lazım baya aşk yanı:nazar:uzun zamndır boylesıni görmemiştim.
bunlar birbirlerine kocacım-karıcım diye hitap ediyorlar:nazar:(nişanlılar bu arada)
sonrada bir baktım birgün ayrılmıslar kız deli divane ağlıyor bir fena
anne-baba felan diyorlardı yanı demem o kı evlenmeden kocam annem demeyin derim bende demiyeceğim
gelın ata binmişş ya nasip demiş:nazar:

aslında onlara çok normal geliyor,tabii bizden önce gelin ya da damatları varsa..
bize zor geliyor anne-baba demek :nazar:

ee nolmuş yani ayrıldılarsa
evlenince dediğinde de boşanabilirsin yani
onuda düşünüp hiç deme ozaman :nazar:

selın ya ne alaka ben nışanlı olsam derım valla sonucta oda benımkılere amca teyze dese bakakalır bızımkıler
hersey karsılıklı
onlarda benım annem babam

velved ıyyım cnm aslında cok cnm sıkkın dostluk bölumunde anlattım:nazar:

X