Merhabalar öncelikle hepinizin kadınlar gününü kutluyorum iyiki varsınız
Sizlerle biraz sohbet etmek istedim. Eşlerinizin ailesiyle nasılsınız mesafeli mi yoksa çok mu yakın ? Ne kadar sıklıkla görüşürsünüz davet ederseniz ? Eşlerinizle rahatsız olduğunuz durumları nasıl çözersiniz ? 7 aylık evliyim tecrübelerinizden faydalanmak istedim. Benim sadece görümcem var benden 2 yaş büyük abla demiyorum yaşlarımız yakın diye abisiyle evliyim. Aramızda sorun yok çok şükür ama abisini kıskandığını hissediyorum o yüzden tam anlamıyla kız kardeş gibi olamıyorum. Kendisi evli bu arada. Kayınvalidemle aynı binadayız onunlada aramız iyi ama çalışıyorum ben izin günlerimde bana sormadan plan yapıyor bunaltıyor ister istemez biraz kendini geri çektim bana karşı sıcaklığıda azaldı gibi. Ne doğru ne yanlış bilmiyorum. Ben mi üstüme düşeni yapmıyorum acaba ? Ya da yeni olduğu içi beni mi benimseyemediler bilmiyorum. Sizi de sıkmayayım nasıl geçiniyorsunuz eşinizin ailesiyle. Bizimkiler bana gelince ayıp olmasın diye her seferinde çağırmak zorunda kalıyorum ama ailemle kocamla başbaşa yemek yemek istiyorum çağırmazsam kötü gelin mi olurum ? Ama çağırdığımdada kızınıda çağırmamız için eşimi zorluyor hiçbirşey anlamıyorum annemden babamdan yemekten hizmet etmekten. Sınırlarınızı nasıl çiziyorsunuz ? İlerde keşke dememek adına fikir almaya geldim