Evlilik düşünmüyorum diye açıkça söyleyen ilişkinin adını da koymayıp sevgilim aşkım diye dahi hitap edemeyen ama sürekli görüşmek isteyen erkek?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Sadece takilalim, guzel vakit gecirelim ama ciddi bisey bekleme benden diyor. Beni eglendir ama evlendirme diyor. En sinir bozucu tiplerden yerinde olsam bu sefer kacar ve unuturdum.

Ya sadece takılacaksa öyle desin, yok ben tıkanıyorum ciddi ilişkide filan.
Kim yer bu yalanları?
Yok efendim sonra kadınlar duymak istediklerini duymak istiyor bık bık bık.
İstiyorlar ki kadınlar biz ne dersek diyelim okey desinler.
ooooldu canım okeeeyyy :KK53:

yok ya aynen salak 😅 kendi ağzıyla ben takılmalık kadın arıyorum diyor kendi gibiler dışındakileri kaçırır zaten bu düşüncede çok kadın bulabileceğini de sanmıyorum takılsın elizabeth mod😅😂😂
sen ona şimdi tecrübe oldun :KK70: Bir sonraki kıza evlenelim hemen der kandırır bu kez kızda azıcık safsa emeline ulaşır

😅😅😅

asla. Ben de aynı cümleyi kurdum. sarılırken öpmeye çalışırken eve çağırırken tıkanmıyorsun adını koymaya ilerletmeye gelince mi tıkanıyorsun seviyesiz herif dedm
iyi demişsiniz
haddini bilsin
Allah karşınıza daha iyilerini hayırlılarını karşınıza çıkarsın inşallah

Bu erkekler kendisini bi b*k sanıyor, net.
Bir de kadınlara b*k atarlar, ay pasham soyadını vermiş, -eski eş diyor-, ayağımı denk alacakmışım!
Ayh g*tüm!
Pff, özür konu sahibi, senin bu herife sinirlendim!
ay yok hak ediyolar boşver say gitsin 😅 ne bu türk erkeklerindeki kendinii bulunmaz hint kumaşı sanma hali bilmiyorum ben. Hayır kadın bedeninden ruhundan zerre anlamaz ondakinden herkeste olduğunu bilmez gibi bamya kadar çükleriyle kendilerini bir halt dünyadaki tüm kadınları da oyuncakları sanıyorlar bazı kadınlar önüne gelene veriyor demek ki bilemedim ne bu erkeklerimizdekş özgüven patlaması 😅

Konuyu okumadım, tamamen başlığa bakarak yorum yazıyorum..
"Elinin altında yedekte tutuyordur "

yaşadıklarını sen daha iyi biliyorsun. İçin bir şeyler ters diyor sen hala ısrar ediyorsun neden böyle neden şöyle diye..
Sen de boşluktasın, o da boşlukta ama sen boşluktayken kimyan gereği ciddiyete giden bir şey isterken o yaralarını sarmaya çalışıyor.

Evlilik çok kompleks geliyor bana. Çeyizi, düğünü, nişanı, otu b.ku. Ben de çekiniyorum ve şu anki erkek arkadaşım da istemiyor daha. Gel gelelim ben daha 24 yaşındayım. Sizin yaşlarınız daha ileri.

Benden bir şey bekleme demesi falan beni de itti. Bir de aklıma takılan ayrılıp tekrar gelmesi. Sizi unutamasa 2 sene beklemezdi diye düşünüyorum. Biraz ıssız adam tribinde sanki.

Hele o yemeğimi ütümü kendim yapıyorum kısmı 🤦‍♀️ Siz bu durumda airfryer mı oluyorsunuz ütü mü? Sanırım daha ileri seviye hepsini yapabilen bi aletsiniz...

ay yok hak ediyolar boşver say gitsin 😅 ne bu türk erkeklerindeki kendinii bulunmaz hint kumaşı sanma hali bilmiyorum ben. Hayır kadın bedeninden ruhundan zerre anlamaz ondakinden herkeste olduğunu bilmez gibi bamya kadar çükleriyle kendilerini bir halt dünyadaki tüm kadınları da oyuncakları sanıyorlar bazı kadınlar önüne gelene veriyor demek ki bilemedim ne bu erkeklerimizdekş özgüven patlaması 😅
:KK70:
Bizde bi laf vardır, el şeyi görmeyen kendininkini balta sapı sanır diye.
Bunların da o hesap.
Benim ex'te böyle idi, beni bazen bilmemnesinden mahrum bırakarak terbiye edeceğini sanmıştı, tam tersi oldu :KK70:

Çok uzun yıllardır tanıştığım, uzun yıllar birlikte olup 2-3 senedir ayrı olduğum eski erkek arkadaşım benimle tekrar görüşmek istedi arkadaşlar. Ben de ne kadar sular aksada unutamamıştım. Kırma dökme olmadan anlaşamadık diye ayrılmıştık. Bu yüzden önce yüz vermesem de ısrarla tekrar tekrar görüşme talebine olumlu yanıt verdim. 6-7 aydır görüşüyorduk. Ailesini de eskiden tanıyorum daha önceden tanıştırmıştı. Evcimen bi insandır dışarıda gezmeyi oldu olası sevmez. Genelde evde vakit geçiririz film dizi izleriz beraber yapboz falan yaparız atölye çalışmaları falan yaparız. Son dönemlerde benimle sürekli cinsel olarak yakınlaşmaya çalışıyor ve bir gün bana ben evlilik düşünmüyorum diye bir cümle kurdu. Tartıştık. Ve ben kendisi ile görüşmeyi kesmek istediğimi söyledim. Sen beni çok yanlış anlamışsın yatma kalkma işleriyse derdin başkasını bul dedim. Hayır alakası yok derdim o değil senin yanında mutluyum ama bizden evlilik de olmaz ben evlilik düşünmüyorum kendi işimi kendim görüyorum yemeğimi de yaparım ütümü de yaparım evlilik düşünmüyorum dedi. Evlilik senin için sadece ev işlerinin yapılması mı onları yapıyorsun kendi başına mutlusun diye evlenmeyecek misin hiç dedim. O zaman 5 yıl görüştüğün her şeyiyle tanıdığın insanı 2 yıl aradan sonra neden aradın neden sürekli görüşmek vakit geçirmek istiyorsun. Bi gelecek düşünmediğin ve bunu peşinen söylediğin bi insanın hayatına neden dahil oluyorsun dedim. Dürüstçe söyledim işte kandırsa mıydım seni diyor. kadınlarla ilgili şu tespit doğruymuş “kadınlara doğruları değil duymak istediklerini söyleyin, onlar bunu ister” doğru tespitmiş diyor. Şaka gibi. Dedim ben evlilik meraklısı bi insan değilim. Ergen de değilim hadi hop evlenelim masallarına kanacak ama daha başından evlilik düşünmüyorum diyen ve benimle sürekli yakınlaşmaya çalışan adamın derdi başkadır kusura bakma yolun açık olsun dedim gel yüzyüze görüşelim dedi gittim sarılıyor saçlarımı okşuyor vs sana seni sevmiyorum demiyorum sadece ilişkilerimi devam ettiremiyorum sürdüremiyorum seninle mutluyum yanında çok huzurluyum güzel vakit geçiriiyoruz ilerletmeye gelince tıkanıyorum ben de bilmiyorum dedi. Ben de bugün kendisine mesaj attım ve konuşma beni tatmin etmedi. Ben vakit geçirmen için bir oyuncak değilim. Ben geleceği olmayan ve bunun bana peşinen söylendiği bi ilişkiyi sürdürmem bu ben takılacak yatıp kalkacak kız arıyorum demektir ve bana göre değil yolun açık olsun dedim ve açıklama bile yaptırmadan engelledim. Ne düşünüyorsunuz arkadaşlar bu adamın tek derdi başka şeyler mi sizce bi insan neden evlilik düşünmüyorum dediği halde 5 yıl beraber olduğu kadını arayıp sürekli görüşüp durmak ister
Derdi cinsellik veya değil. Burada önemli olan hayat beklentilerinizin uyuşmaması. Siz evlilik düşünebileceğiniz biriyle ilişkinize devam etme taraftarısınız, o değil. Bu da devam etmemek için büyük bir sebep. Fazla tartışmaya girmeden hayat beklentilerinizin farklı olduğunu söyleyip ayrılmanızı tavsiye ederim. Daha uygun birisi ile hayatınıza devam edebilirsiniz.
Ayrıca eskisi ile tekrar denemek burda defalarca yazıldı, hiç iyi sonuc veren de duymadım Belki %1 falandır.

Salak değil, aklı çıkıyo ketempereye gelip evlencem diye. Ya da youtubedaki alfa erkek videolarını (Bknz ) çok izlemiş ahahahahh

Ay tam cuk oturdu, bu ara bi incel fırtınası var.
Bunların hepsi kendini alfa sanıyor.
Terkedileni de diyor ki biz alfayız bize kız mız gerekmez.
:KK70:
O zaman birbirinizle çıkın bizim niye kafamızı ütülüyonuz :KK70:

Kararınızdan ve dik duruşunuzdan hatta net oluşunuzdan dolayı sizi tebrik ederim. Sinir oluyorum bu kafa yapısındaki insanlara . Tamam olabilir ciddi ilişki değil takılmak istiyorsun kararına saygı duyalım ama karşındaki bunu kabul etmeyince vay efendim kadınlara duymak istediklerini söyleyin bla bla.. sende adam ol da çık karşındaki kişiye kararından ötürü saygı duy yollarını ayır. Yok olur mu hiç? Sonra gelsin manipülasyonlar..
konu sahibi kusura bakmayın böyle bi yazdım ama tutamadım kendimi

Kararınızdan ve dik duruşunuzdan hatta net oluşunuzdan dolayı sizi tebrik ederim. Sinir oluyorum bu kafa yapısındaki insanlara . Tamam olabilir ciddi ilişki değil takılmak istiyorsun kararına saygı duyalım ama karşındaki bunu kabul etmeyince vay efendim kadınlara duymak istediklerini söyleyin bla bla.. sende adam ol da çık karşındaki kişiye kararından ötürü saygı duy yollarını ayır. Yok olur mu hiç? Sonra gelsin manipülasyonlar..
konu sahibi kusura bakmayın böyle bi yazdım ama tutamadım kendimi

Bu alt bilinçte yatan kadını aşağılayan ve " ben erkeğim, kadın bana hizmet etmek için var, benim arzu ve isteklerimi ne hakla reddederler?" bakış açısından kaynaklanıyor.
Bu tür erkeklerden nefret ediyorum ve ne yazık ki kadın düşmanı çok erkek var.
Allah korusun :KK43:

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
X