yaşımız küçük olsa takmam zaten ben 29 yaşındayım kendisi 32
Yaşı 32 ve evlilik düşünmüyor yerseniz. Sakın kanmayın. tekrar yazayım zamanımıza yazık.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
yaşımız küçük olsa takmam zaten ben 29 yaşındayım kendisi 32
Sana ihtiyacım olan yer belli, onun için de evlenemem gusura bahma demiş.Tamam da ütüsünü kendi yapiyor, sana ihtiyacı yokmus
Ütü bilmeseydi belki olurdu bbcbxbxbSana ihtiyacım olan yer belli, onun için de evlenemem gusura bahma demiş.
Tamam da ütüsünü kendi yapiyor, sana ihtiyacı yokmus
Ütü bilmeseydi belki olurdu bbcbxbxb
asla. Ben de aynı cümleyi kurdum. sarılırken öpmeye çalışırken eve çağırırken tıkanmıyorsun adını koymaya ilerletmeye gelince mi tıkanıyorsun seviyesiz herif dedmakıllı iradeli kızmışsınız vesselam
şuna bakın hele mıç mıç yaklaş
ilişkide tıkanıyorum de
evliliği yemek ütü vs olarak görüyor hee kafaya bak
sakın bir daha yaklaştırmayın yanınıza
Evlenmek ıstemıyormus sanki çok önemli bir soyadı var da kime verıcegıne karar veremiyor.yaşımız küçük olsa takmam zaten ben 29 yaşındayım kendisi 32
ben de benzer bişe dedim kendisine. Evlilik düşünmüyor değilsin "benimle" düşünmüyorsun zira merak ettiğin tek şey giydiğim çamaşırın rengi vücudumun şekli dedim.Yaşı 32 ve evlilik düşünmüyor yerseniz. Sakın kanmayın. tekrar yazayım zamanımıza yazık.
yok kız adam bildiğin salak salak olmasa bu tarz konuşup ürkütür müAdamı melek ilan edeceksiniz nerdeyse.
uuuuuu kaç kaç o zaman bi üç beş sene sonra kimse yüzüne bakmayınca yazar sana yine o hatta yalvarır nolur evlen diyeyaşımız küçük olsa takmam zaten ben 29 yaşındayım kendisi 32
yok ya aynen salak kendi ağzıyla ben takılmalık kadın arıyorum diyor kendi gibiler dışındakileri kaçırır zaten bu düşüncede çok kadın bulabileceğini de sanmıyorum takılsın elizabeth modyok kız adam bildiğin salak salak olmasa bu tarz konuşup ürkütür mü
2 yıl ne yapmış? Birileriyle mutlaka birlikte olmuş..Bir şekilde ilişkisi bitince kendini boşlukta bulmuş ve bunalımı kaldıramamış.Bonus olarak seni aramış. Evlilik düşünmüyorum son derece standart bir kaçamak cümledir, bahanedir.Seninle evlenmek istemiyorum demenin en şekil almış halidir.Çok uzun yıllardır tanıştığım, uzun yıllar birlikte olup 2-3 senedir ayrı olduğum eski erkek arkadaşım benimle tekrar görüşmek istedi arkadaşlar. Ben de ne kadar sular aksada unutamamıştım. Kırma dökme olmadan anlaşamadık diye ayrılmıştık. Bu yüzden önce yüz vermesem de ısrarla tekrar tekrar görüşme talebine olumlu yanıt verdim. 6-7 aydır görüşüyorduk. Ailesini de eskiden tanıyorum daha önceden tanıştırmıştı. Evcimen bi insandır dışarıda gezmeyi oldu olası sevmez. Genelde evde vakit geçiririz film dizi izleriz beraber yapboz falan yaparız atölye çalışmaları falan yaparız. Son dönemlerde benimle sürekli cinsel olarak yakınlaşmaya çalışıyor ve bir gün bana ben evlilik düşünmüyorum diye bir cümle kurdu. Tartıştık. Ve ben kendisi ile görüşmeyi kesmek istediğimi söyledim. Sen beni çok yanlış anlamışsın yatma kalkma işleriyse derdin başkasını bul dedim. Hayır alakası yok derdim o değil senin yanında mutluyum ama bizden evlilik de olmaz ben evlilik düşünmüyorum kendi işimi kendim görüyorum yemeğimi de yaparım ütümü de yaparım evlilik düşünmüyorum dedi. Evlilik senin için sadece ev işlerinin yapılması mı onları yapıyorsun kendi başına mutlusun diye evlenmeyecek misin hiç dedim. O zaman 5 yıl görüştüğün her şeyiyle tanıdığın insanı 2 yıl aradan sonra neden aradın neden sürekli görüşmek vakit geçirmek istiyorsun. Bi gelecek düşünmediğin ve bunu peşinen söylediğin bi insanın hayatına neden dahil oluyorsun dedim. Dürüstçe söyledim işte kandırsa mıydım seni diyor. kadınlarla ilgili şu tespit doğruymuş “kadınlara doğruları değil duymak istediklerini söyleyin, onlar bunu ister” doğru tespitmiş diyor. Şaka gibi. Dedim ben evlilik meraklısı bi insan değilim. Ergen de değilim hadi hop evlenelim masallarına kanacak ama daha başından evlilik düşünmüyorum diyen ve benimle sürekli yakınlaşmaya çalışan adamın derdi başkadır kusura bakma yolun açık olsun dedim gel yüzyüze görüşelim dedi gittim sarılıyor saçlarımı okşuyor vs sana seni sevmiyorum demiyorum sadece ilişkilerimi devam ettiremiyorum sürdüremiyorum seninle mutluyum yanında çok huzurluyum güzel vakit geçiriiyoruz ilerletmeye gelince tıkanıyorum ben de bilmiyorum dedi. Ben de bugün kendisine mesaj attım ve konuşma beni tatmin etmedi. Ben vakit geçirmen için bir oyuncak değilim. Ben geleceği olmayan ve bunun bana peşinen söylendiği bi ilişkiyi sürdürmem bu ben takılacak yatıp kalkacak kız arıyorum demektir ve bana göre değil yolun açık olsun dedim ve açıklama bile yaptırmadan engelledim. Ne düşünüyorsunuz arkadaşlar bu adamın tek derdi başka şeyler mi sizce bi insan neden evlilik düşünmüyorum dediği halde 5 yıl beraber olduğu kadını arayıp sürekli görüşüp durmak ister
evliliği yemekten ütüden ibaret görüyor paşa
Sadece takilalim, guzel vakit gecirelim ama ciddi bisey bekleme benden diyor. Beni eglendir ama evlendirme diyor. En sinir bozucu tiplerden yerinde olsam bu sefer kacar ve unuturdum.Çok uzun yıllardır tanıştığım, uzun yıllar birlikte olup 2-3 senedir ayrı olduğum eski erkek arkadaşım benimle tekrar görüşmek istedi arkadaşlar. Ben de ne kadar sular aksada unutamamıştım. Kırma dökme olmadan anlaşamadık diye ayrılmıştık. Bu yüzden önce yüz vermesem de ısrarla tekrar tekrar görüşme talebine olumlu yanıt verdim. 6-7 aydır görüşüyorduk. Ailesini de eskiden tanıyorum daha önceden tanıştırmıştı. Evcimen bi insandır dışarıda gezmeyi oldu olası sevmez. Genelde evde vakit geçiririz film dizi izleriz beraber yapboz falan yaparız atölye çalışmaları falan yaparız. Son dönemlerde benimle sürekli cinsel olarak yakınlaşmaya çalışıyor ve bir gün bana ben evlilik düşünmüyorum diye bir cümle kurdu. Tartıştık. Ve ben kendisi ile görüşmeyi kesmek istediğimi söyledim. Sen beni çok yanlış anlamışsın yatma kalkma işleriyse derdin başkasını bul dedim. Hayır alakası yok derdim o değil senin yanında mutluyum ama bizden evlilik de olmaz ben evlilik düşünmüyorum kendi işimi kendim görüyorum yemeğimi de yaparım ütümü de yaparım evlilik düşünmüyorum dedi. Evlilik senin için sadece ev işlerinin yapılması mı onları yapıyorsun kendi başına mutlusun diye evlenmeyecek misin hiç dedim. O zaman 5 yıl görüştüğün her şeyiyle tanıdığın insanı 2 yıl aradan sonra neden aradın neden sürekli görüşmek vakit geçirmek istiyorsun. Bi gelecek düşünmediğin ve bunu peşinen söylediğin bi insanın hayatına neden dahil oluyorsun dedim. Dürüstçe söyledim işte kandırsa mıydım seni diyor. kadınlarla ilgili şu tespit doğruymuş “kadınlara doğruları değil duymak istediklerini söyleyin, onlar bunu ister” doğru tespitmiş diyor. Şaka gibi. Dedim ben evlilik meraklısı bi insan değilim. Ergen de değilim hadi hop evlenelim masallarına kanacak ama daha başından evlilik düşünmüyorum diyen ve benimle sürekli yakınlaşmaya çalışan adamın derdi başkadır kusura bakma yolun açık olsun dedim gel yüzyüze görüşelim dedi gittim sarılıyor saçlarımı okşuyor vs sana seni sevmiyorum demiyorum sadece ilişkilerimi devam ettiremiyorum sürdüremiyorum seninle mutluyum yanında çok huzurluyum güzel vakit geçiriiyoruz ilerletmeye gelince tıkanıyorum ben de bilmiyorum dedi. Ben de bugün kendisine mesaj attım ve konuşma beni tatmin etmedi. Ben vakit geçirmen için bir oyuncak değilim. Ben geleceği olmayan ve bunun bana peşinen söylendiği bi ilişkiyi sürdürmem bu ben takılacak yatıp kalkacak kız arıyorum demektir ve bana göre değil yolun açık olsun dedim ve açıklama bile yaptırmadan engelledim. Ne düşünüyorsunuz arkadaşlar bu adamın tek derdi başka şeyler mi sizce bi insan neden evlilik düşünmüyorum dediği halde 5 yıl beraber olduğu kadını arayıp sürekli görüşüp durmak ister
Evlenmek ıstemıyormus sanki çok önemli bir soyadı var da kime verıcegıne karar veremiyor.
Ben bırıne bunu demıstim şok olmustu
Seninle mutluyum, huzurluyum, iyi vakit geçiriyoruz diyor ama sevgiye, aşka dair tek kelime etmiyor, iyiymiş.Çok uzun yıllardır tanıştığım, uzun yıllar birlikte olup 2-3 senedir ayrı olduğum eski erkek arkadaşım benimle tekrar görüşmek istedi arkadaşlar. Ben de ne kadar sular aksada unutamamıştım. Kırma dökme olmadan anlaşamadık diye ayrılmıştık. Bu yüzden önce yüz vermesem de ısrarla tekrar tekrar görüşme talebine olumlu yanıt verdim. 6-7 aydır görüşüyorduk. Ailesini de eskiden tanıyorum daha önceden tanıştırmıştı. Evcimen bi insandır dışarıda gezmeyi oldu olası sevmez. Genelde evde vakit geçiririz film dizi izleriz beraber yapboz falan yaparız atölye çalışmaları falan yaparız. Son dönemlerde benimle sürekli cinsel olarak yakınlaşmaya çalışıyor ve bir gün bana ben evlilik düşünmüyorum diye bir cümle kurdu. Tartıştık. Ve ben kendisi ile görüşmeyi kesmek istediğimi söyledim. Sen beni çok yanlış anlamışsın yatma kalkma işleriyse derdin başkasını bul dedim. Hayır alakası yok derdim o değil senin yanında mutluyum ama bizden evlilik de olmaz ben evlilik düşünmüyorum kendi işimi kendim görüyorum yemeğimi de yaparım ütümü de yaparım evlilik düşünmüyorum dedi. Evlilik senin için sadece ev işlerinin yapılması mı onları yapıyorsun kendi başına mutlusun diye evlenmeyecek misin hiç dedim. O zaman 5 yıl görüştüğün her şeyiyle tanıdığın insanı 2 yıl aradan sonra neden aradın neden sürekli görüşmek vakit geçirmek istiyorsun. Bi gelecek düşünmediğin ve bunu peşinen söylediğin bi insanın hayatına neden dahil oluyorsun dedim. Dürüstçe söyledim işte kandırsa mıydım seni diyor. kadınlarla ilgili şu tespit doğruymuş “kadınlara doğruları değil duymak istediklerini söyleyin, onlar bunu ister” doğru tespitmiş diyor. Şaka gibi. Dedim ben evlilik meraklısı bi insan değilim. Ergen de değilim hadi hop evlenelim masallarına kanacak ama daha başından evlilik düşünmüyorum diyen ve benimle sürekli yakınlaşmaya çalışan adamın derdi başkadır kusura bakma yolun açık olsun dedim gel yüzyüze görüşelim dedi gittim sarılıyor saçlarımı okşuyor vs sana seni sevmiyorum demiyorum sadece ilişkilerimi devam ettiremiyorum sürdüremiyorum seninle mutluyum yanında çok huzurluyum güzel vakit geçiriiyoruz ilerletmeye gelince tıkanıyorum ben de bilmiyorum dedi. Ben de bugün kendisine mesaj attım ve konuşma beni tatmin etmedi. Ben vakit geçirmen için bir oyuncak değilim. Ben geleceği olmayan ve bunun bana peşinen söylendiği bi ilişkiyi sürdürmem bu ben takılacak yatıp kalkacak kız arıyorum demektir ve bana göre değil yolun açık olsun dedim ve açıklama bile yaptırmadan engelledim. Ne düşünüyorsunuz arkadaşlar bu adamın tek derdi başka şeyler mi sizce bi insan neden evlilik düşünmüyorum dediği halde 5 yıl beraber olduğu kadını arayıp sürekli görüşüp durmak ister
Adam kadınları beyaz eşya ya da küçük ev aleti sanıyor heralde evlenmemek için gerekçeye bakTamam da ütüsünü kendi yapiyor, sana ihtiyacı yokmus