- 10 Ekim 2014
- 31.468
- 140.742
- Konu Sahibi fiyonaprensesolan
Bu muhabbetleri biraz kapatmamız gerekiyor bence de pek gerekli değil şu an. Teşekkür ederimm
Rica ederim. Evet, şuan olduğunuz anı yaşayın en güzeli.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bu muhabbetleri biraz kapatmamız gerekiyor bence de pek gerekli değil şu an. Teşekkür ederimm
Eğer bunun icin sizin imajınızin zedelenmedigini önce kendiniz inanin. Yetiskin insansiniz. Hayatinizin Tum kararları size ait. Hesap vermek zorunda degilsiniz. Eğer bunun icin iliski zedelenecekse baştan bitsin.Merhaba kızçeler, daha önce burayı takip etsem de yeni üye oldum ve iç döküp bu konular hakkında fikir almak istedim. Uzun olacak ama özet geçmeye çalışacağım.
27 yaşında olacağım ay sonu. Bugüne kadar sağlıklı (uzun ve mutlu) bir ilişki yaşamadım diyebilirim. Yanlış tercihler yaptım ve belki mutlu bir birliktelik yaşayabileceğim karakterdeki kişilere karşı da hiç bir hissim olmadığı için devam edemedim.
Şu an 2 aydır tanıdığım 1 aydır da sevgilim olan birisi var hayatımda. Ortak arkadaşlarımızın olduğu, yaşadığımız yerin küçük olması sebebiyle ailesini, işini gücünü, karakterini, arkadaş çevresini yakından gözlemleyebildiğim biri. Ve derler ya efendi erkek yerine piç tercih edilir diye, bu kişi orada geçen “efendi” erkek kategorisinde tanıdığım kadarıyla.
Evliliği isteyen, bunun için evini de almış olan biri (bi yuva kurma hazırlığında demek istiyorum). Hemen hemen her konuyla ilgili gelecek planına beni dahil eder, kitapları çok sevdiğim için bi odayı sana kitap odası yaparız der, gitmek istediğim yerlerden bahsederim her sene birine gider gezer görürüz der. Böyle şeyleri uzattıkça tadının kaçtığını düşünüyorum seneye bu zamanlarda her şeyi bitirmiş olalım der. Geçen gün nişan töreninin büyük olmasına gerek olmadığını, nikah şahitlerini falan konuştuk mesela.
Yani düşünüyorum 30 yaşında ortak çevremizin de olduğu ufak bir ilçede yaşadığımız adam kalkıp bunlar ile ilgili boş hayaller kurdurmuyordur bana değil mi? Ya liseli hayalleriyse bunlar? Aklıma o kadar yer ediyor ki onunla evlenecek olma fikri ve 2 ayda bu fikre kapılmış olmak o kadar ergence geliyor ki aynı zamanda.. ve imkansız geliyor..
2 ay çok çok kısa bir süre ama haftada 2-3 defa görüştük bu süreçte. Arkadaşlarıyla da tanıştım yani sanırım fazlaca benimsedik birbirimizi.
Diyeceksiniz ki ee sorun ne? Sorun biz cinsellik de yaşadık. Nasıl doğru ifade ederim bilmiyorum, ama bunu yaşamak karşı tarafta olumsuz bir izlenime ya da rahatlığa sebep olur mu acaba diye düşünmeden edemiyorum. Bana karşı davranışından, bakışından, beni düşünmesinden cinsellik için blöf evlilik hayali ya da sahte gelecek planları yapacak bir adam olmadığı sonucuna varmak istiyorum. Ama geçmiş tecrübelerimden de kaynaklı “acaba?” Oluyor içimde. Bundan ona da ufak ufak bahsettiğimde daha beni tanımıyorsun normal, bi kaç ay sona anlayacaksın diyor örneğin.
Cinsellik için çok az bir tanışma süresi olduğunu biliyorum ama buna bir zaman biçmek de ne kadar doğru emin değilim. Sık sık görüşüp farklı ortamlarda da tanıma fırsatın olan biriyle arada çekim de varsa bu yaşanıyor işte.
Siz ne düşünüyorsunuz bu konuda kızlar? Bu kadar erken cinsellik yaşanması o ilişkinin ciddiyetini zedeler mi? Evlilik ile ilgili hayal kurarken bile yaşanması imkansız bir şeymiş gibi geliyor nedense. Mutlu ve her şeyin yolunda gittiği birlikteliğe bile neden inanıp mutlu olmayı seçemiyorum da sorguluyorum her şeyi..
Bu konuyu daha önce okuduğuma eminim… daha önceden konu açmış mıydınız?Merhaba kızçeler, daha önce burayı takip etsem de yeni üye oldum ve iç döküp bu konular hakkında fikir almak istedim. Uzun olacak ama özet geçmeye çalışacağım.
27 yaşında olacağım ay sonu. Bugüne kadar sağlıklı (uzun ve mutlu) bir ilişki yaşamadım diyebilirim. Yanlış tercihler yaptım ve belki mutlu bir birliktelik yaşayabileceğim karakterdeki kişilere karşı da hiç bir hissim olmadığı için devam edemedim.
Şu an 2 aydır tanıdığım 1 aydır da sevgilim olan birisi var hayatımda. Ortak arkadaşlarımızın olduğu, yaşadığımız yerin küçük olması sebebiyle ailesini, işini gücünü, karakterini, arkadaş çevresini yakından gözlemleyebildiğim biri. Ve derler ya efendi erkek yerine piç tercih edilir diye, bu kişi orada geçen “efendi” erkek kategorisinde tanıdığım kadarıyla.
Evliliği isteyen, bunun için evini de almış olan biri (bi yuva kurma hazırlığında demek istiyorum). Hemen hemen her konuyla ilgili gelecek planına beni dahil eder, kitapları çok sevdiğim için bi odayı sana kitap odası yaparız der, gitmek istediğim yerlerden bahsederim her sene birine gider gezer görürüz der. Böyle şeyleri uzattıkça tadının kaçtığını düşünüyorum seneye bu zamanlarda her şeyi bitirmiş olalım der. Geçen gün nişan töreninin büyük olmasına gerek olmadığını, nikah şahitlerini falan konuştuk mesela.
Yani düşünüyorum 30 yaşında ortak çevremizin de olduğu ufak bir ilçede yaşadığımız adam kalkıp bunlar ile ilgili boş hayaller kurdurmuyordur bana değil mi? Ya liseli hayalleriyse bunlar? Aklıma o kadar yer ediyor ki onunla evlenecek olma fikri ve 2 ayda bu fikre kapılmış olmak o kadar ergence geliyor ki aynı zamanda.. ve imkansız geliyor..
2 ay çok çok kısa bir süre ama haftada 2-3 defa görüştük bu süreçte. Arkadaşlarıyla da tanıştım yani sanırım fazlaca benimsedik birbirimizi.
Diyeceksiniz ki ee sorun ne? Sorun biz cinsellik de yaşadık. Nasıl doğru ifade ederim bilmiyorum, ama bunu yaşamak karşı tarafta olumsuz bir izlenime ya da rahatlığa sebep olur mu acaba diye düşünmeden edemiyorum. Bana karşı davranışından, bakışından, beni düşünmesinden cinsellik için blöf evlilik hayali ya da sahte gelecek planları yapacak bir adam olmadığı sonucuna varmak istiyorum. Ama geçmiş tecrübelerimden de kaynaklı “acaba?” Oluyor içimde. Bundan ona da ufak ufak bahsettiğimde daha beni tanımıyorsun normal, bi kaç ay sona anlayacaksın diyor örneğin.
Cinsellik için çok az bir tanışma süresi olduğunu biliyorum ama buna bir zaman biçmek de ne kadar doğru emin değilim. Sık sık görüşüp farklı ortamlarda da tanıma fırsatın olan biriyle arada çekim de varsa bu yaşanıyor işte.
Siz ne düşünüyorsunuz bu konuda kızlar? Bu kadar erken cinsellik yaşanması o ilişkinin ciddiyetini zedeler mi? Evlilik ile ilgili hayal kurarken bile yaşanması imkansız bir şeymiş gibi geliyor nedense. Mutlu ve her şeyin yolunda gittiği birlikteliğe bile neden inanıp mutlu olmayı seçemiyorum da sorguluyorum her şeyi..
Önceki mesajımda da aynı şeyden bahsettim. Hep erkeğin gözünden bakmasını istiyoruz kadınlara. Bu fikirleri aşan çoook erkek var emin olun. Sizinle bir şey yaşadığında sizi kullanmış hissetmeyen, ayrılırken yüzünüze vurmayı aklından bile geçirmeyen, bahsini bile etmeyen. Bunları konuşanlar ayak altı zavallılar.Küçük bir şehirde, efendi olarak adlandırılan adamın 2 aylık süre içerisinde kendisiyle cinsellik yaşayan bir kadınla ciddi düşüneceğini sanmıyorum. Böyle adamlar her haltı yer ama bakire kız ister genellikle Kendi söylemlerine göre de "temiz kız" istiyorum derler.
Sana böyle muamele yapmaya başlarsa, kendisinin tam bir şerefsiz olduğunu ilet kendisine
E biz onuncu gün seviştik, tatillere gittik ne kaçamaklar yaptık. Üçüncü senemizde evlendik on yıldır beraberiz hiç bir sorun yaşamadık. Genellemelerin çoğunluğu yanlıştırKüçük bir şehirde, efendi olarak adlandırılan adamın 2 aylık süre içerisinde kendisiyle cinsellik yaşayan bir kadınla ciddi düşüneceğini sanmıyorum. Böyle adamlar her haltı yer ama bakire kız ister genellikle Kendi söylemlerine göre de "temiz kız" istiyorum derler.
Sana böyle muamele yapmaya başlarsa, kendisinin tam bir şerefsiz olduğunu ilet kendisine
Kız senin banın ne ara açıldı. Hemmmen sema pamir modumu açıp dislikelıyorum.Küçük bir şehirde, efendi olarak adlandırılan adamın 2 aylık süre içerisinde kendisiyle cinsellik yaşayan bir kadınla ciddi düşüneceğini sanmıyorum. Böyle adamlar her haltı yer ama bakire kız ister genellikle Kendi söylemlerine göre de "temiz kız" istiyorum derler.
O zihniyete göre eşiniz de yollu oluyor neyse namusunu temizlemişsiniz en azından adamcağızın :)E biz onuncu gün seviştik, tatillere gittik ne kaçamaklar yaptık. Üçüncü senemizde evlendik on yıldır beraberiz hiç bir sorun yaşamadık. Genellemelerin çoğunluğu yanlıştır
Böyle bir cevap arıyordum sanırımİlk bulusmada cinsellik yasayip 8 yildir evli biri olarak diyorum ki rahat ol dostum. Karsilikli his meselesi bunlar. Adam zaten buna göre olumsuz düsüncelere kapilacak biriyse ergenlikten cikamamistir.
Hayır ilk üyeliğim bu ilk defa konu açıyorumBu konuyu daha önce okuduğuma eminim… daha önceden konu açmış mıydınız?
İyi ki üye olup bu konuyu açtım. Güçsüz ve lütfen kocam olsun mantığı ile evlilik isteyen biri asla değilim. Sadece bu kişiyle birlikte o yola girmeyi şu an ki hislerimle istiyorum. Bunun bozulmasını hele öyle bir konudan bozulmasını istemiyorum. Bundan korkuyorum açıkçası. Off ne büyük anlamlar yüklüyoruz aslında toplum nedeniyle.Bizim kızların en büyük sorunu bu bence. Karşı tarafın evlilikle ilgili düşüncelerine o kadar çok odaklanıyorsunuz ki karşınızdakinin gerçekten evlenmeye layık olup olmadığını düşünemiyorsunuz. Cinselliğe de aynı şekilde kullanılmış olma penceresinden bakmaktan vazgeçin. İsterseniz ilk buluşmada yaşarsınız bunu, isterseniz evlendikten sonra. Bunun sizin değerinizden bir şey kaybettirdiğini düşünüyorsanız, evlenene kadar yaşamayın en iyisi. Biz eşimle arkadaş ortamında tanıştık, daha sonra ilk görüşmemizde birlikte olduk. Bir çekim oldu, istedik ve yaşadık. Bu kadar.
Pembe panjurlu evimiz olsun modundan biraz sıyrılıp şu an’a odaklanmak en iyisi olacak. Bu kadar erken hayaller kurmak sağlam olmayabilir evet. Teşekkür ederim.Cinsellik bi kenara, 2 ayda sürekli gelecek planı konusan erkek olmaz bence....Yani fake davranıslar...kitap odan olur vs tamamen kendine bağlama çabası bence...hiçbir erkek 2 ayda evlilik hayali kurmaz ve bu sekildr pembe hayal kurmaz...senin duymak istediklerini soyluyor...dikkatli ol