Evlilik bitirme nedenleri

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Terbiyesizlik yapmayın ben eşime asık olarak evlendim ama sonunun böyle olacağını kimse bilemezdi. Evlenmeden önce kayınvalidemde melek gibiydi eşimde.
Bakın o beğenmediğiniz aileniz bile görmüş bir şeyleri, bu hayatı reva görmemiş size. Sandığınız kadar düşman olsalardı sizi bu aileye hususi verirlerdi. Melek değillermiş, siz gençlikten toyluktan görmemişsiniz.

Yargılarim da, konuyu açtıktan sonrasi bize kalmış.
Ne düşündünüz ne hayal ettiniz? Bu kisiye kaçıp kabile hayati yasamayi mi?

Kendim istedim dedikten sonra sikayet etmek bana mantikli gelmiyor.

Ne sandiniz ki?
O kabilenin içine girip mutlu mutlu sorunsuz yasamayi hayal etmediniz sanırım?

Görünen köy kılavuz istemez.

Esiniz sizi annesine hizmet edin diye getirmiş, siz de kör gözle gitmişsiniz.

Sizi sevmemis bile, neleri layik görmüş.

Kuralmış gibi hemen doğurur sizin gibiler, sasirtani gormedim daha.

cok guzel hayatlariniz varmis gibi, bir de cocuk ortak ediyorsunuz o hayatlara.

Şimdi buna da eşime çok aşıktım, çocuk sahibi olmayı çok istedim BLA BLA diye cevap yazar muhtemelen. Şu konularda ailesi düzgün olan bir tane konu sahibi görmedim. Keşke ailelere sorabilme şansımız olsa kimbilir onlar neler neler anlatır...

Amaç sizi kırmak yargılamak aşağılamak değil kimseyi yanlış anlamayın. Gözünüz açılsın diye söyleniyor. Olur da eşiniz sizin boşanma kararinizdan sonra melek rolü kesip aklınızı çelmeye kalkarsa sakın ola ki inanmayın diye. Bir kere işin içine şiddet girmiş. Sağlıklı bir durum değil. Kendinizi ve çocuğunuzu kurtarın. Birlikte güzel bir geleceğiniz olur inşallah

Terbiyesizlik yapmayın ben eşime asık olarak evlendim ama sonunun böyle olacağını kimse bilemezdi. Evlenmeden önce kayınvalidemde melek gibiydi eşimde.
Aslında bilindik hikayelerde gözümüz kör yaşımızda genç olunca böyle oluyor. Hep kaçıp hem de bir arada oturmak nasıl mutluluk getirebilir? Bide üstüne ilk aydan çocuk?
Eşinize ya ayrı eve çıkarız ya da boşanırız diyeceksin net bi şekilde.
Bu arada her halükarda ailenle aranı düzelteceksin arkanda olmaları önemli.

Benimde isteğim bu ayrılmak ve kendi hayatımı kurmak

Benimde isteğim bu ayrılmak ve kendi hayatımı kurmak
Yapabilirsiniz içinizdeki güce inanın. Şiddete ve kötü muameleye maruz kalmaktansa biraz zorlanarak da olsa yeni bir hayat kurmak daha iyidir. Kadınlar isterse her şeyi yapabilirler

haydi aile bir ise yaramiyor sahip cikmamis diyelim, diyelim yani..
Kendi akli da yok ki!
tamam ask insanin gözünü kör eder ama; yinede azicik bir mantik yürütülemez, gelecek öngörülemez mi?
Ben askimi nerede yaşayacağım ulan o evde demez mi? sinirlerim bozuldu.
neyse benim özlü sözümdür bu, herkes mutlu olamaz bu dunyada, bazilari da mutsuz olacak, yanlış tercihler yapacak, o tercihlerin bedelini cok aci bir muhasebe ile odeyecek vs.
Hayat bu.

MIş.. Mişş.. Hepsi geride kalmış hatalar için laf söylemek bana düşmez, zaten kimse düşerse düşsün bir şeyi de değiştirmez..
Bundan sonrası için neler yapabilirsiniz kendimce fikrimi beyan edeyim.
Bir kaç arkadaşta söylemiş kızınızı alıp kendi ailenizin yanına gidin ve eşinize ayrı eve çıkmazsa ayrılacağınızı söyleyin.
Zira eşiniz ile sizin durumunuz evlilikten çıkmış çoktan..
He eşiniz kabul etmezse de kendi aileniz ne derse desin onlarla kalın elin sıkıntısını çekip, lafını, sözünü işitmektense kendi anne babanızın derdini çekersiniz.

Allah yardımcınız olsun.

Ev üstüne ev olmaz. Siz daha bir aile olmamışsınız. Eşiniz karsı olduğunun çocuğu olduğunun farkında bile değil. Ne yapın edin taşının o evden ayrılmayı düşünmüyorsanız eşiniz ikna olsun diye bir süre annenizin evine gidin. Ev tutmayana kadarda geri dönmeyin. Ayrılacaksanız da bir süre para vermeyin kv alamıyorum deyin sonra verecekler deyip oyalayın ev tutmak için paranız olsun. Umarım daha iyi maaşa çalışabileceğiniz iş bulursunuz bu zamanda asgari ücretle geçinmek çok zor. Allah yardımcınız olsun

Okudukça sinirlerim bozuldu. Al çocuğunu çık git daha ne yapacaksın ne olabilir çözüm? Deliriyorum böyle saflık derecesinde aşıktım sevdim kaçtım muhabbetlerine kusura bakmayın artık bitsin şu kadınların ona buna deli gibi hizmet etmeleri, esaret gibi yaşamaları. Kazandığın para ne münasebet elinden alıyorlar? Aklınızı yitirmeyin birini sevince ne olur..

Evlenmeden önce esimde hangi kötü huylar varsa, hala var. Hatta ben daha tahammülsüz olduğum için fazla fazla sinir oluyorum. Aşktan gözün kör olmuştur senin, gorememissindir gerçek yüzlerini. Yoksa melek falan olmadılar hiç bir zaman.

Üzgünüm ama kendiniz etmiş kendiniz bulmuşsunuz.Hangi kafa size kaynana elti birlik oturmaya, işsiz adama kaçmaya ikna etti???
Dost acı söyler eşiniz sizi hiç sevmemiş bu ilişkiye sizin kadar emek vermemiş hiç keyfi duzeni bozulmamış.Cevap basit ya bu deveyi güdersin,ya bu diyardan gidersin.Adam sizin için tatlı canını hiç yormaz,siz olsanızda olur olmasanız da gider bir saf daha bulur getirir aynı düzene devam isterseniz deneyin görün.......

Terbiyesiz. Evliligimde en azından esimlemutluydum ilk 1 yılımdan sonra değişti eşim. Çocuktan sonra . Ben hatalar yapmış olabilir ama evlenip dünyaya hemen tavuk gibi çocuk yumurtlayip gelecek planları kuramayan bilinçsiz cahil değilim şuan bı çabam zaten var kpss, farklı iş arayışları gibi. Ne kadar kötü iğrenç bı kalbiniz var ben yardım edin diye yazdım. Siz hakaret ediyorsunuz asagiliyorsunuz belliki bu yaşınıza kadar hiç yanlış yapmadan mükemmel yaşayarak gelmişsiniz.

Bir insan kendi hayatı yetmezmiş gibi bir de çocuğunun hayatını bile isteye bu derece mahvedemez, sizi tebrik etmeye geldim sadece.. Geri kalanı arkadaşlar söyleyecek zaten..

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…