Evlilik bitirme nedenleri

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Mrym025

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
9 Temmuz 2019
20
-7
36
28
Merabalar lütfen dikkatli okuyun ve bana akıl verin !!!!

Bir konuda size danışmak istiyorum ben 5 yıllık evliyim 3,5 yaşında bir çocuğum var, kaçarak evlendim ve eşimin ailesi eltim ile birlikte aynı evde yaşıyoruz. Kaçmayı birlikte yaşamayı eltimle kalmayıda ben istedim evlenmeden önce ve eşime çok aşık olarak evlendim. Evlenirken herşeyim eksiksizdi ama ben altın istemedim eşime ailesine yük olmayayım Evlenince herşey değişti kısacası 1 ay sonra hamile kaldım kendi isteğimle eşim hamileyken şehir dışına çalışmaya gitti kayınvalidem iş yapmayida yaptirmayida çok sever hamileliğim boyunca çok kotu zamanlar geçirdim (aşağılama azarlama neymiş sinirliymis idare edecekmisiz) eşimin annesinden dolayı esimede sorun olmasın diye hiç bişey anlatmadım bende kayınvalideme cevap vermeden ne diyorsa yaptım eşimde annesini arayıp iş yaptırma karım hamile diyordu banada sorduğunda yapmıyorum deyip yemin ediyordum halbuki köpek gibi iş yapiyordum. Sonrası eşim geldi lohusa dönemim ve kızım 1 yasına gelene kadar herşey dahada kötü ilerledi annem kızıma kendi kızı gibi davrandı sen beceremezsin sen yapamazsınlar yine eşime anlatmadım 1 yasından sonra anlatmaya basladım eşim annesine evi ayırmak istediğini söyledi kıyametler koptu yine ben doldurmuş oldum 1 sene sabredin dedi (üzerinden 3 sene geçti). ise basladım evden kaçmak için bütün maaş eve gidiyor esiminde ve kızıma bişey beğenip alamıyorum bile gezme yok doğru duzgun. kayinpederimden haftalık harcligimizi alıyorduk. Kendi ailem önceden de ebliliktede hiç arkamda durmadi. Derken eşim iyice soğuk davrandı zaten bişey paylasamiyorduk aynı yatakta zor bı araya geliyorduk halada oyle cinsel ilgisizliği, hiç bir romantiklik yok, evde olmasam nerdeyim diye merak etmez aramaz, işten eve evden işe çoğu zaman bütün ilgisi sadece kızıma haftanın 4-5 günü evde okey masaları yatağa hep benden sonra gelir yada aşağıda uyur. Bir kere kavga esnasında kızımın önünde (2 yaşındaydı) beni dövdü dışarda herkesin içinde. Sonra çok yalvardı ama onu hiç atlatamadim. Gel gelelim 5 sene oldu 3 senedir çalışıyorum kendi evimiz için hiç bişey alamıyorum bütün maaş eve annem konuşurken kızıma benim kızım diye hitap ediyor bı arada ayrilirsaniz çocuğu vermem diye tehdit ediyordu. Eşimin ilgisizliği psikolojim bozuldu ağlama krizlerine giriyorum ve eşim bu şartlarda nasıl ayrılacağız diyor hala ayrilmadik. Evliliğimi bitirmek istiyorum kızım babasız kalmasın diye çok denedim ama defalarca kavga etmemize rağmen eşimin bı çabası yok kizdigimda gönlümü almak için uğraşmaz. Ayrilsam arkamda duracak bı ailem yok kendim özelde asgari ücrete çalışıyorum ne yapacağımı bilmiyorum kafayı yiyicem artık bana bı yol gösterin lütfen

Kayınvalide ile yaşamak ve herşeye susmak için motivasyonunuz neydi? Kendi ana babanız şunun binde birini yapsa ağızlarının payını verirsiniz, elin capulcularina maasallah gık dememişsiniz. Sizin gibi deli cesareti olanlara gerçekten hayret ediyorum, bir kere de mi birşeye kalkışırken sonunu düşünmüyorsunuz? Ailenizin gönlünü alın, en azından ailenize hizmet eder çocuğunuzu istediğiniz gibi büyütürsünüz, kocanizdan da bi halt olmaz zaten.

Duruma çok üzüldüm açıkçası ama sizde de hata var zamanında eşinize yalan söylemek yerine keske doğru düzgün anlatsaydınız. Ev ev üstüne hiçbir zaman olmaz. Ben bunu bilir savunurum. Eşinizi karşınıza alıp uygun bir dille her şeyi anlatın ve evi ayırmayı teklif edin kabul etmezse de o zaman davranışlarına çeki düzen vermesini ve ailesini de uyarmasını isteyin baktınız yine olmuyor boşanmaya gücünüz varsa boşanın böyle hayat geçmez.

Gerçekten amacım kimseyi kirmak kınamak değil ama daha bağımsızlığınızı kurup ayrı bir eve bile cikamamisken eltiler kayinlar hep bir arada yaşarken neden alelacele çocuk yaptınız? Bakın olan her zaman çocuklara oluyor

Yine kv olan bir kavga, tartışmayi abart ve eşinle konuş.Hakli olarak çık o evden kadın sığınmaya git

Kazandığı parayı kaynanasının avcuna koyuyormuş

Bu kadar vericiyseniz, maaşınıza kadar verip harçlık alacaksanız, evde hizmetçi olacaksanız gidin ailenize yapin bunlari.
Azar isitseniz bile kendi ana babanızdan gelmesi daha katlanılır...
Kusura bakmayın mükemmel bir çözüm sunamadim biliyorum ama içinde olduğunuz hayattan daha iyi olduğu kesin.

Kazandığı parayı kaynanasının avcuna koyuyormuş
O Allah'ın emri Burhan. Vallahi saç baş yolluyorum su deli cesaretini, cehaleti görünce. Bizim kızlarımız , kadınlarımız insan gibi yaşamayı neden kendilerine çok görüyor. İlla burunları b.ktan kurtulmayacak

Koca aşkından ölünse bizim kızlarımız ölür çünkü gerçekten.

Beni yargilayin diye yazmadım bunları. Ailem içinde çok çabaladım evlenmeden öncede sonrada asla arkamda duran bı ailem olmadı benim.

Kaçmayı birlikte yaşamayı eltimle kalmayıda ben istedim
hiç bir romantiklik yok,
Şu ikisini alt-alta okuyunca "ne olacağıdı" demek istedim.
Gerçekten ne bekliyordunuz, eltiler kayınlar koloni halinde bir eve doluşmuşsunuz?

Yazık... Gerçekten bilemedim, bişey yazmak istiyorum yazamıyorum.
Sadece, daha kendi evinize çıkmadan o sülalenin içinde çocuk yapmanıza kızdım okuyunca. Daha 1 aylık evliyken üstelik. Sonra işte forumlarda derdinize deva ararsınız...
Ailenizle iletişim kurun, mutlaka ne kadar zorluk yaşadığınızı detay detay anlatın. Direkt anne-babanızdan çekiniyorsanız önce kardeşleriniz varsa onlara çıtlatın, araya kuzen-akraba filan sokun haber yollayın. Bir biçimde ikna etmek zorundasınız... Başka kaçışınız maalesef yok.

Beni yargilayin diye yazmadım bunları. Ailem içinde çok çabaladım evlenmeden öncede sonrada asla arkamda duran bı ailem olmadı benim.
Madem ailen arkanda durmayacaktı kaçarken bunları düşünmeliydin. Neyse olan olmuş kaçtın;
-Peki niye altın istemiyorsun? Altın bir güvencedir.
-Basta eltiyle yaşamak istemen ayrı bir fiyasko. En başından ayrılsaydın şimdi kapın ayrı olacaktı.
-Kaynanana annem demene ayrı bir sinir oldum kadın çocuğunu göstermemekle tehdit ediyor üstelik.
-Kazandığın parayı verip harçlık alman daha bir fiyasko.

Ha madem paranı kazanıyorsun çocuğunu al ayrıl kendi düzenini kur.

Kayın aileniz durdu mu bari? Sizi yargilamiyorum, sonuç olarak şu sayfayı kapattığım an hayatımda yoksunuz, hayatınızda yokum. Bence siz başkalarını suclayana kadar biraz kendinize dönüp bakın. Nerelerde yanlış yaptım, hala nerede yanlış yapıyorum diye bir sorun bakalım kendinize. Herşeye ok deme potansiyeliniz var madem gidin anne babanızın tuvaletini yıkayın, kaynana kp b.kunu yıkamaktan, mülteci kampı gibi yaşamaktan iyidir.

Terbiyesizlik yapmayın ben eşime asık olarak evlendim ama sonunun böyle olacağını kimse bilemezdi. Evlenmeden önce kayınvalidemde melek gibiydi eşimde.

Kaçtiginiz için arkanizda durmamişlardir. Yıl olmuş 2023 kaçma mi kaldı. Müge Anlı konuları tarzı hayatlar yaşamaktan ne zaman vazgecersiniz. Kim ne yaparsa yapsın o umrumda değil de sorgusuz sualsiz çocuk getiriyor insanlar dünyaya ben ona tutuluyorum

Ne yazikki kaçarak yapılan evliliklerin sonu boşamak oluyor.
Eşiniz istediği kadar boşanmak istemiyorum desin sizi çoktan gözden çıkarmış. Sadece kendine uygun birini bulamamış henüz. Bulana kadar sizi yanında tutmaya devam edecek sonrada sizi ortada bırakacak. Yerinizde olsam yavaş yavaş düzenimi kurar boşanırdım. Ortada bir evlilik yok çünkü.

Off bizim erkeklerimizde nasıl aşkından ölünecek tipler ya zaten... Bunlar hep sevgisiz çocuklar, eğitimsiz kişiler yetiştirmekten. Karın doyurmayi çocuk bakmak zannediyor bu ülkenin büyük kısmı. Sonuçta bu işte, insanca yaşamayı kendine layık görmeyen, capulcularin ayak altında paspas olan zavallı gencecik kadınlar birde bonus olarak sefil olma potansiyeli olan masum bebeler...çok kızıyorum cookkk

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…