amin kuzumcanım zaten evlilik başlı başına zor değil mi inşallah allah yardımcınız olurda düzelirsiniz eskisi gibi olursunuz
amin kuzum
ben de eşim de çalışıyoruz ne kazanılıyorsa bende duruyor ben ödemeleri yapıp kalanını altın vs olarak değrlendiriyorum tabi ne kadr biirkim vs hepsini eşim bilir ben eşten gizli birikime karşıyım eşimle ilişkimiz nişanlıyken de hep bu şekildeydi benim maaşımla destek oldum vs vs bu tarz konuşmalardan belli zaten senin paran benim param varmış aranızda çok yanlış ne yapılacaksa birlikte gizlilik olmamalı yeri gelir aldığım maaştan hiç para harcamam o ay eve borçlara gider bir gün de demedim ama benim maaşım falan
öncelıkle büyük harfle yazmak yasak onu söyleyim ,
sonra kocan olacak dangalaga söyle seni adam bildim yaptıgım birikimi
avcuna koydum altımıza araba alallım diye ama sen adam değilmişsin de ,
hem kel hem fodul yaaa
zor zamanlar değdiği zamanlarda sadece ev kiramız ve 1 2 binliralık taksitli borcumuz vardı onun dışında bir sıkıntımız yoktu zor zamanlarında bile ev kirasını ben yatırdım destek çıktımEşim benden gizli birikim yapsa ve zor zamanlarımda benden para gizlese
Sonra bi gün sürpriiiz hadi araba alalım dese
Ben küfrederim net.
hem dövmüşsünüz hem güldürmüşsünüz :)))))))))
valla ben birikim yapacam adam benım başıma kalkacak
onu var yaa çıktıgı yere sokarım ,
bende kocamdan gizli çok para birikim yaparım ve kocam bunu bilir ve bana herzaman minnet duyar ,
evimizi değiştirecektik ve tapu için parası eksikti yastıgın altına iki avuç altın koydum yattım
yataga yattı baktı yastıgın altından sesler geldı kaltı ışıgı açtı baktı ki avuçla altın
bunlar nereden çıtkı diyor , tapu için biriktirmiştim dedim , adam bildigin ağladı
sen nasıl bir kadınsın böyle diye ,
adam dediğin böyle olur , kafana kalkmaz
yaaa iananın para biriktirdim araba aldık ya daha birgüne birgün çevremize demedim ben biriktirdim ben aldım diye hep o almış beraber biriktirmişiz gibi göstermeye çalıştım incilmesin diye..birkere bile teşekkür etmedivalla ben birikim yapacam adam benım başıma kalkacak
onu var yaa çıktıgı yere sokarım ,
bende kocamdan gizli çok para birikim yaparım ve kocam bunu bilir ve bana herzaman minnet duyar ,
evimizi değiştirecektik ve tapu için parası eksikti yastıgın altına iki avuç altın koydum yattım
yataga yattı baktı yastıgın altından sesler geldı kaltı ışıgı açtı baktı ki avuçla altın
bunlar nereden çıtkı diyor , tapu için biriktirmiştim dedim , adam bildigin ağladı
sen nasıl bir kadınsın böyle diye ,
adam dediğin böyle olur , kafana kalkmaz
teşekkür ederimne kadar güzel yapmışsıınız biriktirmişsiniz valla çok hoş bende taktir ettim :)
darsı bana inşallah :)
Anladımzor zamanlar değdiği zamanlarda sadece ev kiramız ve 1 2 binliralık taksitli borcumuz vardı onun dışında bir sıkıntımız yoktu zor zamanlarında bile ev kirasını ben yatırdım destek çıktım
zor zamanlar dediği sadece ev kirası ve 1 2 binliralık taksitli alışveriş yaptıgı sıkıntı zaten çalışıyoruz bu zor zamn dediği bu kısım başka borcumuz yokki ve o zor zamanlar dediği kısımda zaten evin kiraısnı benim ödeediğim aylarda oldu... bunun dışında para biriktirdim birşeyler sahibi olalım diye zor zamnımda çıkartıp bana p*ara vermedin harcamak için diyorParayi kesin. Sevgisi artar.
Ote yandan zor zamanda birikimi cikarmayip hersey bitince hadi araba demenizde bence cok itici.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?