EVLİLİK AŞKI ÖLDÜRDÜ

valla ben birikim yapacam adam benım başıma kalkacak
onu var yaa çıktıgı yere sokarım ,

bende kocamdan gizli çok para birikim yaparım ve kocam bunu bilir ve bana herzaman minnet duyar ,

evimizi değiştirecektik ve tapu için parası eksikti yastıgın altına iki avuç altın koydum yattım
yataga yattı baktı yastıgın altından sesler geldı kaltı ışıgı açtı baktı ki avuçla altın
bunlar nereden çıtkı diyor , tapu için biriktirmiştim dedim , adam bildigin ağladı
sen nasıl bir kadınsın böyle diye ,

adam dediğin böyle olur , kafana kalkmaz
Benimde yastığımın altından iki avuç altın çıksa bende mutluluktan ağlarım :confused:

Anladım
Senin bi borcun olsaydı aynı desteği o gösterir miydi acaba
bir kadın olarak gereken her desteği verdim bakın motor almak istedi arabadan önce bütün maaaşımı verdim eline gitti motor aldı daha sonra sattı motoru para arada borclara gitti carta curta gitti yani bir kadın olarak elimden gelen herşeyi yaptım

bakın zor zamanlar dediği dönem sadece ev kiramız var ve 1 2 binliralık borcumuz var ve ben bu biriktirme sürecinde birde kira ödediğim aylar oldu eve harcadıgım aylar oldu zor zamanlar dediği 1 2 binlira borcu oldugu zamanlar insanların nekadar borcları var 1 2 binlira borcmu zor zaman

bir kadın olarak gereken her desteği verdim bakın motor almak istedi arabadan önce bütün maaaşımı verdim eline gitti motor aldı daha sonra sattı motoru para arada borclara gitti carta curta gitti yani bir kadın olarak elimden gelen herşeyi yaptım

işte sen fazlasını yapmışsın yapmaya devam ediyorsun canım benımm
çünkü kocan bukadar güzelliği hak etmıyor

Ben de eşime gerekli desteği verdim kendimden evimden kıstım benim sayemde bir sürü birikim yaptık
adam bana birikim yapıyosn eve bişey aldırmıyosn diye kızıyodnn bak ne kadar paramız var diyo
Daha ne yapmam gerekiyodu bilmiyorum

Ben de eşime gerekli desteği verdim kendimden evimden kıstım benim sayemde bir sürü birikim yaptık
adam bana birikim yapıyosn eve bişey aldırmıyosn diye kızıyodnn bak ne kadar paramız var diyo

bazen kafaları basmıyor olabilir :D

işte sen fazlasını yapmışsın yapmaya devam ediyorsun canım benımm
çünkü kocan bukadar güzelliği hak etmıyor
ben sadece sagı ve ilgi beklemedim araba aldık işe gidip geliyor arabayla bana saygısı ilgisi azaldı ben verdikce verdikce değersizleştirdim kendimi

sizde gereken desteği fazlasıyla yapmışsınız ama kıymet biliyorsa sıkınıt yok

BAKIN DİYORUMKİ OTURUYORUM KONUŞUYORUM HİÇ MUHABBET ETMİYORUZ KONUŞMUYORUZ NİYE BÖYLE OLDU DİYORUM NE KONUŞCAM SENLE GİT BAŞIMDAN DİYOR SABREDİYORUM TEKRAR DEVAM EDİYORUM KONUŞMAYA BÖYLE OLMAZ DAHA YAŞIMIZ GENÇ BÖYLE EVLLİLK OLMAZ DİYORUM İSTEMİYORSAN SÖYLE AYRILALIM DİYORUM N MUHABBET EDİYORSUN NE KONUŞUYORUN SADECE OYUN AÇIYOR OYUN OYNUYOR YAPTIGI BASKA BİRŞEY YOK BEN BÖYLE İYİYİM TAKIL KAFANA GÖRE DİYOR GEZİYORUZ TOZUYORUZ DAHA NE İSTİYORSUN DİYORZAMANA BIRAKALIM DİYOR İÇİMDEN GELMİYOR DİYOR İÇİNDEN GELMİYORSA BİTMİŞTİR DEDİM ÖYLE BİR DÜŞÜNCEM YOK DİYOR KENDİ KENDİNE TAKILIYOR

ben de eşim de çalışıyoruz ne kazanılıyorsa bende duruyor ben ödemeleri yapıp kalanını altın vs olarak değrlendiriyorum tabi ne kadr biirkim vs hepsini eşim bilir ben eşten gizli birikime karşıyım eşimle ilişkimiz nişanlıyken de hep bu şekildeydi benim maaşımla destek oldum vs vs bu tarz konuşmalardan belli zaten senin paran benim param varmış aranızda çok yanlış ne yapılacaksa birlikte gizlilik olmamalı yeri gelir aldığım maaştan hiç para harcamam o ay eve borçlara gider bir gün de demedim ama benim maaşım falan
zaten benim maaşım diye birşey kullanmadım benim maaşım kısmı 4 ay çalışmadı o dönemde benim maaşımla destek oldu diyorum benim maaşım benim benim deseydim araba alalım demezdim biriktirir dururdum

zor zamanlar dediği sadece ev kirası ve 1 2 binliralık taksitli alışveriş yaptıgı sıkıntı zaten çalışıyoruz bu zor zamn dediği bu kısım başka borcumuz yokki ve o zor zamanlar dediği kısımda zaten evin kiraısnı benim ödeediğim aylarda oldu... bunun dışında para biriktirdim birşeyler sahibi olalım diye zor zamnımda çıkartıp bana p*ara vermedin harcamak için diyor
Ee tamam iste adam dogru soyluyor. Zor zamaninda parayi sakladiniz mi sakladiniz. Simdi luks harcama icin harcadiniz mi harcadiniz.
Adamin bu savinda hata yok.

Ee tamam iste adam dogru soyluyor. Zor zamaninda parayi sakladiniz mi sakladiniz. Simdi luks harcama icin harcadiniz mi harcadiniz.
Adamin bu savinda hata yok.
peki napmam geekiyordu zaten ev kirasını ödüyorum.... hem birikimiimi harcasın diye vercem peki erkek napacak bu durumda ?

peki napmam geekiyordu zaten ev kirasını ödüyorum.... hem birikimiimi harcasın diye vercem peki erkek napacak bu durumda ?
Kirasını odediginiz ev ali babanin çiftliği degil neticede. Sizinde icinde yasadiginiz ev. Ben ev islerininde giderlerinde ortak karsilandigi bir iliskiden yanayim. Bizim evimizde bu sekilde oluyor

Sevgili konu sahibi benden size bi tavsiye kesinlikle paranızı vermeyin göstermeyin.. Ne demek git başımdan. Ilgisizlik sevgisizlik de varmış.. ne olacagi belli degil dunyanin binbir turlu hali var ..biriktirdiginiz paralar sizin güvenceniz olsun hic bir zaman erkeklere güvenmem ben .

Sevgili konu sahibi benden size bi tavsiye kesinlikle paranızı vermeyin göstermeyin.. Ne demek git başımdan. Ilgisizlik sevgisizlik de varmış.. ne olacagi belli degil dunyanin binbir turlu hali var ..biriktirdiginiz paralar sizin güvenceniz olsun hic bir zaman erkeklere güvenmem ben .
Bu konuyu nerden buldunuz konu sahibi bile yok 😄

Sizin gibi olmayı Allah bana da nasip etsin inşallah. Hem çalışmıyorum hem eşimin verdiği parayı harman savur saçma sapan şeylerde harcadım. Kendime o kadar çok sinir oluyorum ki eşim haklı bana sinir olmakta. Eşinizin kiymetinizi bilmesi, şükretmesi lazim ama nerdeee anca kusur bulurlar.

Back
X