• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Evlilik Aşamasında Öğrendiğim İlk Şey.. Sizce NE???

wisdom01

Baslangic:92 hedef:75
Kayıtlı Üye
23 Haziran 2013
5.202
3.825
448
1. Eşin olacak erkeği ailene sevdirmek için ugraşma..
2. Ailende ki bireyleri eşin olacak erkege de aynı şekilde...

Seveceklerse karşılıklı birbirlerini kendileri görsunleeer... çabalayınca ters terpebiliyor..
;D

Çoook yerinde bi tespit olmuş :) Aynen uygulayın kızlarrrr

ne kadar çabalasamda bunu sağlayamadım yedi aydr sevemedi annem :( hep laf vuruyor erkek arkadaşma bi ciddi adım atamıyorz bu yüzden

ne kadar çabalasamda bunu sağlayamadım yedi aydr sevemedi annem :( hep laf vuruyor erkek arkadaşma bi ciddi adım atamıyorz bu yüzden

Sevgiliyken olay nasıl blmiorm ama,,
evliyken cok yanlşlar yptım ben.
Bırak bakalm bi övmee ne bilim anlatma hiçç..
Bırak o sorsun sana ne oldu diye..
bi de annene tavır yap, soguk davran .
Yaptgnn yanlş oldgnu anlıcaktr kısa bi zmn snra.

Gerçekten doğru tespit...
Allaha çok şükür, biz de sözlendiğimizden beri hiç bir çaba göstermeden sevdiler bir-birilerini..
Bu en çokta sevdiğiniz insana bağlı, o sevdirmeli kendini. Gerisi kendiliğinden geliyor zaten.

Herkese tavsiyemdir hiç çaba göstermeyin..

Cunku erkek bunu hissettigi anda kendini hint kumasi saniyor ne anneni kocana sevdir nede kocani annene sevdir akisina birak isteyen sevsin istemeyen sevmesin ama yalniz annenin hatasini kocana kocanin hatasini annene soyleme ikisini birbirinin yaninda azarlama annenin kocani sana yernesine kocaninda anneni sana yermesine izin verme dengeyi hep kur ben cok hata yaptim ikiside birbirini severken simdi ikiside nerdeyse nefret ediyorlar birbirinden bu arada 17 yillik evliyim ve ben cok yiprandim

Son düzenleme:
Çok şükür annem erkek arkadaşımı errkek arkadaşım da annemi çok seviyor. bazen kıskanıyorum bileee :oops: Allah bozmasın inşalahhhhh...:nazar::nazar::nazar::nazar:

1. Eşin olacak erkeği ailene sevdirmek için ugraşma..
2. Ailende ki bireyleri eşin olacak erkege de aynı şekilde...

Seveceklerse karşılıklı birbirlerini kendileri görsunleeer... çabalayınca ters terpebiliyor..
;D

kesinlikle haklısın bende çok uğraştım sonra aman be ne haliniz vara görün artık dedim kendi kendime kimse kimseyi sevmek zorunda değil :))))

yani ben kuzenlerime falan çok sevdiremeye çalıştım ama ters tepti Allahtan annemle babamla abimle sorunum yok olmadıda grisine aman be ne haliniz varsa görün dedim :)))) bunalmıştım artıkk

eşim mübarek çingene tavugu(biz bööyle deriz ama seytan tuylu de denebilir :D) gibi herkese sevdiriyo kendini hiç sıkıntım olmadı o konudaaa :) Amaa öğrendiğim bişey varsa o da hiçkimsenin göründüğü gibi olmaması maalesef!

annesi annem olsun diyip yüz göz olmaktansa seviyeli gelin-kaynana olmalı...
"kardeşinizim yaaa" moduna girmeden "abilerinin eşi" olarak kalmalı..
yarın öbürgün çocuğunuzun yakın akrabaları olacaklarını unutmadan ilişki kurmalı..
ailenizle ilgili tek kötü söz etmemeli ki onlardan da bigün duymamalı..

öğrenip başardığım ve gayet memnun olduğum ana ilkelerim :)))))

bende herşeyi oluruna bıraktım birbirlerini seviyor gibiler bence kötü bi durum yok :D

Back