- 9 Kasım 2019
- 170
- 79
- 98
- 30
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Şükür beni anlayan biri oldu ben de umursamıyordu herhalde o yüzden sormadığını düşündüm ve ben de umursamadım dedim saçma bir konu Sonuçta Nasıl olsa Okulu yükselteceğim yüksek seansına kadar yani Baktım her şeye muhteşem bakıyor dedim herhalde o Buna da takar O yüzden çok Sıkıntı yaptım kendime teşekkür ederim anladığınız içinKeşke burada cevap verebildiğiniz kadar nişanlınızla da sohbet edebilseniz. Hangi üniversiteyi bitirdiğini sorarken hangi bölümü bitirdiğini sormadı mı?
Bir de kendi daha atanamamış senden gelecek maaşı hesaplıyor ilginç. Her şey güzel olsun isteyen adam atansın önce.
Bence bir an evvel bu adamla yüzleş. Korkacak bir şey yok. Sen yanlış anlamışsın biz bu konulara hiç girmemiştik dersin. 2 yıllık 4 yıllık muhabbeti hiç yapmamıştık. Ay sen ondan mı yüksek sorup duruyorsun bana şimdi anladım falan de geç yani. Baktın bozuluyor vur k.çına bir tekme. Böyle saçma şeyler için kendini üzme.
Konu bu değilLisans kazandım ama dondurdum istesem okurdum ama nice lisanslar var hepsi boş beleş geziyor ortada iş yok
Helal olsun yaş 27 bnde akıl eder biliyordur oyüzden umursamıyor bnde umursamdım şimdi gözü pat yüksek bakıyor dedim ya bu ada takarsa abim Doktor çok sıkıntıya girdim sordum abime çok saçma önmli olan maasın okul değil nice okuyanlar hep boşta geziyor dedi takılacak konu olmamalı dedi gel anlat banayaşın 26dan büyük değilse zaten iki üniversite bitirdim diyince 8 yıl okuduğunu düşünmemiştir bile bence
Biliyorum saçma gülmeyin ama lütfen üzülüyorumKonu bu değil
Konu üniversite mezunu olmaman; ki bu evlenecek bir adamın mesele edeceği bir konuysa garip hangi erkek buna takılır Allah aşkına.
Bence söyle; sana beni eksik bilgilendirdin diye kızması dışında bir şey derse ayrıl demek ki maaşın için seninle evleniyor. Bu yüzden evlenen insan senin 2 sene daha üniversite okumanı beklemez
Bu arada 2 lisans 2 onlisans mezunuyum ben 4 üniversite bitirdim demiyorum
Çok doğru herseyi anlatıyorum bunu söylemeden çekindim küçümsemek istemiyorumayrıca bunu bile söylemeye çekindiğin biriyle eş olmak seni korkutmuyor mu eş olucam diyosun ama bunu bile söylerken ya soğursa paniği var insan her şeyini anlatabilmeli eş dediği insana
Bence hiç takılacak bir şey değil ama siz diyorsunuz önemsiyor diye. İkide bir yüksek lisansı da soruyormuş. Kariyer planlarınızı takip ediyor besbelli.Lisansta kazandım ama onu dondurdum Bu halkla ilişkiler bölümüydü Çünkü okumak önemli değil aslında iş bulup Çalışmak da önemli Çoğu kişi boş kalıyor hep boşta okuyorlar okuyorlar yüksek ses bile yapıyorlar ama boş kalıyorlar ya ben de o yüzden aslında bir yandan Hani o da sormadı Demek ki umursamıyor dur diye düşündüm ben de umursamadım ama baktım Her şey güzel bakıyorum muhteşem olsun istiyor Eğer dedim öyle isteyen bir adam benim gelip okuluma da takmaz mı bu benim düşüncem takılacak konumu sizce en güzel zamanları mahvettim sabahlara kadar uyuyamıyorum Bu yüzden de yemin ederim sürekli Kafaya takıyorum kafaya takmaktan hastalandım
Valla kalbin felan durmasın gidin yeniden tanışın bence. Ne demek ya sorduğu kadar söyledim. Peki oda senin sorduğun kadar anlatıyorsa ya azılı bi psikopat seri katilse gerçi bazen anlatılanlar da yalan oluyor da neyse. Konumuza dönecek olursak herşeyi açık açık anlatın ki siz mi kuruntu yapıyorsunjz yoksa adamın gerçekten öyle bi takıntısı mı var en azından yol yakınken öğrenin.Arkadaşım yalan değil bana sorduğu kadar söyledim herşeyi neden dökeyim ortaya sormadan sadece iki üniversite okudum üni. adlarını söyledim nişanlım sormadı önlisans mı lisans mı diye bende söylemedim ne biliyim bana sadece hangi üniversite de okudun diye sordu eğitim takıntısı olmasını da ben söylüyorum aslında çünkü herşeye böyle muhteşem olsun diye gözü yüksek bakıyor gibi benim eğitim durumumda da hayal kırıklığı yaşamazmı herseye güzel olsun diyen Bi insan aslında gereksiz çok saçma konu bu benim takıntım arkadaşlar nişanlım belki takmaz öğrenince iyi kalite güzel olsun hayat şartlarını kaliteli olsun falan ee benimde aklıma geldi ee herşey güzel hoş olsun diyor kendiside öğretmen benimde öyle olmamı ister oyüzden ya nişanlım takarsa diye korktum ondan konu açtım şok olur diye ben hep sormasını bekledim sormadı bnde utanıyorum kalbim durucak sanki offffff
Şu ana kadar hiç gizlim saklım olmadı at daha onun da benden zaten şöyle diyeyim size bizim köylümüz olur sadece neden sormadı bana önlisans mi lisans mı diye ben de herhalde umursamıyor takmıyor anlamına getirdim kendimce Ben de umursamadım şu an her şey harika harikulade düşünmesi benim kafamı karıştırdı derim ya bunda da Kulp bulursaValla kalbin felan durmasın gidin yeniden tanışın bence. Ne demek ya sorduğu kadar söyledim. Peki oda senin sorduğun kadar anlatıyorsa ya azılı bi psikopat seri katilse gerçi bazen anlatılanlar da yalan oluyor da neyse. Konumuza dönecek olursak herşeyi açık açık anlatın ki siz mi kuruntu yapıyorsunjz yoksa adamın gerçekten öyle bi takıntısı mı var en azından yol yakınken öğrenin.
Şu ana kadar hiç gizlim saklım olmadı at daha onun da benden zaten şöyle diyeyim size bizim köylümüz olur sadece neden sormadı bana önlisans mi lisans mı diye ben de herhalde umursamıyor takmıyor anlamına getirdim kendimce Ben de umursamadım şu an her şey harika harikulade düşünmesi benim kafamı karıştırdı derim ya bunda daValla kalbin felan durmasın gidin yeniden tanışın bence. Ne demek ya sorduğu kadar söyledim. Peki oda senin sorduğun kadar anlatıyorsa ya azılı bi psikopat seri katilse gerçi bazen anlatılanlar da yalan oluyor da neyse. Konumuza dönecek olursak herşeyi açık açık anlatın ki siz mi kuruntu yapıyorsunjz yoksa adamın gerçekten öyle bi takıntısı mı var en azından yol yakınken öğrenin.
Kazandığım lisans halkla ilişkiler boş okul boş bölüm sırf lisans mezunu olayım diye emek harab etmk istemedim okumak istediğim bölüm uzaktan eğitimle yeni açılan bir bölüm bölüm açılmadığı için okuyamadım Her şeyin bir sebebi vardır ki olmaz mantıklı konuştuğunuzumu sanıyorsunuz zaten o bölüm açık olsaydı ben tammlmştım şimdiye kadar ve şuan burda olmazdım çok saçma ve mantıksız geldiO sormadı, ben neden ortaya dökeyim tavrı bana çok tuhaf geldi. Aile sırrı değil, gizli kalması gereken bir bilgi değil. Ortaya dökmek nasıl bir tabir? Hayatınızı paylaşacağınız insana böyle bir konuda yabanci gibi davranmak bence tuhaf.
Sizin, 2 yıllık okumanız konusunda eksiklik hissiniz vardı ise kazandığınız lisansı tamamlasaydınız madem. Kazandım istesem okurdum ama nice lisans mezunu işsizler var düşüncesinin mantikli olabilmesi için, önlisanstan okuduğunuz bölümle ilgili iyi bir işte, iyi bir maaşla çalışmanız lazım. Hizmet sektöründe ilkokul mezunlarına da asgari ücret veriyor malesef.
Herkesin burnu benim hayatımdan çıkamıyor zatenBence hiç takılacak bir şey değil ama siz diyorsunuz önemsiyor diye. İkide bir yüksek lisansı da soruyormuş. Kariyer planlarınızı takip ediyor besbelli.
Sadece mesleğinden memnun değilim maaşım iyi sadece lisans mezun olmak istiyorum Sevdiğim bölümdenO sormadı, ben neden ortaya dökeyim tavrı bana çok tuhaf geldi. Aile sırrı değil, gizli kalması gereken bir bilgi değil. Ortaya dökmek nasıl bir tabir? Hayatınızı paylaşacağınız insana böyle bir konuda yabanci gibi davranmak bence tuhaf.
Sizin, 2 yıllık okumanız konusunda eksiklik hissiniz vardı ise kazandığınız lisansı tamamlasaydınız madem. Kazandım istesem okurdum ama nice lisans mezunu işsizler var düşüncesinin mantikli olabilmesi için, önlisanstan okuduğunuz bölümle ilgili iyi bir işte, iyi bir maaşla çalışmanız lazım. Hizmet sektöründe ilkokul mezunlarına da asgari ücret veriyor malesef.
Bu arada iki yıllık hangi bölümleri okudunuz? İş imkanı nasıl?Herkesin burnu benim hayatımdan çıkamıyor zaten
Şimdiye kadar birbirimizden gizlimiz saklımız olmadı sadece Bu okul konusunda saçma geldiği için sormamış olabilir o benim sıkıntım Aslında biraz da Belki söylediğim de zaten mutlaka öğrenecek kötü bir tepki de vermeyebilir Onu bilmiyorum Sadece tek gizli olan bana sormaması lisans mı önlisans mı diye benim de söylemememValla kalbin felan durmasın gidin yeniden tanışın bence. Ne demek ya sorduğu kadar söyledim. Peki oda senin sorduğun kadar anlatıyorsa ya azılı bi psikopat seri katilse gerçi bazen anlatılanlar da yalan oluyor da neyse. Konumuza dönecek olursak herşeyi açık açık anlatın ki siz mi kuruntu yapıyorsunjz yoksa adamın gerçekten öyle bi takıntısı mı var en azından yol yakınken öğrenin.
Moda tasarım ve çocuk gelişimiBu arada iki yıllık hangi bölümleri okudunuz? İş imkanı nasıl?
Çocuk gelişimi ve moda tasarım iş imkanı iyi ama soğudum önlisans çok eziliyorBu arada iki yıllık hangi bölümleri okudunuz? İş imkanı nasıl?
Yok artık okadar da değil adamın karakteri süper nişanlım diye demiyorum dört dörtlük bnde şuana kadar Allah korusun küçük bir güven kırılmadı şükür çok şükür Bi önlisans lisans takıntısı nereye geldi nişanlım benim köylüm yengemin akrabası herseyde anlaşıyorz birbirimize güvenimiz tam didik didik sorduk herseyi ama tek sıkıntı neden bnm mezun durumumu sormadı ya sıkıntı yaparsa diye korkuyorum oda bu sene tammlıcam zaten umursamıyor saçma konu zaten bnde umursamadım şimdi taktım ya sıkıntı yaparsa diyeValla kalbin felan durmasın gidin yeniden tanışın bence. Ne demek ya sorduğu kadar söyledim. Peki oda senin sorduğun kadar anlatıyorsa ya azılı bi psikopat seri katilse gerçi bazen anlatılanlar da yalan oluyor da neyse. Konumuza dönecek olursak herşeyi açık açık anlatın ki siz mi kuruntu yapıyorsunjz yoksa adamın gerçekten öyle bi takıntısı mı var en azından yol yakınken öğrenin.